Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taki mały tip: ten q z jajami daje szansę na honorowe zachowanie, które jest potrzebne do innego zadania pobocznego.

I małe pytanie dla tych, którzy ukończyli - jestem po

imprezie dla artystów w Mandragorze.

Ile mniej więcej do końca zostało?

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Raczej tak bardzo nie chce by się kończyło i szukam pocieszenia, że to może gdzieś dopiero połowa głównego wątku, a nie np. bliżej końca. :problem:

Opublikowano

Wreszcie znalazłem chwilę i trochę pograłem - odszczekuje swoje wcześniejsze narzekania na kiepskie kolory i ten zielonkawy filtr na niebie.

Tusąąąąąą wygląda fenomenalnie i design tej krainy jest genialny. Redzi może nie upchnęli tu jakichś fajerwerków graficznych, bo sprzęt na jakim to chodzi jest bardzo słaby, ale za to nadrobili designem i artyzmem, przez co ogólnie ta gra wygląda fantastycznie. Nie idzie oderwać wzroku od tych fantastycznych widoków :)

Opublikowano

właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to :dog:

Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka.

Opublikowano

właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to :dog:

Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka.

aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta :cool: myslałem, że mówisz o buffie jaj :P 

Opublikowano

aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta :cool: myslałem, że mówisz o buffie jaj

czyli zostawiłeś je mu czy pożyczyłeś? Ja zabrałem by odnieść 'właścicielowi' i wtedy mi zaskoczył honorowy czyn. Dziadek ucieszył się, że chociaż tyle skorzystał, a poza tym bez nich też da radę.

No i pytanie co zrobiłeś z żołnierzykiem? Ja go odprawiłem znakiem.

Opublikowano

aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta :cool: myslałem, że mówisz o buffie jaj

czyli zostawiłeś je mu czy pożyczyłeś? Ja zabrałem by odnieść 'właścicielowi' i wtedy mi zaskoczył honorowy czyn. Dziadek ucieszył się, że chociaż tyle skorzystał, a poza tym bez nich też da radę.

No i pytanie co zrobiłeś z żołnierzykiem? Ja go odprawiłem znakiem.

Huh, to w takim razie nie zachowałem się honorowo :dog: pożyczyłem, na co dziadzio się uciesyzł i następnego dnia kazał mi je sobie wziąć bo siostra/kuzynka tej co ruchał jest niewyżyta i niedługo mu pikawa wysiądzie XD

Żołnierza znakiem odprawiłem.

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o zdobycie miecza o którym wspominał Andżej.

Jest to powiązane z zadaniem w którym musimy dowieść pięciu cech rycerskich. Zadanie z cyklu tych w którym nie jesteśmy prowadzeni za rękę i wszystko zależy od podejmowanych decyzji.

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Aha, okej. To wyebane na to, mnie interesują tylko miecze (i zbroje) ze szkół wiedźmińskich, każde inne sprzedaje, nawet unikaty typu Iris :sorcerer:

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

teraz mnie zainteresowałeś. 

Ale w takim razie nie rozumiem co nie jest honorowego i godnego poszanowania, jak dziadziowi daliśmy poruchać a potem i tak jaja oddaliśmy :frog: 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Wziąłem sobie dziś to zadanie i z automatu miałem zaliczone 4 z 5 cech. Pustelnik mówił że mnie zna itp. Bug, czy po prostu miały na to wpływ jakieś decyzje z podstawki/questy z KiW które już zdążyłem zrobić? Jaja też pożyczyłem na jeszcze jeden dzień. 

Opublikowano (edytowane)

questy które zdazyles zrobic

Redzi sa swiadomi tego, ze gwint to gra, nie mini gra, bo znalazłem nawet papier z hymnem gwinta, bekowy rzecz jasna no bo jak inaczej XD

Wierze ze na E3 pokaza Gwinta jako osobna gre z trybem sieciowym.

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

Aha, okej. To wyebane na to, mnie interesują tylko miecze (i zbroje) ze szkół wiedźmińskich, każde inne sprzedaje, nawet unikaty typu Iris :sorcerer:

to nie jest jakiśtam miecz ;)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego

A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego ;)

Weź ktoś już skoncz glowny watek bo nie mam z kim powymieniać się swoimi doświadczeniami i decyzjami :/

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

To mi wychodzi na to że podczas turnieju na błoniach i części dalszej tego zadania musiało zaliczyć kilka cech, bo poza tym questem to nie robiłem nic innego gdzie można by się wykazać czymś potrzebnym, no poza tym questem z jajami jeszcze. 

Opublikowano

Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego

A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego ;)

Podejrzewam, że

wybór swojej miłości skutkuje inną autorką listu, który dostajemy wkrótce po spotkaniu Regisa? :D To była takie urocze jak dostałem ten list od Triss <3

Opublikowano

Wziąłem sobie dziś to zadanie i z automatu miałem zaliczone 4 z 5 cech. Pustelnik mówił że mnie zna itp. Bug, czy ...

To nie glitch, jak skonczysz questa i grales w jedynke to sie pokapujesz czemu tak powiedzial.