Rellyo 0 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Witam szanowną brać graczy! Poszukuję gier w które mógłbym popykać ze swoją lubą. Szukam gier pokroju Bug's bunny & Tag, Legend of mana itp. Mogą to być rpg, przygodówki, platformówki. Najlepiej coś z fabułą. Hack'n'Slash bardzo mile widziane! Mogą być również gry na PS2. Wiem że to na osobne forum, ale po co robić 2 takie same tematy, prawda? Nie interesują mnie bijatyki, Soulcalibur nam wystarczy A gdyby była gra w co-op pokroju Harvest Moon to stawiam pół litra dobrego trunku! Powiem tylko że graliśmy w gry takie jak: Władca pierścieni: Nowa Era, większość lego, i crash'a basha. Pozdrawiam Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Diablo jak jeszcze nie graliscie. Wersja PSX oczywiscie słabsza od PC ale nadal fajnie sie biega (ostatnio na jakims emu sprawdzalem). Z tego samego gatunku to jeszcze Darkstone ale niepamietam czy jest tam tryb współpracy. Na PS2 na pewno Mortal Kombat Shaolin Monks z tych mniej pamiętanych (niestety). Dodatkowo Baldur's Gate Dark Alliance 1 i 2 - obie bardzo lekkie i przyjemne (acz krótkie bo na około 10-12h). Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Champions of Norrath, Half-life w co-opie No i niezawodne google: http://ps2.wikia.com/wiki/PS2_Co-op_games O ps2 się nie wypowiem... Edytowane 13 stycznia 2016 przez Andreal Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Champions of Norrath, Half-life w co-opie O ps2 się nie wypowiem... Przecież to jest gra z ps2. Z naprawde solidnych fabularnych gier w co-opie to: -Baldur Dark Alliance tak jak pisał paweł, -The Warriors -Time Splitters Future Perfect -Conflict: Desert Storm -X Men Legends -MK Shaolin Monks również pawel wymienił The Warriors mój faworyt. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Miało być, że się nie wypowiem o ps1, pomyłka. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 W Darkstone nie ma niestety coopa ale wersja na pc cos tam ma. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 Spróbuj Future Cop LAPD - kampania w coop i potrzebna współpraca. Podobnie ma seria Spec Ops, ale to o żołnierzach. Gdzieś czytałem że porty Final Fantasy ze Snesa mają walki w coopie, ale głowy nie dam... Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 16 stycznia 2016 Opublikowano 16 stycznia 2016 W Harvest Moon to możecie się co najwyżej powymieniać krowami ;] W Final Fantasy IX z tego co pamiętam można walczyć w co-opie. W Jedi Power Battles fajnie gra się we dwoje. A poza tym do grania z dziewczyną polecam ICO. Gra posiada ukryty tryb kooperacji, wspólne eksplorowanie tajemniczego zamku może być całkiem romantyczne ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi