Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

W sumie ja i tak zagram dopiero w piątek bo w tygodniu nie będzie czasu, ale tak się kurde nie robi. 

Opublikowano (edytowane)

Płacę to wymagam. Gra wychodzi 31 maja? Więc w nocy z 30 na 31 mam już grać, jeżeli mowa jest w głównej mierze o cyfrowej dystrybucji, a nie czekanie do rana na pobranie danych, o ile oczywiście wtedy to ogarnął.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Próbowałem męczyć NG+ żeby się przygotować na nowy dodatek. W porównaniu do tego jak grę przechodziłem na premierę teraz po tych łatkach łapię zwiechy co 2-3 godziny, sporo questów się zbugowało, nawet fryzur zmienić nie mogę. xD

Darowałem sobie i zagram gotową postacią. Obawiam się tylko czy Krew i Wino nie będzie w jakimś większym stopniu korzystało z decyzji podejmowanych w podstawce.

Opublikowano

a to dziwne, bo jak ja odpalilem wiesia po polrocznej przerwie z nowym patchem na starym sejwie, to na dziendobry mi z 5 zadan zaliczylo, ktore mialem w zamieszłych czasach zbugowane. 

a sama gra śmiga jak marzenie.

Opublikowano (edytowane)

Obawiam się tylko czy Krew i Wino nie będzie w jakimś większym stopniu korzystało z decyzji podejmowanych w podstawce.

Nie będzie korzystało z żadnych decyzji podjętych w podstawie lub wcześniejszych częściach. To samodzielna historia i czuję w moczu, że bardziej bardziej czerpała z sagi, niż z gier.

Jak tylko pomyślę o tych rozmowach z Regisem, które są przede mną, to nagle znika cały ten niesmak związany z cyfrową dystrybucją tego dodatku i aż mam ciepło w majtach. :obama:

Edytowane przez Hum
Gość _Be_
Opublikowano

No z tym to popłynęli po całości aczkolwiek może to być wina np. MS bo to jednak on edytuje odpowiednie pozycje, a w SP widnieje tylko Serce z Kamienia jak na razie.

serca ;/

Opublikowano

a to dziwne, bo jak ja odpalilem wiesia po polrocznej przerwie z nowym patchem na starym sejwie, to na dziendobry mi z 5 zadan zaliczylo, ktore mialem w zamieszłych czasach zbugowane.

a sama gra śmiga jak marzenie.

U mnie dokładnie tak samo. Po przerwie zaliczyło mi 2 zbudowane zadania które miałem a pierwsze wrażenie - to działa znacznie płynniej.
Opublikowano

Bo to nie patch tylko pre download dodatku. Sam patch ma ważyć 2-3 GB.

Opublikowano (edytowane)

fajna du.pcia z naszej księżnej, ciekawe czy będzie jej można wsadzić wiedźminski miecz w dystyngowaną pochwę.

aczkolwiek stawiam, ze opcja romansu będzie dotyczyła

czerwonego kapturka

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Nie ma żadnego pacza ani sam dodatek też się jeszcze nie ściąga.

Wszystkie dodatki wykupiłem już dawno temu (jeszcze przed Serca z Kamienia), więc jakby się coś pojawiło, to powinno zaciągać z automatu.

Jak nie ma to dlaczego dodatek mi się już sciągnął?

Ps4 ofc