Opublikowano 16 marca 20169 l Slim w Risingu tak było na stówe co nie zmienia faktu, że gra krótka i tak, ale siła jej leży w replayability
Opublikowano 16 marca 20169 l Mi się tam podoba, wygląda że będzie taka gierka na 7, w wakacje się ogra.
Opublikowano 16 marca 20169 l Wygląda trochę, ze ostatni komiks z PSXExtreme (Boże kiedy ja ostatnio tą nazwę napisałem) się sprawdził i wciskają się do jakiejkolwiek licencji się da i juz tylko czekać, na szybką zapowiedź Scooby Doo slasher sandbox coop online Edytowane 16 marca 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 16 marca 20169 l Szkoda ze to nie będzie korytarzyk tylko pseudo otwarty świat ja sprawdzę jakiś czas po premierze bo po transformersach trochę sie zraziłem
Opublikowano 16 marca 20169 l Obejrzałem cały materiał (wcześniej tylko przejrzałem, co nie przeszkodziło mi w wydaniu wyroku, lol) i ta gra wygląda naprawdę w porządku. Ładne to, walka wygląda okej, poruszanie się po mieście też, no i jest co-op (szkoda tylko, że nie na jednej konsoli). Będzie niezła giera.
Opublikowano 13 maja 20168 l Zakup obowiazkowy, ale nie na premiere za pełna cene, mam nauczke po Transformers. Szkoda tego lokalnego coopa, tak pewnie bym wzial day one.
Opublikowano 24 maja 20168 l W skrócie mówi że grafika nic specjalnego, lock na 30 fpsach mimo że celowali w 60, gra jest nudna i schematyczna, dała bardziej poczucie grania w mmo niż grę akcji. Jest mi strasznie przykro. Te cienie omg aż się DMC4 na PS3 przypomniał.
Opublikowano 24 maja 20168 l No bo trzeba być inwalida zeby zrobić żółwie ninja w pseudo otwartym świecie, a nie w korytarzyku Szkoda ze tak zmarnowali potencjał, gre sprawdzę ale jak dorwę gdzieś po taniości bo na transformersach sie przejechałem
Opublikowano 24 maja 20168 l Jest gorzej niz myslalem, wiele sie po platinum nie spodziewalem, bo pare szrotow juz maja na koncie. Jak gra bedzie po 50zl to ogram z sentymentu do zolwi.
Opublikowano 25 maja 20168 l Wychodzi na to, ze kolejny raz z(pipi)ali i jest gorzej niz przy Transformersach, ktore zreszta tez byly nudne i slabe. Troche zaluje, ze oddalem Pegazusa swego czasu, bo pogral bym sobie w najlepsze turtlesy czy cokolwiek z serii Kunio Kun.
Opublikowano 25 maja 20168 l Destructoid 4.5/10 Szykuje się kolejny crapik na licencji zrobiony przez studenctwo w Platinium Games
Opublikowano 26 maja 20168 l takie samo (pipi) jak legend of korra i transformers, od dluzszego czasu nie potrafia dobrej gry zrobic. Pewnie s(pipi)a Nier 2 Edytowane 26 maja 20168 l przez Shen
Opublikowano 26 maja 20168 l shen ale spokojnie to wybuchniesz jak zetta na gifie, te szmiry na licencji dla acti robi pewnie jakaś mała garstka studentów dla kasy a reszte ambitniejszych projektów jak Nier, Scalebound robi core team. Do tego liczę, że Capcom zleci im nowego DMC, którego pewnie niebawem zapowiedzą.
Opublikowano 26 maja 20168 l Miejmy nadzieje że Capcom nic P* nie zleci bo nie potrzebuje kolejnego przyjemnego ale biednego systemowo Slashera.
Opublikowano 26 maja 20168 l Miejmy nadzieje że Capcom nic P* nie zleci bo nie potrzebuje kolejnego przyjemnego ale biednego systemowo Slashera. +1. Jak DMC5 to tylko od Itsuno, PG uwielbiam ale niech siedzą nad swoimi zabawkami.