Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 God Of War 1 - Gra nie była zła ale nic ponadto okrutnie mnie wynudziła do tego stopnia, że nie miałem ochoty sięgać po kontynuacje. Diablo 3 - Zero wyzwania jak słyszę teksty "to przełącz na poziom trudności nr 13" albo "granie w to tylko żeby przejsć kampanie raz mija się z celem" chce mi się śmiać. W starych Diablo ciągle trzeba było uważać i dbać o eliksiry. Gra może dobry odmóżdżacz do coopa na konsoli i tyle. Outlast - Piąta woda po kisielu, wyszła w 2013 a zastosowali sztuczki graficzne na poziomie z 99. Może jakbym zagrał w to w poprzedniej dekadzie szanowałbym bardziej. Borderlands - Ściślej wszystko co wyszło po jedynce, o ile pierwszą częścią się jarałem tak w sequelach nie wiem co się stało, chyba znudził mnie ten cell shading, konwencja i humor. Simsy - xd Mass Effect/ Dragon Age - O Bioware już wielu mówiło przede mną szkoda strzęmpić. Resident Evil 5/6 - Nie podeszła zmiana konwencji, w sumie szóstka nawet nie powinna się tu znaleść bo mega ocen nie zebrała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi