Voytec 2 761 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jakby to balon powiedział "Bożesz Ty mój Panie Jeremiszku" co to jest za dodatek! Zalet jest za dużo żeby wymieniać, bo to jest jedna wielka zaleta. Więc napiszę co do tej pory mi się nie podoba. 1. Banaszyk jako Palmerin. Zupełnie nie chodzi mi o grę aktorską. Ale obsadzenie ważnej postaci aktorem, który grał Roche. W growych Wiedźminach postać kluczową. To nie to samo co Zbrojewicz grający Leto i inne postacie poboczne, mieszczan itd. Wybija mnie to z rytmu. Bo byłem przekonany, że narrację trailera prowadzi Vernon Roche, a teraz okazuje się, że był to Palmerin. 2. Ledwo zacząłem grę i 3 bossów mam za sobą. To samo co w poprzednim dodatku. Niepotrzebne to moim zdaniem, jeden po drugim. Ale walki za to są fajne, tyle że proste. Na razie poziom trudności zdecydowanie niższy niż w Sercach z Kamienia. Tam dodatek był trudniejszy od podstawki. Tutaj dodatek jest od niej łatwiejszy. Nie ma konsekwencji w działaniu. No to tyle. Więcej wad nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Ten poboczny quest w banku. O Jezusku. Gdzie to? 'Klient na zawsze rację' do wzięcia w stolicy blisko sklepu kowala. Edytowane 31 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 A mozna plotke spytac czy ma dauna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Można gdzieś kupić mapy do ulepszonych rynsztunków? Sprawdziłem kilku kowali ale nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 A mozna plotke spytac czy ma dauna? W bardziej kulturalny sposób, ale pada owe pytanie. W ogóle w dodatku Płotka jest bardziej zyebana niż wcześniej. Klikam dwa razy A, żeby rozpocząć galop, a ona się za chwilę zatrzymuje chuy wie czemu. I tak jest notorycznie. Trochę upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) jedno z najbekowszych zadan XDD Polecam. Wojciech Mann. Edytowane 31 maja 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jak wpłynie na powrót do Dzikiego Gonu to że zacznę dodatek od Nowa? Bez zabawy z tym co już mam. Bo mam 55 poziom E będzie wymagany pewnie z 70. I nie chce mi się dobijac do tego poziomu póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Odrin, DLC a dopiero 1 h dodatku za mną. CDP znowu to zrobiło . Zobaczymy dalej ale W3 to moja gra dekady i raczej nic tego już nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 jedno z najbekowszych zadan XDD Polecam. Wojciech Mann. Fajnie, ale schowaj to w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Zacznijmy przygodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 POgrałem pół godziny, ale już jestem wkręcony, ale będzie granie Toussaint przepiękne. Ale nadal mi się ciężko przestawić do nowego gui bugow, glitchy poki co nie spotkalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Pograłem dwie godzinki i jak zwykle zamiast robić wątek główny to od razu cisnę poboczne. Teraz ten związany z dwoma zwaśnionym winnicami. Mam wrażenie że gra działa płynniej i ogólnie wygląda ładniej w wersji na XONE niż podstawka. Ta bajkowa kraina jest mega kosior Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 No ja zrobiłem dwa questy główne i od kilku godzin same poboczne rzeczy robię. xD Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Można gdzieś kupić mapy do ulepszonych rynsztunków? Sprawdziłem kilku kowali ale nie mają. dostajesz je od arcymistrza kowalstwa, niejakiego zdravko czy cus, na rynku w bokler ma swoj warsztat. ale ostrzzegam, wykonanie wszystkich arcymistrzowstkich rynsztunków kosztuje ponad 50 koła ;p potrzebne są do tego uber drogie uber surowce, których nie było wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 nie rozumiem oznaczen questow w tym nowym UI. ktore daja normalnie expa, ktore nie daja juz w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 @Andrzej Czyli to coś na wzór eng game? Bo nie wiem, czy jest sens zaczynać na 72 lvlu z kasą w większości wydaną już na remonty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) zauwazyliscie ze po zainstalowaniu patcha i dodatku w glosariuszu na temat postaci, nie ma napisane nic na temat geralta i gauntera o dimm? są na samym dole obydwaj, mimo ze wszystkie postaci są spisane alfabetycznie : - ) hum, no ja mialem z punktu widzenia hosa end game, 70 level, wszystko wyczyszczone i 80 tysi koron, takze mi starczyło i na rynsztunki i na winiarnie - dodatkowo sprzedalem wszystkie materiały rzemieslnicze i alchemiczne, ktore juz mi sie nie przydadzą do niczego (mam wszystko co trzeba wykraftowane) i tutaj się obłowiłem - jakies 30 tysięcy za to wszystko Edytowane 31 maja 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Czyli jeszcze poczekam. Dzięki. A powiedzcie mi co z tymi mutacjami i barwnikami? One się odblokowują dopiero po jakimś queście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Tak. Mutacje odblokowuje się po wykonaniu questu "Przemiana" (swoją drogą bardzo fajne i dosyć długie zadanie). Barwniki są rozsiane w różnych miejscach i po zdobyciu jakiegokolwiek z nich można już kolorować zbroje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Można gdzieś kupić mapy do ulepszonych rynsztunków? Sprawdziłem kilku kowali ale nie mają. dostajesz je od arcymistrza kowalstwa, niejakiego zdravko czy cus, na rynku w bokler ma swoj warsztat. ale ostrzzegam, wykonanie wszystkich arcymistrzowstkich rynsztunków kosztuje ponad 50 koła ;p potrzebne są do tego uber drogie uber surowce, których nie było wczesniej No to nice. Po ulepszeniu swojej winnicy na maxa na co poszła mi prawie cała kasa (ok. 15k) w końcu mam kolejny cel w tej grze. Lubię takie rzeczy, ale najpierw questy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 tez macie zbugowany quest laciate kłopoty? kwestia odbiory nagrody, nie wlącza się dialog z gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Duży plus należy się za odgłosy otoczenia. W podstawce wszystko było zagłuszane przez muzykę, a nawet jeśli ta akurat nie przygrywała, to nieszczególnie były czym nacieszyć uszy. Tutaj mamy za to odgłosy przelatujących pszczół/much, świerszcze, ćwierkające ptaki. Bajka. Do tego widok Toussaint spowitego mgłą robi wrażenie. Zresztą o każdej porze jest super Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 no toussaint jest jak z bajki zastanawiam się, czy bardziej celowali w toskanie czy w południową francje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Kasy spokojnie starczy na wszystko w dodatku? Bo cos czarno to widze, a wszedlem tylko z 5k ktore na dzien dobry 1 upgrade do winnicy zezarl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jak na moje oko to celowali w wieś Odmety i generalnie cały 4 akt z Wiedźmina 1. Nie dość, że obszar wygląda bardzo podobnie, wracają stare potwory, postaci a nawet przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi