Opublikowano 19 maja 20168 l Czyli musiałbyś walczyć tylko na polu. Jak sobie przypomnę walki w ciasnych pomieszczeniach z kilkoma przeciwnikami... Kilka razy pada bym zeżarł. A w lesie mógłby?
Opublikowano 19 maja 20168 l Jaka ta mapa jest WIELKA :o Obejrzałem to preview trochę... matko, ile zmian na plus. Ale będzie granie Szykuję się najlepszy dodatek ever! Ten głos, ten klimat! Kapitalny kawałek! Edytowane 19 maja 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 19 maja 20168 l Jaranko, w końcu pancerz z kapturem. Ale screeny ze scenek dawajcie w spoilery, obiecałem sobie, że nic z trailerów nie oglądam z żeby zabawy sobie nie psuć
Opublikowano 19 maja 20168 l szkoda ze jesli chodzi o polski pokaz, to wybrali ROJA. Szkoda tego nawet oglądać. Mogli to dać mnie.
Opublikowano 19 maja 20168 l szkoda ze jesli chodzi o polski pokaz, to wybrali ROJA. Szkoda tego nawet oglądać. Mogli to dać mnie. Rojo to jeszcze ujdzie ale pozostałych dwóch co tam pojechali nawet nie grało w Wiedźmina, a pojechali bo maja sporo subów na yt.....
Opublikowano 19 maja 20168 l Materiał od Gophera. Dużo fajnej treści zawartej w 10 minutach i do tego bez spoilerów fabularnych.
Opublikowano 20 maja 20168 l Aj nie wytrzymałem i rzuciłem okiem - a miałem już nic nie czytać/oglądać. Mogliby dowalić jakiegoś godnego gracza w gwinta - dobra talia + solidny algorytm.
Opublikowano 20 maja 20168 l ja też obejrzałem, jakie to jest cudowne aż nie mogę teraz w pracy wysiedzieć, chcę już wrócić do X1 i grać w Serca z Kamienia
Opublikowano 20 maja 20168 l Muzyka w KiW zgniecie jajka. Tutaj macie przedsmak kolejnego kawalka: Boże jakie to będzie doskonałe
Opublikowano 20 maja 20168 l Walka z bossem. Nie wklejam, żeby nie spoilować. http://i.imgur.com/qOc7hnw.jpg Edytowane 20 maja 20168 l przez Bigby
Opublikowano 20 maja 20168 l Serio spoiler... Czerwony kapturek. ...jak bardzo kisne. To będzie GOTY 2016 Edytowane 20 maja 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 20 maja 20168 l Pięknie to wygląda. Zresztą przedstawienie swiata to według mnie najmocniejsza strona W3.
Opublikowano 21 maja 20168 l Autor Jeszcze tylko parę dni. Akurat przez ten czas zdążę dopakowac Geralta do 62 poziomu i może rusze Serca z Kamienia bo też czekają na swoją kolej.
Opublikowano 21 maja 20168 l Bullshoty jak nic. To nie może tak wyglądać. To nie może tak wyglądać. To nie może tak wyglądać... Kvrva, to tak wygląda
Opublikowano 21 maja 20168 l Chyba nikt nie wrzucał jeszcze żadnej relacji z eventu, który Redzi zrobili we Włoszech. Ja wiem, że Roja ciężko się słucha i ogląda, lecz niestety póki co chyba nie ma lepszej relacji, pokazującej dokładnie co przygotowali dla nich na tej imprezie. Edytowane 21 maja 20168 l przez Hum