Opublikowano 26 maja 20168 l LOOOL! Dzięki. Zaoszczędziłem dzięki temu prąd bo już miałem włączać torrenta na noc.
Opublikowano 27 maja 20168 l dobra beka z tymi cenami, Transformery byly prawie identyczne na obu konsolach, 40 dyszki moge dac za takiego sredniaka.
Opublikowano 27 maja 20168 l Tylko, że Transformersy były przynajmniej kolorowe z 60 fps (przynajmniej na ps4 bo na xie podobno była z tym bida) a tu jest szaro, buro i chujowo. Należy też pamiętać, że nie będzie DLC Sam poczekam aż dadzą w plusie bo chciałbym powalczyć z Bebopem i Rocksteady.
Opublikowano 27 maja 20168 l Ej o co chodzi z Transformersami, były spoko tylko krótkie i mało różnorodne lokacje a z podpakowanymi broniami ostatni boss padał zanim zaczął, ale poza tym świetna zabawa. A to tutaj to jest badziew.
Opublikowano 27 maja 20168 l Chodzilo mi o to ze wersje na ps3/ps4 byly bardzo podobne, z zolwiami na bank jest tak samo, a roznica w cenie ponad 150zł Zrobilem zrzute na wersje na ps3, ta gra serio jest (pipi)owa. Edytowane 28 maja 20168 l przez Shen
Opublikowano 28 maja 20168 l http://www.metacritic.com/game/playstation-4/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan
Opublikowano 28 maja 20168 l Ale żeby być niżej na metacritic od Homefronta niezoptymalizowanego to trzeba było naprawdę się postarać.
Opublikowano 28 maja 20168 l A już myślałem, że dostaniemy przynajmniej poziom Transformersów. Platynowi są skupieni na zbyt dużych projektach i ta gierka jest zrobiona z doskoku - dodatkowy etat.
Opublikowano 29 maja 20168 l Pogralem troche wiecej i jakos szczegolnie od Transformers nie odstaje. Jest chociaz coop, Na ps3 za 40zł mozna zaryzykowac, za 200zł nie ma bata
Opublikowano 29 maja 20168 l Rukwa, to miała być moja gra roku. Ale i tak kupię, może się nie zawiodę ( Godzilla mi się podobała).
Opublikowano 29 maja 20168 l Kiedy pisałem 26 stycznia z obawami: Po zobaczeiu trailera w którym jest skrawek gameplay'u podchodzę do tego z dystansem. Nie podoba mi się za bardzo grafika- wolałbym bardziej reaistyczną niż cel shading. W takim przypadku mam nadzieję że będzie stabilne 60fps. Szczerze wolałby bardziej "dorosłą" opowieść niczym Batman, niż kreskówka. No zobaczymy. To mnie wyśmiano: Po zobaczeiu trailera w którym jest skrawek gameplay'u podchodzę do tego z dystansem. Nie podoba mi się za bardzo grafika- wolałbym bardziej reaistyczną niż cel shading. W takim przypadku mam nadzieję że będzie stabilne 60fps. Szczerze wolałby bardziej "dorosłą" opowieść niczym Batman, niż kreskówka. No zobaczymy. Nie... błagam, nie. brak poważnej, dojrzałej opowieści i realistycznej grafiki w grze o wojowniczych żółwiach ninja, to faktycznie spory minus Zdecydowanie, szkoda, że gra nie wygląda coś w ten deseń tylko jakieś czinskie bajki. Moim zdaniem wyglądają idealnie, a oto martwiłem się najbardziej. No to teraz macie za(pipi)istą gierkę
Opublikowano 29 maja 20168 l Gdyby grafika była tak kolorowa jak w Transformerach a żółwie wyglądały tak to bym (pipi)a wziął PO jak to było w przypadku Devastation a potem bym narzekał
Opublikowano 29 maja 20168 l Ale ty pisałeś o grafice typie xD a tu mechanika leży Właśnie nie tylko o grafice. Wyraźnie pisałem, że wolałbym dorosłą opowieść w stylu Batmana niż typowy bajko-slasher. Zresztą grafika też fpytę nie?
Opublikowano 29 maja 20168 l Kiedy pisałem 26 stycznia z obawami: Po zobaczeiu trailera w którym jest skrawek gameplay'u podchodzę do tego z dystansem. Nie podoba mi się za bardzo grafika- wolałbym bardziej reaistyczną niż cel shading. W takim przypadku mam nadzieję że będzie stabilne 60fps. Szczerze wolałby bardziej "dorosłą" opowieść niczym Batman, niż kreskówka. No zobaczymy. To mnie wyśmiano: Do grafy i designu zolwi nic nie mam, jest spoko, to samo z bossami. Gameplay jest strasznie powtarzalny.
Opublikowano 29 maja 20168 l Ja nie dałem rady ukończyć transformersow bo myslalem ze sie z rzygam z nudów wiec chyba żółwie całkowicie odpuszczę
Opublikowano 29 maja 20168 l Mi się styl graficzny podoba, cel shading pasuje do tej żółwi. Żadna z rzeczy które chciałbyś zmienić nie jest największym problemem tej gry.
Opublikowano 29 maja 20168 l Moze z grafa zbyt ogolnie napisalem, postacie są dobrze zrobione, ale lokacje puste i brzydkie, na ps2 by to poszło.
Opublikowano 29 maja 20168 l Oni w tym Platinum dla rownowagi maja drugi team kompletnych amatorów czy te zolwie byly robione w czasie przerw na obiad?
Opublikowano 31 maja 20168 l Ta cena wersji PS3 na polskim PS Store (44.99) to ewidentny błąd, bo na UK i US kosztuje odpowiednio 29.99 funciaków i 39.99 dolarów.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Skonczylem, jednak nie polecam nikomu. Nudne walki z bossami, powtarzalne misje. Nieciekawe combosy.