Skocz do zawartości

Teenage Mutants Ninja Turtles: Mutants in Manhattan (Platinum Games!)

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że Transformersy były przynajmniej kolorowe z 60 fps (przynajmniej na ps4 bo na xie podobno była z tym bida) a tu jest szaro, buro i chujowo. Należy też pamiętać, że nie będzie DLC :sorcerer:

Sam poczekam aż dadzą w plusie bo chciałbym powalczyć z Bebopem i Rocksteady.

Opublikowano (edytowane)

Chodzilo mi o to ze wersje na ps3/ps4 byly bardzo podobne, z zolwiami na bank jest tak samo, a roznica w cenie ponad 150zł

Zrobilem zrzute na wersje na ps3, ta gra serio jest (pipi)owa.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Pogralem troche wiecej i jakos szczegolnie od Transformers nie odstaje. Jest chociaz coop, Na ps3 za 40zł mozna zaryzykowac, za 200zł nie ma bata :dafuq:

Opublikowano

Kiedy pisałem 26 stycznia z obawami:

Po zobaczeiu trailera  w którym jest skrawek gameplay'u podchodzę do tego z dystansem. Nie podoba mi się za bardzo grafika- wolałbym bardziej reaistyczną niż cel shading. W takim przypadku mam nadzieję że będzie stabilne 60fps. Szczerze wolałby bardziej "dorosłą" opowieść niczym Batman, niż kreskówka. No zobaczymy.

To mnie wyśmiano:

Po zobaczeiu trailera  w którym jest skrawek gameplay'u podchodzę do tego z dystansem. Nie podoba mi się za bardzo grafika- wolałbym bardziej reaistyczną niż cel shading. W takim przypadku mam nadzieję że będzie stabilne 60fps. Szczerze wolałby bardziej "dorosłą" opowieść niczym Batman, niż kreskówka. No zobaczymy.

Nie... błagam, nie. 

brak poważnej, dojrzałej opowieści i realistycznej grafiki w grze o wojowniczych żółwiach ninja, to faktycznie spory minus

2013-04-15-ninja_turtles_splinter-e13660

Zdecydowanie, szkoda, że gra nie wygląda coś w ten deseń tylko jakieś czinskie bajki.

Moim zdaniem wyglądają idealnie, a oto martwiłem się najbardziej.

No to teraz macie za(pipi)istą gierkę  :banderas:

Opublikowano

Gdyby grafika była tak kolorowa jak w Transformerach a żółwie wyglądały tak

1035x1152-T8DTEMU_EC001_H.JPG

to bym (pipi)a wziął PO jak to było w przypadku Devastation :D

a potem bym narzekał

Opublikowano

Ale ty pisałeś o grafice typie xD a tu mechanika leży

Właśnie nie tylko o grafice. Wyraźnie pisałem, że wolałbym dorosłą opowieść w stylu Batmana niż typowy bajko-slasher.

Zresztą grafika też fpytę nie?

Opublikowano

Kiedy pisałem 26 stycznia z obawami:

To mnie wyśmiano:

Do grafy i designu zolwi nic nie mam, jest spoko, to samo z bossami. Gameplay jest strasznie powtarzalny.
Opublikowano

Ja nie dałem rady ukończyć transformersow bo myslalem ze sie z rzygam z nudów wiec chyba żółwie całkowicie odpuszczę

Opublikowano

Mi się styl graficzny podoba, cel shading pasuje do tej żółwi. Żadna z rzeczy które chciałbyś zmienić nie jest największym problemem tej gry.