Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2016 Jest relacja Angry Joe przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2016 (edytowane) Edytowane 21 maja 2016 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Johny007 Opublikowano 21 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2016 Apropos genialnego kawałka przewodniego z KiW, 30 maja w Krakowie w ramach Festiwalu Muzyki Filmowej odbędzie się koncert muzyki z gier o Wiedźminie, wpada ktoś ? http://fmf.fm/program/video-game-show-wiedzmin-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2016 Ja idę z dziewczyną Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Mapa w lepszej jakości: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Mowili ile bedzie zadan pobocznych a ile zlecen wiedzminskich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Z tego co wiem, to nie. Słyszałem tylko, że łącznie jest 97 questów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Wiadomo ktory lvl trzeba osiagnac w podstawce zeby zaczac dodatek? Czy jakos inaczej to rozwiazali niz w Serce z Kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Któryś z developerów chyba wspominał, że optymalny byłby 42 poziom czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 W wywiadzie dla Polygamii mówią, że przeciętny gracz skończył grę na 38-39 poziomie i mniej-więcej od tego należy zacząć swoją przygodę z dodatkiem. A skończy się mniej-więcej na 50 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Ja mam 38, ideolo. Tak w ogóle to wróciłem do trofeum, które mnie najbardziej irytowalo, czyli karty do gwinta. Co ciekawe, przy przechodzeniu gry nie pominąłem żadnej kart, ktora można było pominąć. Teraz zostały mi tylko te, które można zdobyć randomowo. I mam pytanie. Czy w grze jest więcej osób z którymi można zagrać niż jest randomowo do zdobycia kart? Czy może jest ich na styk i potem będę szukał tej jednej osoby po wygranie z ktora otrzymam kartę? Trzeba się tym zając bo wstyd żeby to trofeum mnie powstrzymywało przed platyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 (edytowane) Jest więcej karczmarzy/handlarzy/itd. itp. niż kart ale pamiętaj, że od jednego możesz dostac tylko jedną kartę. jak zbierzesz do końca dany zestaw kart do przestanisz dostawać od nich karty, a zaczniesz dostawać jakieś śmieci. Jak zbierzesz wszystkie wszystkie karty to nie dostajesz nic, oprócz kasy, a przynajmniej ja tak miałem. Edytowane 23 maja 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Ja mam 38, ideolo. Tak w ogóle to wróciłem do trofeum, które mnie najbardziej irytowalo, czyli karty do gwinta. Co ciekawe, przy przechodzeniu gry nie pominąłem żadnej kart, ktora można było pominąć. Teraz zostały mi tylko te, które można zdobyć randomowo. I mam pytanie. Czy w grze jest więcej osób z którymi można zagrać niż jest randomowo do zdobycia kart? Czy może jest ich na styk i potem będę szukał tej jednej osoby po wygranie z ktora otrzymam kartę? Trzeba się tym zając bo wstyd żeby to trofeum mnie powstrzymywało przed platyna. Polecam aplikację Drwent na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 pierwsze zadanie z krew i wino jest na 41/71 poziomie, tak wynika z dema z tego eventu we włoszech. czyli musisz mieć minimum 36/66 żeby mieć optymalny scalling. mój gerwant już jest gotowy, mutageny pod nowy system wyfarmione (14 dużych czerwonych, 31 dużych zielonych i 37 dużych niebieskich, czyli więcej niż trzeba) równe 50 punktów skilla pozostałych jeszcze do zagospodarowania, 61 tysiące koron do wydania, wszystkie najlepsze runy i wszystkie mistrzowskie sety, stroje formalne oraz trofea sobie czekają w skrzyneczce, wszystkie mozliwe oleje, odwary, miksturki, petardy wykraftowane, tony skłądników alchemicznych i rzemieślniczych (gdybym je posprzedawał, to spokojnie bym przekroczyl 100 tys koron, ale ni ma komu , samych alkoholi do respawnu mikstur mam ponad 400 w sumie xd rok picia.) i sobie 70vl geralt czeka w samych bokserkach na premiere w chacie u roznegliżowanej stalowej dziewicy w harviken. jedynie trzeba bedzie ksiązki pozbierać bo mi sie tego syfu nie chce nosic przy sobie ale mam je wyrzucone w jednym miejscu, same unikaty, jakies 20 tytułów. będzie czym przyozdobić biblioteke w winiarni ps. teraz robie znakarza (juz po raz drugi) na death march i troche sie pozmienialo od ostatniego czasu, duzo rzeczy znerfili, zwlaszcza kwestie związane z igni. ale ciekawie się gra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Gdzie farmisz czerwone mutageny? Mam prawie 69 lvl, idealnie na start w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 (edytowane) Ja mam bodaj 39, ale jeszcze pewnie nabiję z 1-2 przed dodatkiem bo planuję teraz powbijać parę brkaujących achievementów i popływać po skellige za pytajnikami A po ukończeniu Krwi i Wina cisnę na szybkiego NG+ żeby wbić aczki za poziomy trudności plus jeden który niechcący ominąłem w trakcie gry Edytowane 23 maja 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 (edytowane) Gdzie farmisz czerwone mutageny? Mam prawie 69 lvl, idealnie na start w dodatku. topielce regdill (na południe od znaku ), potem cmentarzysko wielorybów (zaraz przy znaku i troche dalej na północ), potem do wyzimy (krótki czas łądowania i trzeba isc do innego kontynentu, zeby sie zrespilli w skelige) i tak w kółko. godzinka i masz z 6 duzych czerwonych Edytowane 23 maja 2016 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Ja mam 39 i pół, bodajże 2 questy do wykonania. Kilka gniazd potworów do ubicia. Generalnie problemem jest raczej NG+. Jeszcze przed wyjściem SzK zacząłem NG+ mając mniej więcej optymalny lvl jaki zazwyczaj gracze osiągali, bodajże ~33. Jak dobrze pamiętam to w Białym sadzie wszystkie zadania były na zielono i szybko zszarzały. W Velen podobnie. Nie wiem jak wyglądała sytuacja po dodatku bo gdyby tego nie zmienili to chyba dopiero w Nowigradzie byłyby zadania dające normalne doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 @Andżej Właśnie znalazłem info, że czerwone można również farmić na tym czorcie, który broni krów w białym sadzie. Dziś się pobawię, pokończę kilka questów, to pewnie i tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Ja mam 38, ideolo. Tak w ogóle to wróciłem do trofeum, które mnie najbardziej irytowalo, czyli karty do gwinta. Co ciekawe, przy przechodzeniu gry nie pominąłem żadnej kart, ktora można było pominąć. Teraz zostały mi tylko te, które można zdobyć randomowo. I mam pytanie. Czy w grze jest więcej osób z którymi można zagrać niż jest randomowo do zdobycia kart? Czy może jest ich na styk i potem będę szukał tej jednej osoby po wygranie z ktora otrzymam kartę? Trzeba się tym zając bo wstyd żeby to trofeum mnie powstrzymywało przed platyna. Polecam aplikację Drwent na telefon.Co to za apka? Na iOS jej nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 w białym sadzie był czort? gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 (edytowane) Zabij krowy przy samej wiosce to zobaczysz:) Generalnie na samym początku po premierze ludzie farmili na nich kasę, zabijając je i medytując ciągle. W patchu 1.0.5 dodali w to miejsce czorta na blisko 30 lvlu, który pojawi się po zabiciu kilku krów:) Zresztą, było do tego odwołanie w SzK przy okazji rozmowy z poborcą podatkowym. Edytowane 23 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Nie spotkałem tego poborcy, może dlatego, że tych krów nie zabijałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 (edytowane) Jego gdzieś w oxenfurcie się spotykało, bodajże dopiero po licytacji, niezależnie od takich pierdół jak te krowy. Edytowane 23 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 A to nie wiem, latałem po oxenfurcie i nikogo nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi