Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba z 30h, fajnie bylo wrocic jak sie okazalo ze wszystko pieknie popatchowali i giereczka non stop trzyma klatki. Krew i Wino to jedna najbardziej wyczekiwanych przeze mnie rzeczy w tym roku. Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem :)

Opublikowano

Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 8.04.2016 o 08:45, teddy napisał(a):

Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd

200x200px-ZC-41c87014_108278-Starsky-and

Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie :yao:

Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo :lapka:

Edytowane przez Figuś
Opublikowano
  W dniu 8.04.2016 o 08:43, Bansai napisał(a):

Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem :)

Nie zabija się kury znoszącej złote jajka, zwłaszcza w cebulolandii.

Zamiast Witcher 4 dostaniemy jedno z dwóch rozwiązań:

1. Saga poniesiona do gry - mniej prawdopodobne.

2. Kolejne dodatki, niejako w formie zamkniętych opowiadań, bez potrzeby ratowania świata. Skupione na 'małych' wydarzeniach, czyli tak, jak Wiedźmin zarówno książkowy jak i growy sprawdza się najlepiej.

Wcale bym nie płakał, gdyby opcja nr 2 weszła w życie :problem:

Opublikowano

Mnie się tam wydaje, że może zrobią spin-offa w postaci Ciri skoro ona sama została wiedźminką, to cdp mają spory potencjał w damskiej postaci Wiedźmina.

Opublikowano
  W dniu 8.04.2016 o 08:53, Figuś napisał(a):

W dniu 8.04.2016 o 08:45, teddy napisał(a):

200x200px-ZC-41c87014_108278-Starsky-and

Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie :yao:

Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo :lapka:

MAM ! Kiedy gramy karolek wrócił z zaświatów ?

Opublikowano

nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć

Pokaż ukrytą zawartość

wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia :)

oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie

Opublikowano

No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. :reggie: 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 8.04.2016 o 21:42, suteq napisał(a):

No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. :reggie:

Ale preorder na dodatek z kartami był dużo wcześniej :kaz:

Edytowane przez Figuś
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję.

Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
  W dniu 8.04.2016 o 21:53, Rozi napisał(a):

Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję.

Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne.

Też głównie na te karty czekam, bo o grę to się nie martwię :P

Opublikowano
  W dniu 8.04.2016 o 13:01, Andżej napisał(a):

nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć

Pokaż ukrytą zawartość

wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia :)

oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie

Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną. 

Opublikowano
  W dniu 9.04.2016 o 05:22, Nemesis napisał(a):

W dniu 8.04.2016 o 13:01, Andżej napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną.

Complete pack goty edyszyn.

Chrystusie niebieski, jak KiW wyjdzie w czerwcu to w tej mojej Szwajcarii zaplacze sie bez konsoli. Jaki byl odstęp miedzy pierwszym trailerem serc z kamienia a jego premierą?