Il Brutto 1 625 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego Weź ktoś już skoncz glowny watek bo nie mam z kim powymieniać się swoimi doświadczeniami i decyzjami Napisz czy dużo zostało jak jestem w trakcie ataku wampirów Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 ale ta xiężna jest dobra <3, śliczna, słodka i ma zayebisty charakterek jak dla mnie, chyba najlepsza du.pa w serii Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 ale ta xiężna jest dobra <3, śliczna, słodka i ma zayebisty charakterek jak dla mnie, chyba najlepsza du.pa w serii Zgadzam sie. Najlepsza dupcia. Poprzytulalbym sie z nia. Chciałbym taką zonke Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Ktoś też ma problem z brakiem dźwięku dialogów i ruchu ust? Nie chcę się w temacie nadziać na spoilery, a google nie pomaga Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 ale ta xiężna jest dobra <3, śliczna, słodka i ma zayebisty charakterek jak dla mnie, chyba najlepsza du.pa w seriiA mi w ogóle nie pasuje. Irytująca lalunia z piskliwym głosem. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW? Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW? Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda. Przecież możesz go kupić w w każdym innym regionie. Nic się nie stanie gdy opuścisz mapę z DLC. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW? Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda. Alchemik w Beaucair ma. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW? Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda. Eliksir Oczyszczenia Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Kurna nie zalicza mi żadnego osiągniecia,zbugowało sie przy okazji turnieju rycerskiego. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) skonczyłem, ŁO MATKO BOSKO 29 godzin z lizaniem scian i zrobieniem niemal wszystkiego co sie da. moje zakonczenie wybieram opcje przywołania detlafa, przekonuje ukrytego do pomocy, daskuje syyanne, syyanna i henrietta giną podczas ceremoni - to spojzenie geralta, gdy mowi o odpoczynku złamał 4 sciane samym spojzeniem co wam powiem - sam dodatek to arcydzielo, spokojnie moze kandydowac na tegoroczne goty ;p a wiedzmin 3 to moje top3 najlepszych gier, w jakie w zyciu grałem oczywiscie nie jest to gra bez wad, pomimo wielokrotnych poprawek wciąż mamy konia-idiote, czy kiepsko zbalansowany poziom trudnosci. mechanika poruszania sie trąci past genem, a walka moglaby byc nieco bogatsza i bardziej responsywna, z nieco bogatszym movesetem, zwłaszcza jesli chodzi o bossow, ktorych uczymy się na pamięć po 10 sekundach (o ile wczesniej nie padną ). ale i tak 11/10 pora sprawdzic inne zakonczenia Edytowane 2 czerwca 2016 przez Andżej 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Dobra też waśnie ukończyłem. Z takich ogólnych wrażeń: -miała być dłuższa, fabuła zajęła mi około 20h albo coś źlę liczę -sama historia jest niezła ale w sercach i w podstawce były lepsze -bardzo dobre poboczne zadania, dużo nawiązań do rzeczywistości -problematyczne poruszanie się po obszarze ze względu na mechanikę jazdy konnej i powierzchnie poprzecinane ścieżkami, górkami itp. -słabe walki z bossami w poprzednim dodatku były lepsze -ciekawe nowości w rozwoju postaci itp. w stosunku do podstawki A jeżeli chodzi o zakończenie to Oczywiście złe na samym początku, jakiegoś mam (pipi)a pecha, ale szybko wczytałem save i ostatecznie w grze mam dobre. Znowu te kryteria trochę z dupy jak z ciri. Ale tym razem też uważam, że złe jest bardziej klimatyczne. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Powiedźcie mi tylko czy po zakończeniu wątku głównego gramy normalnie, kontynuując przygodę czy znowu beznadziejne rozwiązanie w postaci wrócenia do momentu przed finałem? Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) skonczyłem, ŁO MATKO BOSKO 29 godzin z lizaniem scian i zrobieniem niemal wszystkiego co sie da. moje zakonczenie wybieram opcje przywołania detlafa, przekonuje ukrytego do pomocy, daskuje syyanne, syyanna i henrietta giną podczas ceremoni - to spojzenie geralta, gdy mowi o odpoczynku złamał 4 sciane samym spojzeniem co wam powiem - sam dodatek to arcydzielo, spokojnie moze kandydowac na tegoroczne goty ;p a wiedzmin 3 to moje top3 najlepszych gier, w jakie w zyciu grałem oczywiscie nie jest to gra bez wad, pomimo wielokrotnych poprawek wciąż mamy konia-idiote, czy kiepsko zbalansowany poziom trudnosci. mechanika poruszania sie trąci past genem, a walka moglaby byc nieco bogatsza i bardziej responsywna, z nieco bogatszym movesetem, zwłaszcza jesli chodzi o bossow, ktorych uczymy się na pamięć po 10 sekundach (o ile wczesniej nie padną ). ale i tak 11/10 pora sprawdzic inne zakonczenia Mialem dokladnie to samo zakonczenie. Ale bardzo posmutnialem gdy syanna zabiła księżną. Dążyłem do zabicia detlafa by spelnic oczekiwanie henrietty... Z nadzieją ze przelece księżniczke w ramach wykonania zlecenia xD A ten look geralta i usmieszek to majstersztyk, za nic sie tego nie spodziewalem. Cale mrowisko przebieglo mi po plecach W ogole pojawienie sie detlafa w rezydencji tej tej (pipi)a wampirzycy to nieźle wtf wedlug mnie in plus. A ten twist gdy ona tak bardzo pala nienawiscia do tego, kto powybijal jej dzieci w sierocincu by po powrocie do niej zobaczyc ją jak ssie tego mlodego to w ogole mindfuck jakich malo Tak mocno się wczulem w role ze balem sie tak tego ukrytego podczas rozmowy z nim ze to niepojęte, normalnie sie zestresowalem xd Immersja w tym dodatku siega kosmosu, bez kitu GOTY Byles juz w domu po zakonczeniu? Edytowane 2 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) tia i triss mi sie zbugowala, po skonczeniu rozmowy zamaist lezec na tej kanapie, to lezala obok niej, w powietrzu xd zrobilem wlasnie drugie zakoczenie i jest o wiele lżej na sercu ) Edytowane 2 czerwca 2016 przez Andżej Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) G tia i triss mi sie zbugowala, po skonczeniu rozmowy zamaist lezec na tej kanapie, to lezala obok niej, w powietrzu xd zrobilem wlasnie drugie zakoczenie i jest o wiele lżej na sercu ) Tez zaraz sie za to zabiore o ile mam sejwy z odpowiednich okolicznosci. Z tego co widzialem to ciri nawet moze sie pojawic, a jeden gosciu na yt pisal ze mial jaskra (pipi)a cos mi tel zawiesilo i nie zamknalem spoilera chwile temu. Przepraszam w razie popsucia komus nieapodzianki Teraz dokanczam wszystkie zlecenia i misje poboczne. Po tym pobawię sie w rozne możliwości zakonczen Edytowane 2 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 quest z podatkami. scenarzysci z cdr to mistrzowie. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Czy działa komuś w ogóle lock target pod R3? Klikam i żadnego locka nie daje, frustrujące w wuj, że nie możesz normalnie powalczyć tylko jak idiota machasz mieczami, ciężko też wyczuć uniki i ogólnie. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 nie wiem, nigdy tego nie uzywalem. nawet zapomnialem o tym ze tam jest jakis lock Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Czy działa komuś w ogóle lock target pod R3? Klikam i żadnego locka nie daje, frustrujące w wuj, że nie możesz normalnie powalczyć tylko jak idiota machasz mieczami, ciężko też wyczuć uniki i ogólnie. Z tym lokiem to jest dziwna sprawa. Dzialal mi wbpierwszych misjach by pozniej przestac przez 2/3 gry, ale juz mi dziala. Akurat po zakonczeniu glownego wątku Edytowane 2 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj
szulakaluble 0 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Jeśli ktoś narzeka na brak koron to jest fajny glicz z pszczołami Tylko z umiarem bo ja przeciążyłem Geralta 5000 innych gratów i gra wywaliła. Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Mi też właśnie lock przestał działać. Denerwujące przy 1 na 1.... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Ani razu przez 112h nie użyłem locka w tej grze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Ja uzywałem na bossach, czasem w walkach 1v1. w wiekszych grupach czasem ten lock bardziej przeszkadzał niż pomagał, a Geralt i tak lockuje się na podświetlonym przeciwniku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi