Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ja chyba z 30h, fajnie bylo wrocic jak sie okazalo ze wszystko pieknie popatchowali i giereczka non stop trzyma klatki. Krew i Wino to jedna najbardziej wyczekiwanych przeze mnie rzeczy w tym roku. Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Figuś Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem Nie zabija się kury znoszącej złote jajka, zwłaszcza w cebulolandii. Zamiast Witcher 4 dostaniemy jedno z dwóch rozwiązań: 1. Saga poniesiona do gry - mniej prawdopodobne. 2. Kolejne dodatki, niejako w formie zamkniętych opowiadań, bez potrzeby ratowania świata. Skupione na 'małych' wydarzeniach, czyli tak, jak Wiedźmin zarówno książkowy jak i growy sprawdza się najlepiej. Wcale bym nie płakał, gdyby opcja nr 2 weszła w życie Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Figus, szlachta nie pracuje Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Epizodyczny Geralt w stylu ukochanych opowiadań, każda przygoda tak na 10-20h, brałbym ostro Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Mnie się tam wydaje, że może zrobią spin-offa w postaci Ciri skoro ona sama została wiedźminką, to cdp mają spory potencjał w damskiej postaci Wiedźmina. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Z wiedźminem na razie dadzą sobie spokój i dokończą CP, po nim to nowe IP. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 No wiadomo, że po tym dodatku to całe studio przenosi siły właśnie na nowe IP w postaci Cyberpunka, co mi brakuje takich klimatów. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo MAM ! Kiedy gramy karolek wrócił z zaświatów ? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Wydaje mnie sie, że jak ta data miała by być prawdziwa to dostalibyśmy już jakieś materiały promocyjne. Jak patrzę w swój portfel to chciałbym żeby jednak KiW wyszło w czerwcu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. Ale preorder na dodatek z kartami był dużo wcześniej Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Figuś 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję. Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Rozi Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję. Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne. Też głównie na te karty czekam, bo o grę to się nie martwię Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2016 nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną. Complete pack goty edyszyn. Chrystusie niebieski, jak KiW wyjdzie w czerwcu to w tej mojej Szwajcarii zaplacze sie bez konsoli. Jaki byl odstęp miedzy pierwszym trailerem serc z kamienia a jego premierą? Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Ja się natomiast nie zdziwie jak będzie jakaś zwłoka z premiera. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) skąd ten obrazek? sauce? Edytowane 14 kwietnia 2016 przez Jeez_PS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi