Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Macie dość skarpet i koszulek na urodziny? To świetnie zapraszamy do nowej forumkowej zabawy, w tajnej grupie na sztemie podajemy swoje daty urodziny, wrzucam do świnki skarbonki co miesiąc jakieś groszaki i potem obdarowywujemy się upragnioną giereczką. Póki co zapisali się -blantman -starh -raven_raven -rayos -velsu -ja Kto chętny dawać znać dodam was do grupy, howdy ho Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 na jakiej kwocie stanelo? mozesz mnie dodac Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 5 eur, nie wiem jaki masz stem Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 5 eur, nie wiem jaki masz stemWyslalem inv.Wplacamy co miesiac kase czy jak to ma wygladac dokladnie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 To jeszcze się ogarnie jak wyklaruje się liczba uczestników Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Ja tez piękny kawalerze. podrzuć stim aj di to Cie dodam Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 ja mam sugara w znajomych juz dodaje Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 dodajcie jeszcze zasade ze mozna sie na to zapisac np minimum 6 miesiecy przed swoimi urodzinami zeby uniknac cfaniakow Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 No nieno, zapisujemy się teraz do grupy dajmy na to do końca stycznia i tyle, potem to już selawi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 dodajcie jeszcze zasade ze mozna sie na to zapisac np minimum 6 miesiecy przed swoimi urodzinami zeby uniknac cfaniakow DZIĘKI Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 No to działamy 2 miesiące wstecz, żebym się załapał na moje minione urodziny? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Nie, dzialamy od 1 stycznia 2016 wstecz i ani minuty wczesniej Edytowane 7 stycznia 2016 przez Velius 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Np. 10 osób po 5€ miesięcznie daje 50€, na rok 600€, dzieląc przez liczbę użytkowników 60€ na grę? Bo zakładam, że mowa o jednym zacnym tytule? Nie czepiam się, ale te 5€ to nie za dużo przypadkiem? Cen nie śledzę, więc może się czepiam Ok, ceny faktycznie sa, jaki są, sorry. Edytowane 7 stycznia 2016 przez Andreal Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 To jeszcze się ogarnie jak wyklaruje się liczba uczestników nie wiem jak to chcecie rozwiazac, ale moze jakies specjalne konto steam, do ktorego dostep bedzie mial zaufany skarbnik, tam podpiety paypal na ktorego beda szly wplaty? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Nad taką formą się właśnie zastanawiam. Najlepsza chyba Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Nie do konca rozumiem. Po co wam to konto steam i podpiety paypal? Edytowane 7 stycznia 2016 przez Velius Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Kazdy wplaca na paypala hajs, z konta na stem kupuje sie gifty i wysyla. No spoko, ale wtedy zamykamy sobie droge do kupowania ze sklepow spoza steam i nie wiem, czy wszystkie akceptuja PP. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 To była propozycja, czekam na inne rozwiazania. Fakt ze keye mozna dostac w innych miejscach taniej jak akurat nie ma wyprzedazy. Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Tym razem będę marudny i powiem, że troszkę na siłę ten pomysł, w przeciwieństwie do świątecznych giftów. Co jak co, forumek fajna grupa, ale miesięczny wydatek i pilnowanie tego wszystkiego to lekka przesada, tym bardziej, że nie jest nigdzie powiedziane, iż w danej chwili (tj. urodziny danej osoby) będzie jakaś korzystna oferta. Jasne, gest super, ale czy jest sens się tak zrzucać poniekąd na siłę? Poza tym macie pewność, że ktoś się w trakcie nie rozmyśli? Albo ktoś dojdzie? No wiecie, żeby potem nie było komentarzy, że ten dostał gierkę za 20€, a tamten za 40€. Albo, że ktoś dostał gift Steam, a kto inny kod z jakiegoś G2A? Oczywiście wasza sprawa, ale osobiście te 5€ miesięcznie wolę odłożyć na swoje konto, a potem, gdy przyjdzie co do czego, powtórzyć zabawę z mikołajkami, albo po prostu kupić danemu userowi prezent od siebie samego, z okazji, albo bez. No bo jednak to nie to samo, jeśli wiesz, że danego dnia możesz spodziewać się prezentu, do którego w pewnym sensie sam się dorzuciłeś. No ale to tylko moje zdanie, będę pewnie w mniejszości. Tak czy inaczej, życzę powodzenia i fajnych prezentów. 3 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Ja mialem jeszcze pewien pomysl ale nie napisze bo i tak wszyscy zjada i nikomu sie nie spodoba No i ciezko z egzekucja. Edytowane 7 stycznia 2016 przez Velius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi