Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Co tu więcej pisać? https://www.youtube.com/watch?v=bQGJqM85u-c https://www.youtube.com/watch?v=4k1ZZ0q-Dmo&index=9&list=RDbQGJqM85u-c https://www.youtube.com/watch?v=u_76Yu9eyls&list=RDbQGJqM85u-c&index=5 Cała płyta kozak i co 1 odsłuch wchodzi numer za numerem... 8) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Gural odkrył prawdę - duchy szepczą, pada deszcz Szkoda, kurwa, że nie widzą, co było 5 lat wstecz Kiedy seksistowskie hasła nosił każdy gówniarz Dzisiaj mówisz o malarzach? Skończ mnie wkurwiać! Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 grudnia 2015 Wiem, co góral gadał bo słucham od początku i chuja wbijam czy autorowi cytatu nie podoba się jego całokształt artystyczny i że lawiruje w różnych klimatach. Wiadomo, że czarnuch co nawija o życiu prosto z getta będzie bardziej autentyczny ale skoro ktoś jest z Polski i umie napierdalać na majku lepiej niż bambusy i ma różne tematy i zajawki? Chuj w dupę hejterom i "znawcom" - JA SŁUCHAM MUZYKI I OCENIAM WŁAŚNIE TO. Płyta IMO przekot i czy lepsza od "Totemu" - to jeszcze trochę słuchania przede mną. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 skoro ktoś jest z Polski i umie napierdalać na majku lepiej niż bambusy i ma różne tematy i zajawki? xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd gurwa trzymajcie mnie xD 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 nie daj się heaterom, wujek ;pppp Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Mnie od jakiegoś czasu zaczął Gural wgurwiać. Jak się człowiek wsłucha w jego teksty to są pisane takie pod publiczkę, sztucznie wyniosłe, patetyczne. Podobne do jakiś ulicznych raperów, co w życiu mieli ciężko i pier,dolą system, vide ostatni kawałek 'na plaży w poureville'. Co nie zmienia faktu, że flow i technikę ma zaje,bistą. Po drugiej stronie skali za to jest TEDE co nawija o hajsie Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 ja pie,rdole ladnie trzeba miec na bani, zeby sluchac tego przecpanego lewackiego przyglupa w koszulce otworz drzwi dla hydraulika lel 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 grudnia 2015 No pewnie kurwa, "co powie pan wujaszek to oczywiście zrobię na opak bo hejty są trendy" ale kto powie, że gural nie ma techniki i flow to ma gumowe ucho. Zresztą co ja tu dywaguje z wami? Płyta wyjebana i buja! Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 jak to jest wujek, że heatują wszystko co dobre? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 stycznia 2016 Może każdy ma swój gust i zdaje sobie z tego sprawę zwyczajnie. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) PRZEYEBANY BUUUDZIK MAAAMPRZEYEBANY W BUUUUZI STANgural zawsze bawił swoją sztampowością i kiczem wynaturzenie polskiego rapu komercyjnego, posłuchać można dla zwały, albo z ciekawosci - jak ktos juz jest naprawde bardzo ciekawy - podczas jazdy samochodem, bo bit niekiedy tłusty. z tego gatunku rapu polecam bardziej popka Edytowane 12 stycznia 2016 przez Andżej Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Sprawdziłem ten album i nie jestem w stanie sobie przypomnieć nawet jednego kawałka, zresztą po pierwszym odsłuchu nie miałem ochoty na powtórkę. Typ się skończył na Zaklinaczu Deszczu, a szkoda, bo lubię jego starszą twórczość, szczególnie w kolaboracji z Matheo. No i dobrego flow mu odmówić nie można. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 stycznia 2016 Mi dalej wchodzi. Ale ja lubię Popka i się bawię przy gangu Albanii więc pewnie dlatego. Brudny algorytm numer jeden tej płyty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi