Opublikowano 30 grudnia 20159 l To już serio kwestia czasu. Leak z XBL: Gra wyjdzie na PS3/PS4/Xbox 360/One. Wydawca to Activision. Prawdopodobnie model z gry (THPS 5) Kenji Saito (reżyser MGR) prawdodopobnie jest też directorem gry: (spójrzcie na monitor)
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Autor Dobry system walki Platinum Games Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Figaro
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Jarango mocne bo żółwie ninja, to że robi to platinum to akurat mnie mało obchodzi.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Jarango mocne bo żółwie ninja, to że robi to platinum to akurat mnie mało obchodzi. <bitch slap> no no no
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Nie jestem fanem gier platinum(jedynie Vanquish mi się bardzo podobał, reszta miała za dużo japońszczyzny wsadzonej co mnie odrzucało), ale Żółwie Ninja to jest sztos i dawno, dawno nikt nie zrobił jakiejś dobrej gry z nimi. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Transformery byly za(pipi)iste[ tylko cholernie krotkie], wiec mysle ze bedzie dobrze, chociaz chyba bym wolal klasyczny design zolwi.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Tez bym wolal dizajn klasycznych zolwi,bo ten z okladki jakis taki generyczny,ale o tyle dobre ze moze w koncu wyjdzie dobra gra o turtlesach.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l ustaliliśmy że sztos, ale wyjdzie w 2016 ? Chyba jedyne dobre żółwie to te 8 i 16 bitowe. Jedynie jedynka na NESa nieudana i trudna w uj. Polecicie jakieś animacje, seriale z żółwiami? są jakieś mroczniejsze ?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Platynowi się biorą za Turtlesy? Stylistyka podobna jak w Transformersach. O (pipi)a, jaram się!
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Dobrze że jeszcze wersji na PS2 i SNES zapowiedzieli. Jak konwersja tych nowych transformersów na PS3 i Xboxa jest dobra graficznie i udana.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No i może dzięki temu gra się kończy po 5 h bo na n platform trzeba było robić wersję ?
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Autor No i może dzięki temu gra się kończy po 5 h bo na n platform trzeba było robić wersję ? Nie, tak po prostu robi Platinum. Krótkie gry. Co mi pasuje.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Idealna dlugosc gry takiej moim zdaniem, ja sobie zagralem. MGRising byl na 4 godziny i nie byl na snesie.I co? Wezmą sobie PS4 na raty 3x33 i bede mowic, ze gtaV powinno nie wyjsc na stare konsole xd
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Wezmą sobie PS4 na raty 3x33 i bede mowic, ze gtaV powinno nie wyjsc na stare konsole xd Trafiłeś idealnie. Jeszcze dorzuciłem do tego xone i wiiu aby nie stać kilka razy w kolejce po raty. ale szczerze to zaorać już tą 7 generacje z tymi nowymi gierkami Co do długości gier PG to mam nadzieję, że Sacalebound się wyłamie. Choć w w sumie Bayo też nie są na 4-5 h. Co do gameplayu to chciałbym aby była większa różnorodność rozgrywki niż w transformersach bo inaczej te 5h to będzie optymalny wynik.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Przeczytałem temat i od razu w pamięci obrazy z wozu drzymały i automaty na 4 graczy. Jaram się.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Wezmą sobie PS4 na raty 3x33 i bede mowic, ze gtaV powinno nie wyjsc na stare konsole xdTrafiłeś idealnie. Jeszcze dorzuciłem do tego xone i wiiu aby nie stać kilka razy w kolejce po raty. ale szczerze to zaorać już tą 7 generacje z tymi nowymi gierkami Co do długości gier PG to mam nadzieję, że Sacalebound się wyłamie. Choć w w sumie Bayo też nie są na 4-5 h. Co do gameplayu to chciałbym aby była większa różnorodność rozgrywki niż w transformersach bo inaczej te 5h to będzie optymalny wynik. No już nie przesadzajmy z tą długością ich gier. Bayonetta jest chyba ze dwa razy dłuższa od Risinga, Wonderful 101 to gra na 15-20h, więc to nie tak, że zawsze robią krótkie gry. Scalebound to będzie długa gra.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Autor Mamy wyciek listy aczików/trofeów. Czaicie? Gry, która nawet nie została jeszcze zapowiedziana. http://www.xboxachievements.com/game/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan/achievements/ Będzie online i coop mode.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Jako młody koleś byłem kompletnym fanem żółwii. Począwszy od serialu TV (nawet gdzieś stare VHSy po piwnicy się walą) przez filmy pełnometrażowe i gry na automatach nad morzem (pozdro Łazy!) i w końcu u siebie w domu na Pegasusie, kończąc na albumie z naklejkami (kto nie zakleił całego ten lama ). Więc jaram się totalnie tym bardziej, że na obecnej generacji bardzo brakuje slasher'ów (gdzie kuva nowy GOW? albo jakiś Darksiders 3? a Bayo 2 tylko na Wii). Jedynie co to tak jak ktoś pisał nowa kreska mi nie leży i wolałbym starą. Kałabanga!
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Kurde miałem tak samo jak Ty i gry na pegazusa, zawsze uwielbiałem żółwie a co po nich zostało? Moje zamiłowanie do pizzy czekam na film i grę
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Pamiętam TMNT z 2003 jeszcze. Wtedy bardzo cieszyłem się z takich gierek (i z Hulka, Spider-Mana). Metal Gear Rising czy Vanquish był spoko, teraz ogrywam Transformersy i mimo że nie byłem nigdy ich fanem, po tej gierce czuje że spróbuje Fall Of Cybertrone. Co do żółwi czekam jak najbardziej. Chyba polubiłem tą firmę, są w stanie mi wcisnąć gierki z postaciami obok których normalnie przeszedłbym teraz obojętnie.