Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 gb ... mam już grę ale w domu będę ok 17 więc przy mojej obecnej prędkości w "piwnicy" ok 1 mb /s pogram w środę .

Kolega z pracy tak samo jak ja czekał na dodatek i zamówił w cdp.pl z odbiorem w kiosku ruchu. Dzisiaj rano dzwoni że w pracy go dzisiaj nie będzie bo dziecko chore :D

Opublikowano

Menu ssało, ssie i ssać będzie, jezu, dalej jest zwiecha z przełączaniem kategorii jak masz pełno alchemii czy papierów w ekwipunku, nawet na oleje przełączysz też chwilowe zwiechy. 

no, miałem szczerą nadzieję, że przy zmianie całego gui i menusów ogarną to doczytywanie :( 

Opublikowano

10 gb ... mam już grę ale w domu będę ok 17 więc przy mojej obecnej prędkości w "piwnicy" ok 1 mb /s pogram w środę .

Kolega z pracy tak samo jak ja czekał na dodatek i zamówił w cdp.pl z odbiorem w kiosku ruchu. Dzisiaj rano dzwoni że w pracy go dzisiaj nie będzie bo dziecko chore :D

Również polecam paczuszkę w ruchu, przed robotą pięknie odebrałem, kodzik wklepany, dodatek sie ściąga, a po robocie :banderas:

Opublikowano

Wychodzi na to, że najlepszą opcją było kupienie z poziomu konsoli pakietu dodatków. Osoby z tym pakietem w dużej większości - jeśli nie wszyscy wczoraj już grali.

Ale to co się dzieje z innymi zamówieniami oraz ogólnie ta ilość problemów jakie na forum cdpr ludzie raportują jest dość zastanawiające. No ale w końcu dotyczą one edycji na PC, więc nie ma co się dziwić.

Przy premierze SzK chyba nie było aż takich cyrków?

Opublikowano

Ściągnąłem wczoraj przez GOG, zainstalowałem i okazało się, że nie ma dialogów w grze, a postaci nie ruszają ustami. :D

Okazuje się, że brakuje jakichś plików lokalizacyjnych. Trzeba pobierać od nowa, tym razem przez GOG Galaxy.

Opublikowano (edytowane)

U mnie cos jest nie tak z mieszkańcami boucler czy jak to sie pisze. Czasami zwyczajnie nie ma ANI JEDNEGO npc w miescie, wymaroe miasto. Zobaczymy czy teraz juz jest wszystko okej

Dobra wszystko jest okej.

Gdzie tam znajde kowala?

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

Wlasnie wróciłem z pudełkowym dodatkiem do domu i juz sie zasysa. Nie wiem jak można kupić wersje cyfrowa gdy takie fajne prezenty w pudełeczku. Można powiedzieć ze juz komplet kart w gwinta skompletowany wiec w wolnym czasie bedzie pogrywanie przy piwku z kumplami ;0 wg odpaliłem grę po patchu i nadal chyba nie poprawiono misji z guslarzem który to ponoć miał nauczyć nas alchemii(skelige). Kiedyś zrobiłem te misje ale cały czas miałem ja w aktywnych gdzie celem było odnalezienie guslarza. Odwiedzałem go ale tylko można z nim handlować lub zagrać w gwinta. Miał ktoś taki sam problem?

Opublikowano

Ale guślarz był jeden i to związany z questem barona :notsure: nie mylisz go przypadkiem z Gremistą, który sobie siedzi niedaleko druidów? ;) musiałeś dla niego zrobić parę zadań. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie z Gremistą nie było żadnych problemów, a jego questa z alchemią robiłem kilka dni temu.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Chyba rzeczywiście pomieszały mi sie nazwy. Zrobiłem wszystkie misje dla niego i niestety cały czas cos aktywne mam. No nic niech sobie wisi ta misja. Byle tylko dorwać sie do dodatku ;) mam nadzieje ze nie bedzie większych błędów jak u coniektorych

Opublikowano (edytowane)

A wróciłeś do niego? :) po tym jak wrócił do niego znajomy, powinien się zamknąć w chatce i powinieneś przeczekać do rana. 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Tak miałem ta sytuacje ;) poczułem sie wykorzystany wtedy jak kurtyzana. No wracam do niego i mowię handel lub gwint i mowi do mnie czego chce juz nauczyłem Cie wszystkiego o alchemii cxy jakos tak. A w celu calu czas odnajdź chatę ale wchodząc do niej nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Dobra, KiW jest i u mnie. Za 10 minutek powinien się dociągnąć :)

Wychodzi na to, że pobieranie tego dodatku rozłożyli jakoś na poszczególne regiony czy cholera ich wie co, aby nie padły serwery.

Mam nadzieję, że po instalacji dodatku gra wróci do dawnej płynności, bo na samym patchu 1.20 póki co grać się nie da.