szulakaluble 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) Szkoda ze gra nie zalicza pucharka z kuszy w oko na końcu gry... Przecież to taki sam rodzaj potwora a nie mam Save z początku i muszę teraz kombinować:> Edytowane 10 czerwca 2016 przez szulakaluble Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) nvm Edytowane 10 czerwca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Zadanie "O czym szepczą grzyby" to jest istny majstersztyk, rozmowa z Płotką, lepszego pobocznego questa Redzi już wymyślić nie mogli Przebiło to nawet quest w banku u Cianfannellich Dużo jest porozrzucany pobocznych questów w Toussaint? Na razie naliczyłem chyba 4 - z malarzem, cianfannelli, fryzjerem i o czym szepczą grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Szkoda ze gra nie zalicza pucharka z kuszy w oko na końcu gry... Przecież to taki sam rodzaj potwora a nie mam Save z początku i muszę teraz kombinować:> Pucharek związany jest z Dawidem i Goliatem. Pierwszy boss tak właśnie się nazywa. Logiczne ze nie wpadnie nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
szulakaluble 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Podobny rodzaj potwora to myślałem ze zadziała. Tym bardziej ze padł od 1 strzały... Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Zadanie "O czym szepczą grzyby" to jest istny majstersztyk, rozmowa z Płotką, lepszego pobocznego questa Redzi już wymyślić nie mogli Przebiło to nawet quest w banku u Cianfannellich Dużo jest porozrzucany pobocznych questów w Toussaint? Na razie naliczyłem chyba 4 - z malarzem, cianfannelli, fryzjerem i o czym szepczą grzyby. Dużo więcej. Z dużych to na pewno turniej, ratowanie winnic i safari . Ale jest też sporo mniejszych. Najlepiej podbijaj do tablic - znajdziesz większość. Corvo Bianco ależ mi teraz smutno że sprzedałem jeden z obrazów z Serc (ten kupowany na aukcji) - kto wtedy wiedział, że będę go mógł sobie powiesić nad łóżkiem. A tak to chyba jedno puste miejsce zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
szulakaluble 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Moje zakończenie to Obie siostry nie żyją a w domu zastałem Ciri Moze zakończenie nie najlepsze ale mi się podoba najbardziej. Nie gram dalej bo mam dość, za rok może 2 przejdę znów. Teraz czekam na gwinta online o ile będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 tak sobie, delikatnie mówiąc, zaspoilerowałem zakończenia i mam pytanie: wychodzi na to że najlepiej zrobić zapis przed krytycznym momentem i obadać dwie ścieżki: spotkać się z ukrytym itd. po czym wczytać i obadać krainę bajek, dobrze rozumuję? Cytuj Odnośnik do komentarza
himus 12 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 tak sobie, delikatnie mówiąc, zaspoilerowałem zakończenia i mam pytanie: wychodzi na to że najlepiej zrobić zapis przed krytycznym momentem i obadać dwie ścieżki: spotkać się z ukrytym itd. po czym wczytać i obadać krainę bajek, dobrze rozumuję? Jak zależy Ci na trofkach za oba zakończenia to tak. Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 @koval tak, chociaz i tak w zaleznosci od pewnych subtelnych rad w dialogach, ending moze sie potoczyc w dwie strony przy pewnej sciezce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) Skończyłem. Przeruchana i uratowana Seyanna dzięki wstążce, a i tak dwie siostry zginęły, bo nie zasugerowałem, żeby czarna wybaczyła rudej Także insta load i zmiana jednej linijki dialogu i od razu lepiej, obydwie żyją. Nawiązań do książek jest chyba nawet więcej niż w podstawce, beka beką z tej "maturki" z Wiedźmaka, ale naprawdę ludzie nie wiedzą ile tracą bez przeczytania sagi, percepcja niektórych scen jest kolosalnie inna jak ma się lekturę za sobą. Epilog chyba jest najlepszym przykładem, bardzo sentymentalny, pieczetujący całą tę więź z Geraltem i całą plejada postaci z nim związanych. Znakomity dodatek kończący przygodę Białego Wilka. Dzięki Panie Andrzeju, dzięki CDP i dzięki przede wszystkim Geralt, bywaj. Edytowane 10 czerwca 2016 przez MYSZa7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Marzę by Sapkowski wydał jeszcze z jedną lub dwie książki o wiedźminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Jak Sapkowskiemu znów skończy się szmal na alko to rzuci jakiś zbiór opowiadań z Gerwantem, na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 396 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Dlatego zawsze byłem zdania, że przed samą grą warto zapoznać się z sagą, więcej po prostu się wyłapie i wsiąknie w klimat gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 sapkowskiemu nie skonczy sie szybko kasa, skoro ma udzialy w sprzedazy gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 moze mi ktos napisac unikajac spoilerow - gdzie zrobic sejwa zeby potem moc sie cofnac i zmienic ew. zakonczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) Po zrobieniu zadania, przed którym gra mówi o punkcie krytycznym w fabule- potem jest scenka spotkania na dworze i potem w ''Bołkler'' masz dwie opcje do wyboru, a wcześniej dialog, w którym wybór drogi rozwiązania zadania nie zamyka możliwości wyboru drugiej opcji- tam powinno się zapisać. A przy wyborze opcji ze Syanną- zrobić przed rozmową z Dziewczynką z Towarem, najlepiej po wyczyszczeniu wszystkiego w lokacji. + Z tego co słyszałem końcowy dialog sióstr może się zmienić, więc po wszystkim, idąc po nagrodę, przed tym odbyć opcjonalną rozmowę ze Syanną i przed nią zapisać Edytowane 11 czerwca 2016 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 mnie to w sumie nie interesuje juz, ale daj to w bo ktos przeczyta i sie pobeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Dobrze rozumiem, że jeżeli chcę zrobić achiv z wtrąceniem do więzienia, to Syanna musi być wcześniej zabita przez Detlafa i jest to jedyna ścieżka do tego zakończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 mnie to w sumie nie interesuje juz, ale daj to w bo ktos przeczyta i sie pobeczy Specjalnie waliłem ogólnikami, ale jak uważasz. Choć na moje nie ma tam za wiele info dla tych, którzy jeszcze tam nie doszli. Swoją drogą, co się stało z Cintryjczykiem? Było, że Oriana go wyrzuciła, choć może i zabiła, ale jego wątek w mej opinii się dziwnie zamknął, bez ciała itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Całkiem ciekawe wideo z kulis dubbingu pewnej postaci. XD https://www.facebook.com/PLthewitcher/videos/1728592340717638/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 pytanie o jeden z setów do zebrania: robiąc zadanie zew krwi można znaleźć elementy setu z Hen Gaidth [Dracula Forda Coppoli ] ale nie ma nigdzie rękawic, gdzie je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 wszystkie jej elementy są w tej samej jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 To nie wiem, zwiedzilem cała i w jednej skrzyni były portki i maska w drugiej zbroja i buty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi