Opublikowano 10 maja 20168 l A mówiłem, że 10 trailer i prztyczek w nos Naughty Dog? W Ultimie dodatek 109 zł
Opublikowano 10 maja 20168 l Dobrze, że już mam opłacony dodatek i teraz tylko czekać do premiery, a potem napierdalać.
Opublikowano 10 maja 20168 l Mogliby w końcu wydać (pipi) pełną edycję z dwoma dodatkami Kupiłbym!Zapewne będzie taka z zestawem wszystkich talii do gwinta.
Opublikowano 10 maja 20168 l Dosłownie 10 min temu kupiłem season passa na x1 a tu od razu trailer mam nadzieję że zdążę przejść podstawkę do tego czasu. Nie wolales kupic sobie dodatkow w pudelku i miec 4 talie kart? Ja nie grałem w pierwszy dodatek, czekałem az wyjdzie drugi, zeby dluzej cieszyc sie Wieskiem, ale bedzie granie
Opublikowano 10 maja 20168 l Limitka na PS4 zakupiona. Wiesiek jest wart każdych pieniędzy. Maj pięknie się zaczął i równie pięknie skończy.
Opublikowano 10 maja 20168 l Dosłownie 10 min temu kupiłem season passa na x1 a tu od razu trailer mam nadzieję że zdążę przejść podstawkę do tego czasu.Nie wolales kupic sobie dodatkow w pudelku i miec 4 talie kart? karty do gwinta kupuje osobno, w tym tyg raczej w koncu kupie pierwszy zestaw, a drugi kupi sie jak sie pojawia na allegro mam X1, takze nie dla mnie fizyczne wydania dodatkow, a nie chce mi sie bawic w sprzedawanie kodow.
Opublikowano 10 maja 20168 l Serca z kamienia nie były czasem tańsze na premierę? Mowa oczywiście o pudle, nie żebym się czepiał bo i tak zakup obowiązkowy tylko coś mi się wyższa ta cena wydaje.
Opublikowano 10 maja 20168 l Tańsze, 79 złotych. No ale tutaj jest więcej zawartości, więc pewnie dlatego drożej.
Opublikowano 10 maja 20168 l Krew i Wino oferuje 2x tyle co Serce z Kamiena, także nie powinna dziwić większa cena
Opublikowano 10 maja 20168 l 2x tyle co Serca? Pięknie, bo jak dobrze pamiętam to z pierwszym dodatkiem spędziłem sporo czasu.
Opublikowano 10 maja 20168 l Sklep CDP tak zamula, że się kupić kurde nie da xd Potwierdzam. Też mam problem z zamówieniem
Opublikowano 10 maja 20168 l 2x tyle co Serca? Pięknie, bo jak dobrze pamiętam to z pierwszym dodatkiem spędziłem sporo czasu. Serce domyślnie oferowało 10h gry, Krew 20h Dodatkowo krew dodaje zupelnie nowy region o wielkosci polaczonych wysp skellige + polowy vellen + milion innych rzeczy poczytaj relacje PPE albo rzucony wczesniej filmik z gryonline
Opublikowano 10 maja 20168 l Co wy sie tak nakrecacie, nie zabraknie pudełek. Serca z kamienia nawet w lidlu były.
Opublikowano 10 maja 20168 l Mi się udało bez problemu zamowic. Co do pudełek w lidlu to w przypadku cdp chce im dać bezpośrednio jak najwięcej kasy dlatego wszystkie ich gierki zamawiam od nich ze sklepu
Opublikowano 10 maja 20168 l A mówiłem, że 10 trailer i prztyczek w nos Naughty Dog? W Ultimie dodatek 109 zł Wy naprawdę śledzicie branżę gier od dzisiaj? Nie pierwszy raz przy okazji premiery jakiejś dużej gry zapowiada się inna, albo wypuszcza ważny trailer itd. Bardzo częsta praktyka, a wy dopiero teraz to zauważyliście?
Opublikowano 10 maja 20168 l Serio? W empiku czy media markt co mam pod domem to caly czas zalega Serio, 2 partia była wysyłana chyba coś koło miesiąca po premierze
Opublikowano 10 maja 20168 l pier.dolicie o empikach, a tym czasem w blood and wine wraca nasz baaardzo stary znajomy ))