Opublikowano 27 maja 20168 l W sumie ja i tak zagram dopiero w piątek bo w tygodniu nie będzie czasu, ale tak się kurde nie robi.
Opublikowano 27 maja 20168 l Płacę to wymagam. Gra wychodzi 31 maja? Więc w nocy z 30 na 31 mam już grać, jeżeli mowa jest w głównej mierze o cyfrowej dystrybucji, a nie czekanie do rana na pobranie danych, o ile oczywiście wtedy to ogarnął. Edytowane 27 maja 20168 l przez Hum
Opublikowano 27 maja 20168 l No to zagrasz 31, Jesus, polaczki to by tylko narzekaly, Hum, przesadzasz trochę
Opublikowano 27 maja 20168 l Słabe to troche z tym pobieraniem dla SP ale i tak z moim netem zagram koło czwartku dwa dni mi różnicy nie zrobią
Opublikowano 27 maja 20168 l Próbowałem męczyć NG+ żeby się przygotować na nowy dodatek. W porównaniu do tego jak grę przechodziłem na premierę teraz po tych łatkach łapię zwiechy co 2-3 godziny, sporo questów się zbugowało, nawet fryzur zmienić nie mogę. xD Darowałem sobie i zagram gotową postacią. Obawiam się tylko czy Krew i Wino nie będzie w jakimś większym stopniu korzystało z decyzji podejmowanych w podstawce.
Opublikowano 27 maja 20168 l a to dziwne, bo jak ja odpalilem wiesia po polrocznej przerwie z nowym patchem na starym sejwie, to na dziendobry mi z 5 zadan zaliczylo, ktore mialem w zamieszłych czasach zbugowane. a sama gra śmiga jak marzenie.
Opublikowano 27 maja 20168 l Obawiam się tylko czy Krew i Wino nie będzie w jakimś większym stopniu korzystało z decyzji podejmowanych w podstawce.Nie będzie korzystało z żadnych decyzji podjętych w podstawie lub wcześniejszych częściach. To samodzielna historia i czuję w moczu, że bardziej bardziej czerpała z sagi, niż z gier. Jak tylko pomyślę o tych rozmowach z Regisem, które są przede mną, to nagle znika cały ten niesmak związany z cyfrową dystrybucją tego dodatku i aż mam ciepło w majtach. Edytowane 27 maja 20168 l przez Hum
Opublikowano 28 maja 20168 l No z tym to popłynęli po całości aczkolwiek może to być wina np. MS bo to jednak on edytuje odpowiednie pozycje, a w SP widnieje tylko Serce z Kamienia jak na razie. serca ;/
Opublikowano 28 maja 20168 l a to dziwne, bo jak ja odpalilem wiesia po polrocznej przerwie z nowym patchem na starym sejwie, to na dziendobry mi z 5 zadan zaliczylo, ktore mialem w zamieszłych czasach zbugowane. a sama gra śmiga jak marzenie. U mnie dokładnie tak samo. Po przerwie zaliczyło mi 2 zbudowane zadania które miałem a pierwsze wrażenie - to działa znacznie płynniej.
Opublikowano 28 maja 20168 l Niestety na na XO można odnieść odwrotne wrażenie po tych wszystkich patchach.
Opublikowano 29 maja 20168 l fajna du.pcia z naszej księżnej, ciekawe czy będzie jej można wsadzić wiedźminski miecz w dystyngowaną pochwę. aczkolwiek stawiam, ze opcja romansu będzie dotyczyła czerwonego kapturka Edytowane 29 maja 20168 l przez Andżej
Opublikowano 29 maja 20168 l Nie ma żadnego pacza ani sam dodatek też się jeszcze nie ściąga. Wszystkie dodatki wykupiłem już dawno temu (jeszcze przed Serca z Kamienia), więc jakby się coś pojawiło, to powinno zaciągać z automatu.
Opublikowano 29 maja 20168 l A na XO jak sytuacja u osób z pakietem dodatków? Nadal nie ma tam śladu nowego dodatku?
Opublikowano 29 maja 20168 l Nie ma żadnego pacza ani sam dodatek też się jeszcze nie ściąga. Wszystkie dodatki wykupiłem już dawno temu (jeszcze przed Serca z Kamienia), więc jakby się coś pojawiło, to powinno zaciągać z automatu. Jak nie ma to dlaczego dodatek mi się już sciągnął? Ps4 ofc