Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć.Od jakiegoś czasu konsola informowała mnie o dostępnej aktualizacji playera do wersji 1.5. Update zrobiony dziś - niestety odtwarzacz przestał odpalać pliki które do tej pory bez problemu czytał. W niektórych z nich mam tylko dźwięk i po kilku chwilach informacje, że nie udało się odtworzyć multimediów. Z tego co zauważyłem pliki te kodowane są **MPEG-4 ** i jak pisałem nie było z nimi wcześniej problemów. Kontenery MKV odtwarzają się poprawnie. Ktoś napotkał podobny problem może? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dziwne, też jestem po update ale player działa prawidłowo avi, mp4 i mkv odtwarza bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A da sie juz przewijac filmy? Bo z tego co pamietam nie bylo szansy wczesniej przy mkv z napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Da się, L2 / R2 tył / przód Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi