Figaro 8 213 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Jak oceniacie kampanie singloplayerowe w Call of Duty? Które są najlepsze? Ja w wiele nie grałem, ale... 3. Call of Duty Road to Victory 2. Call of Duty 1. Call of Duty World at War 1 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) 1.Black ops 2.modern warfare 3. cod1 Wszystkie inne Z.A.O.R.A.Ć. ed. znaczy nie grałem jeszcze w WaW a chciałbym. Edytowane 12 stycznia 2016 przez Pawcio Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 12 stycznia 2016 Autor Opublikowano 12 stycznia 2016 Inne są serio takie złe? A MW 2 jakie jest? Bo liczę na szybką, bezmózgową akcję z absurdami. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) W sumie kampania w dwójce też była zjadliwa. Najlepszy i tak był pierwszy CoD. Co do MW2 to ujdzie. Jaki jest CoD każdy wie. Ja w sumie w serię dawno nie grałem i może kiedyś sobie kupie, którąś z nowszych części. W MW2 są i absurdy i szybka akcja. MW na sterydach. Tutaj zbędnych słów nie trzeba. Kto grał w jedną część grał we wszystkie. Edytowane 12 stycznia 2016 przez Papaj Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 No to dostaniesz xD odmóżdża aż za bardzo, mw3 jest imo słabe a bo2 to taka tragedia że od tego czasu mam uraz i nie grałem już w żadnego coda. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Inne są serio takie złe? A MW 2 jakie jest? Bo liczę na szybką, bezmózgową akcję z absurdami.To do MW2 dodaj jeszcze kompletne zakręcenie. Ciężko cokolwiek zrozumieć. Największe gunwo fabularne. Choć najlepsza i tak jest ostatnia rozmowa Ghosta z Shep. Jak chcesz dobrej na standardy cod fabułę to tylko pierwsza część Black Ops. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Kampanie w Codach, to fajna sprawa, jak się umie do nich odpowiednio podejść. Wyrwać grę za tanie pieniądze, ustawić sobie normal nie jakieś hardy i inne hardkorowe poziomy i liczyć na szybka bezmózgową zabawę. Pod tym względem to seria nie ma sobie równych. A i w pierwszego BO też grałem. Dla mnie to fabuła w niej jest na tym samym źenującym poziomie, co reszta gier z tej serii nie licząc jedynki i MW. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 1. Black Ops 2. CoD WaW 3. Cod 1 Nie mialem okazji pograc w MW a podobno dobre. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Black Ops WaW MW Cod 1&2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Black ops to guwno straszne obesrane tylko cod 1 und zwei. MW robiło kiedyś teraz strasznie traci penisem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) 1. CoD 1 + UO 2. CoD 4 3. CoD 2 4. CoD 5: WaW 5. BO1 6. CoD 3 7. MW2 8. MW3 9. BO II 10. mroku 11. Ghost 12. AW Edytowane 12 stycznia 2016 przez suteq Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 1. COD 3 - ta gra jest słaba, tak, ale czasem coś podchodzi w nawet słabej grze (cześć Orzeszek) i to coś spowodowało, że swego czasu znałem tę grę na pamięć. Była tak chyba głównie dlatego, że gra była w podobnych lokacjach co Day of Defeat, którego byłem wtedy dużym fanem. 2. COD 1 3. COD 2 4. COD 4 Jedynka była ok, bo ty był z mojej perspektywy taki filmowy MoH i wtedy to było dla mnie coś nowego, COD2 był ok, bo miał przyjemną grafikę i większy rozmach, przy COD4 już się w ogóle dobrze nie bawiłem. W inne nie grałem. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Modern warfare 2 zjada te wasze black szopsy na śniadanie. Czemu? Bo muzyka Hansa zimmera robi swoje, a te wstawki loadingowe z krótkim brefingiem są dla mnie genialne. Przywodzą na myśl książki tom'a clancego. Jest parę misji, do których z chęcią wracam, a często nawet sobie puszczę game movie na YouTube bo początek gry jest świetnie zrealizowany (wspominki z mw1 i monolog szeparda na początku - miód) Ogólnie trzeba pamiętać że to cały czas cod, ale jakby pominąć gameplay i obejrzeć to jako film to wysoka półka. 1. Modern Warfare 2 2. Modern Warfare 3. Black ops Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Modern warfare 1 World at war Modern warfare 2 Black ops 3 jak na razie ale tylko 5 misji skończyłem. Niezły mroczny film sci fi się z tego robi. Podobały mi się jeszcze wszystkie 2 wojenne odsłony. Modern warfare 3 za to to zawód roku był dla mnie swego czasu. Aw za to miał kevina i troya ale poza nimi niestety nic więcej. P.s nie grałem nigdy w black ops 2. Black ops 1 i ghost to dla mnie s(pipi)ina jak aw czy mw 3 Edytowane 13 stycznia 2016 przez blantman Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) 1 Cod waw 2 modern warfare 3 finest hour 4 aw 5 cod 2 6 black ops 7 mw3 8 mw2 9 bo2 10 ghost Edytowane 13 stycznia 2016 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Mój ranking najlepszych idzie tak: 1: CoD 4 MW 2: CoD 2 3: CoD WaW 4: CoD Black Ops 5: CoD + UO 6: CoD MW2 7: CoD Ghosts Jak chodzi o trzy najgorsze to: 1: CoD 3 2: CoD Black Ops 2 3: CoD MW3 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Tier GoD CoD 1 + UO - czemu? Bo tak, po prostu wyebało mnie z kapci jak pierwszy raz w to grałem te lata temu. Top 4 MW2 - Jakoś najbardziej mi zapadła w pamięci i chyba dlatego wrzuciłem to do tego tieru. Najwięcej krzywych akcji, największy rozmach i w ogóle. Ta pierwsza misja, co wszyscy stoją na moście, oglądają i kręcą komórkami budynek, który zaraz zostanie zbombardowany przy muzyce Hansa robi swoje MW - Również bardzo fajna kampania, pamiętam swego czasu, jak przed premierą zastanawiałem się jak to będzie wyglądało, bo przecież nie zrobią kampanii na wzór tych codów z 2giej wś, gdzie całe chmary żołnierzy szturmowało na bunkier i padało jak muchy, no ale IW stanęło na wysokości zadania. Z takich fajnych momentów, to najbardziej mi się chyba podobał moment, podczas szturmu bazy Zakhayeva, gdy z Pricem, Gazem i Jacskonem cięło się wejścia do wentylacji i przyleciały dodatkowe ziomeczki black hawkiem, żeby wam pomóc. BO1 - Bardzo fajny klimat i pomysły, no i ta otoczka zimnej wojny, szkoda, że tak mało gierek porusza tę tematykę. / CoD 2 - Jakos tak łaskawszym okiem spoglądam na tę kampanię, pewnie z racji takiej posuchy na rynku fpsów osadzonych podczas II WŚ, ostatniego czasu. Reszta codów, jakoś za bardzo mi zapadła w pamięć, albo nie robiły tego WOW, MW3 - taka se, BO 2 - jakoś żadnej fajnej misji nie mogę zapamiętać. Chociaż Big red one, też swoje zrobiło, ale teraz jak patrzę na gameplaye na youtubie, to o matko, chyba bym nie zdzierżył w to grać po tylu latach. Edytowane 14 stycznia 2016 przez Metoda Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 Chociaż Big red one, też swoje zrobiło, ale teraz jak patrzę na gameplaye na youtubie, to o matko, chyba bym nie zdzierżył w to grać po tylu latach. Pamietam jak kumple grali w COD 2 na PC albo 360 a ja na zapierdziałej ps2 grałem w tego BRO, no nie było takie złe ale i tak bolało xd Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 To 1000 GS za Coda 2 na veteranie... ileż ja to męczyłem swego czasu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Sorry za odkopanie trupa ale mam pytanie. Która kampania w CODach zombie / obcy n PS4 jest najlepsza? Ktoś może coś doradzić? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 listopada 2017 Opublikowano 22 listopada 2017 19 godzin temu, Kyo napisał: Sorry za odkopanie trupa ale mam pytanie. Która kampania w CODach zombie / obcy n PS4 jest najlepsza? Ktoś może coś doradzić? Nie grałem w najnowszego coda ale jeżeli chodzi o wcześniejsze to mi najbardziej podobał się tryb w cod ghost z obcymi. Najłatwiejszy w nauczeniu i przyjemny w graniu do coopa a nawet samemu z randomami. Spędziłem w nim zdecydowanie więcej czasu niż z trybami zombie. A ostatnie cod'y miały ten tryb przekombinowany. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Extinction jest bardzo fajną odmianą od zombiaków (które z ekipą bardzo lubię) - dużo większy nacisk jest na działanie w zespole i ogólnie całość sprawia wrażenie mniej chaotycznej, niż tryb z nieumarłymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi