Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano

Czyli musiałbyś walczyć tylko na polu. Jak sobie przypomnę walki w ciasnych pomieszczeniach z kilkoma przeciwnikami... Kilka razy pada bym zeżarł.

A w lesie mógłby?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 111,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

Jaka ta mapa jest WIELKA :o

Obejrzałem to preview trochę... matko, ile zmian na plus. Ale będzie granie :banderas: Szykuję się najlepszy dodatek ever!

Ten głos, ten klimat! Kapitalny kawałek!

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jaranko, w końcu pancerz z kapturem. Ale screeny ze scenek dawajcie w spoilery, obiecałem sobie, że nic z trailerów nie oglądam z żeby zabawy sobie nie psuć :P

Opublikowano

szkoda ze jesli chodzi o polski pokaz, to wybrali ROJA. Szkoda tego nawet oglądać. Mogli to dać mnie. 

Opublikowano

szkoda ze jesli chodzi o polski pokaz, to wybrali ROJA. Szkoda tego nawet oglądać. Mogli to dać mnie. 

Rojo to jeszcze ujdzie ale pozostałych dwóch co tam pojechali nawet nie grało w Wiedźmina, a pojechali bo maja sporo subów na yt.....

Opublikowano

Materiał od Gophera. Dużo fajnej treści zawartej w 10 minutach i do tego bez spoilerów fabularnych.

Opublikowano

Aj nie wytrzymałem i rzuciłem okiem - a miałem  już nic nie czytać/oglądać. Mogliby dowalić jakiegoś godnego gracza w gwinta - dobra talia + solidny algorytm.

Opublikowano

ja też obejrzałem, jakie to jest cudowne :fsg::banderas:

aż nie mogę teraz w pracy wysiedzieć, chcę już wrócić do X1 i grać w Serca z Kamienia :D 

Opublikowano

Muzyka w KiW zgniecie jajka. Tutaj macie przedsmak kolejnego kawalka:

Boże jakie to będzie doskonałe

Opublikowano

Serio spoiler...

Czerwony kapturek.Giinubg.jpg

...jak bardzo kisne. To będzie GOTY 2016

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Kolejne trzy screeny. :)

EjDlOI7.jpg

L8tSSbN.jpg

SxrAe4x.jpg

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ten drugi screen :obama::banderas::fsg:

GOTG gra dostarcza kolejny GOTG dodatek.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze tylko parę dni. Akurat przez ten czas zdążę dopakowac Geralta do 62 poziomu i może rusze Serca z Kamienia bo też czekają na swoją kolej.

Opublikowano

Bullshoty jak nic. To nie może tak wyglądać. To nie może tak wyglądać. To nie może tak wyglądać...

Kvrva, to tak wygląda :obama:

Opublikowano

Chyba nikt nie wrzucał jeszcze żadnej relacji z eventu, który Redzi zrobili we Włoszech. 

Ja wiem, że Roja ciężko się słucha i ogląda, lecz niestety póki co chyba nie ma lepszej relacji, pokazującej dokładnie co przygotowali dla nich na tej imprezie. 

Edytowane przez Hum