Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 226 Opublikowano 11 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 czerwca 2016 Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość. + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki + humor + dialogi + czas dodatku + wybory i konsekwencje + dużo smaczków + kilka nowości - przymulony interfejs, długie loadingi - bugi - dalej zwalone hitboxy - smuteczek że to już koniec 9+/10 Dodatek za 80zł na 40h który wciąga dla mnie wszystkie tegoroczne gry, wspaniałe pożegnanie Geralta, zazdroszczę tym którzy łykną pierwszy raz całość: W3+SzK+KiW. Brawo CDP 10 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 11 czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 czerwca 2016 Wyście pokończyli a mi się dzisiaj zaczął tydzień urlopu więc i na poważnie biorę się za dodatek. Ogarniam sobie teraz ten set mantikory. Cytuj
szulakaluble 0 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 moze mi ktos napisac unikajac spoilerow - gdzie zrobic sejwa zeby potem moc sie cofnac i zmienic ew. zakonczenie? Najlepszym miejscem na to jest moment przed zasadzeniem fasolek, bo to w tym miejscu jest pewna rzecz która zmienia wszystko. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) Nie ograłem jeszcze zadań pobocznych ale główny wątek jest według mnie o wiele gorszy niż Serc z Kamienia. Odnoszę wrażenie jakby był nieprzemyslany i niedopracowany a cała intryga to smiech na sali i od połowy historii nic mnie już nie zaskoczyło. Poza tym scenka, scenka->loading, scenka, scenka, akcja -> loading, scenka, itd. Trochę wkurzające. Niemniej to nadal mesjasz. edit: imo najlepszy dialog z głównego wątku Edytowane 11 czerwca 2016 przez ornit 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Szukałem receptur na barwniki. Ha. Przez ten czas uszkodziłem 4 miecze i cały pancerz mantikory, ale wuj, bo rozwaliłem bazę hanzy, ubiłem dwa wilkokłaki i znalazłem cały rynsztunek gryfa będąc przeciążonym Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 no to masz buga ;p teraz jeszcze poszedłem inną ścieżką zakończenia i nie wpadł mi aczik za wylądowanie w więzieniu ;/ Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Wlasnie - powiedz mi czy idac ta sciezka moge wrocic do save'a gdzie z Regisem mam plynac do pradawnego? tam jeszcze mam opcje zmiany zdania i mozliwosc uwalnienia siostry krolowej Skonczylem dodatek i o ile misje poboczne i questy mnie juz nudzily, tak glowny watek fabularny, walki i zakonczenie urywa dupe! Edytowane 12 czerwca 2016 przez easye Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Panowie jestem przed misią "Szturm na Dun Tynne" czy tu już muszę zrobić save głównego by później odegrać inne zakończenia ?, nie chce czytać w necie bo nie chce trafić na spoiler. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Można chyba zrobić później po walkach będziesz musial porozmawiać z wronami i po tym podczas rozmowy z Regisem możesz zdecydować co zrobisz Ciekaw jestem nadal, czy zdanie,można zmienić w momencie o który pytałem... Edytowane 12 czerwca 2016 przez easye Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 easye, tak po pobycie w więzieniu już nic nie zmienisz po dun tynne, i dalej po walce z bruxą jeszcze można zdecydować. Idąc ścieżką ukrytego, tuż przed rozmową z krukami można strzelić save i później na przystani Regis zapyta nas raz jeszcze o wybór w spoilerze 'schematy' wyborów do zakończeń http://images.eurogamer.net/2015/articles//a/1/8/3/4/5/6/6/zakonczenia.jpg.jpg/EG11/resize/600x-1/quality/80/format/jpg 2 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Dzieki, to dzisiaj leci 2 zakonczenie! Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Powiem Wam, że ta Nowa Gra plus to nic szczególnego, dalej jest łatwo jak było, poziom ku zakładzie, włączone skalowanie przeciwników i różnica jest taka, że po prostu trochę dłużej z Nimi walczysz, więcej hp mają i tyle tej filozofii, no nic, dodatek ukończyłem na normalnym, gra jest fenomenalna. Do nowej gry to może wrócę za pół roku jak włączy się głód Wieśka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Pany zadanie z Ostatnim Bazyliszkiem, wybór czy go zabijemy razem z rębaczami lub nie będziemy go zabijać ma jakiś wielki wpływ na grę? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Ukończyłem i jest mi niesamowicie smutno, że to już koniec przygód Geralta Bez wątpienia jako całość (W3, SzK, KiW) jest to najlepsza gra fabularna w jaką w życiu grałem. Jestem niesamowicie dumny, że nasi rodacy stworzyli tak genialny tytuł Nigdy nie kolekcjonowałem gier/konsol. ale pudełeczko z W3 chyba obije sobie w ramkę i powieszę na honorowym miejscu w domu Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Pany zadanie z Ostatnim Bazyliszkiem, wybór czy go zabijemy razem z rębaczami lub nie będziemy go zabijać ma jakiś wielki wpływ na grę? Nie ma ewentualnie jego oszczędzenie może Ci zaliczyć jedną z cnót rycerskich do innego questa. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Pany zadanie z Ostatnim Bazyliszkiem, wybór czy go zabijemy razem z rębaczami lub nie będziemy go zabijać ma jakiś wielki wpływ na grę? Nie ma ewentualnie jego oszczędzenie może Ci zaliczyć jedną z cnót rycerskich do innego questa. Czyli nie muszę mieć wyrzutów sumienia, Dzięki Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 wszystkie jej elementy są w tej samej jaskini To nie wiem, zwiedzilem cała i w jednej skrzyni były portki i maska w drugiej zbroja i buty Już znalazłem, myślałem że te elementy są do odnalezienia tylko po tym jak wpadniemy do dziury a nie jeszcze przed tym momentem xD jakby ktoś był ciekaw jak wygląda set z Hen Gaidth... i pamiętacie początek Draculi Forda Coppoli... Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 koval - gdzie znalezc ten set? skonczylem dzisiaj. co za gra. padam na kolana przed tworcami. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Łyżki. Ten znaleziony list Ten znajomy motyw muzyczny podczas wyjaśniania całej sprawy 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 koval - gdzie znalezc ten set? musisz wybrać ścieżkę zakończenia z wizytą u Ukrytego i tam dokładnie przeszukać jaskinie, plus są dwie dobre kosy do znalezienia Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Przeszedłem cały turniej rycerski, bez żadnych problemów. Na treningu jeździectwa normalnie jeździłem, kukły bez problemu rozwalałem, wsio ok Czyszczę sobie pytajniki póki co, robię subquesty, ależ ta gra jest dobra Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Podczas zwiedzania tusąąą trafiłem na jakieś receptury pozwalające zmienić np. zielony mutagen w czerwony. Przeglądam teraz ekwipunek i nigdzie tego nie mam. Aby tego dokonać trzeba się udać do jakiegoś konkretnego alchemika? w pracowni alchemicznej, którą odnajdujemy w Corvo Bianco nie mogę tego zrobić Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 A nie ma tego przypadkiem po prostu w menu alchemii? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi