tomzacz 202 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Nom, jak w temacie. Moja propozycja - LIMBO. Średnia ocen 88, a to pięciogodzinna gra z zagadkami metodą prób i błędów, średnim skakaniem i z słabą muzyką. Jedynie klimat daje radę, ale to za mało. 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 W...Www.... Wi... Wie.... Wie... Wiecie co, nieważne. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 I tak zaraz ktoś to napisze, więc będę pierwszy - Fallout 4. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Temat spoko, ale kompletnie bez sensu bez uzasadnień. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 17 stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 stycznia 2016 Nom, podajcie powody. Ja podałem. Wy nie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Wszystkie exy na plejstejszon oprócz wipeouta HD i demons soulsow Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Dubel tematu "prawilne gierki". Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) Halo 5 - kupiłem, pograłem i w ogóle nie rozumiem tych 8 czy tam 9. Gierka mocno średnia, taka na 7. Wiem, że Halo to multi, ale nawet te multi jest wykonane dużo gorzej niż w Destiny TTK. W sumie to nawet nie rozumiem jaki jest sens grać w H5 skoro obok jest Destiny z większym contentem, DUUUŻO lepszym gun playem i nastawieniem na lepszy gameplay. GTA 4 - Sama gra nie była w sumie taka zła, ale mnie się po prostu nie spodobała. Widocznie miałem zbyt wysokie oczekiwania po GTA:SA. Bohater bez charyzmy, fabuła jakaś taka wolna, ogólnie oprócz modelu jazdy gra była ogromnym krokiem wstecz. down: Zgadzam się jeszcze z opinią Myszastego w 100%. Edytowane 17 stycznia 2016 przez Starh Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) MGS V - kopara na ziemi przez pierwsze godziny, by później stała się męcząca do bólu przez swoją monotonność i robieniem ciągle tego samego. Na to składa się też chamskie pocięcie gry, a nawet usunięcie całego rozdziału. Oceny wysokie ze względu na hype i zamieszanie z Kojimą, bo mimo tego, że w końcu gameplayowo było kozacko to poza tym to nie był ten MGS, którego poprzednie części ( 1, 3 i PW ) wszyscy pokochali. Edytowane 17 stycznia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Wszystkie exy na plejstejszon oprócz wipeouta HD i demons soulsow >pisać tym podobne bzdury nie ogrywając 80% z nich >upominałeś Poliodora aby darował sobie ocenianie gier w które nie grał bo jest się wrażliwym na bullshit xD jak dobrze że to tylko wyrafinowany i bezbekowy trolling 1 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 No trolling a ty na niego POWAŻNIE odpowiadasz. Chyba Twój wiek daje o sobie znać. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Wiem, że Halo to multi, ale nawet te multi jest wykonane dużo gorzej niż w Destiny TTK. W sumie to nawet nie rozumiem jaki jest sens grać w H5 skoro obok jest Destiny z większym contentem, DUUUŻO lepszym gun playem i nastawieniem na lepszy gameplay. :pawel: 2 3 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 pisząc na poważnie dodaje więcej emotek aby wydawało się że zachowuje dystans. teraz chciałem pociągać się trochę za warkoczyki :czesc: Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Fallout 4 FALLOUT 4 FALLOUT 4 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Temat ma predyspozycję na bycie festiwalem minusowania za obrażanie exów i prowokowaniem postami ala CW, no ale mimo wszystko : Halo 1 i 2 : ogrywane po latach i to tylko w singlu, więc jestem dosyć wyrozumiały, tym bardziej, że FPSy się z reguły choojowo starzeją. Monotonia, brak większej przyjemności ze strzelania, zupełnie nie trafiający do mnie design świata, postaci i broni. MGS : Peace Walker : marna fabuła, męczące powtarzalnością misje poboczne, pomysł z zarządzaniem bazą nie dla mnie. F.E.A.R. : poza technikaliami i sprawiającym chwilowo frajdę patentem ze zwalnianiem czasu, niczym mnie nie zachwyciła, za to szybko zacząłem się nudzić. Horrorowe wątki i "straszne dziewczynki" ? Ziew. Gone Home : krótkie, przymulające, z pretensjonalnym "przekazem". GoW : Ghost of Sparta : zagrałem zgodnie z kolejnością wydawania, a więc był to mój piąty GoW, i miałem już po prostu dość. Znowu niemal dokładnie taki sam gameplay, miejscówki i starcia, z racji handheldowego rodowodu, nie powodują opadu szczęki, historyjka też jakaś bez wyrazu (szczególnie, jak się zna materiały dodatkowe z jedynki). Dobra gra i tyle (a że zyskiwała przez to, że śmigała na PSP, to inna sprawa). Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Far Cry 2 - jezu jaka to była słaba gra. I z każdym człowiekiem co rozmawiałem to mówił że to balas. Średnia na MC - 85 xD 7 Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 17 stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 stycznia 2016 No właśnie, Far Cry 2. Też się zgadzam. No i te posterunki... Po trzech godzinach odinstalowałem to. Tak w ogóle to fajnie, że wreszcie mam jakiś popularny temat. No i jest w nim potencjał CW. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 To byla ta czesc, gdzie murzyni w tshirtach przyjmowali serie z automatu w glowe? xd A po przejechaniu posterunku respawnowali sie wszyscy? I randomowo bohater padal na malarie? Tak to byl crap, nie skonczylem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 Monster Hunter 4 - chyba tyle samo razy podchodziłem do jego dema co liczba w tytule. Nie ogarniam funu z systemu walki w tym tytule. Monstra bije się tam nawet 40 minut a oddano nam do dyspozycji max 3 ciosy na krzyż (?). Szkoda bo formuła na papierze wyglądała ciekawie. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 17 stycznia 2016 Opublikowano 17 stycznia 2016 To byla ta czesc, gdzie murzyni w tshirtach przyjmowali serie z automatu w glowe? xd A po przejechaniu posterunku respawnowali sie wszyscy? I randomowo bohater padal na malarie? Tak to byl crap, nie skonczylem. Tak to było to. Masakra pamiętam że wymieniłem się za coś na tego crapa z kimś z forum. Czekałem jak poyebany a koleś jeszcze leciał w kulki i przeciągał wysyłkę. W końcu doszło, człowiek podjarany no bo przecież GOTY wszędzie a tu taki strzał w pysk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi