McDrive 3 082 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ano, kontrabanda na wyspach doprowadzała mnie do szału, a jestem osobą, która musi mieć wszytko zebrane w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 W zadaniu "Więcej niż mistrz" kolo daje nam namiary na lokalizacje schematów mistrzowskich wszystkich setów i za znalezienie obiecuje zrobić 1 za friko. Chodzi mu o całość czy tylko jeden element? Myślałem, że będzie można zebrać wszytskie i wtedy do niego dylać z powrotem, ale po zebraniu Mantykory reszta zniknęła, a akurat Mantykorę mam w poważaniu. Wczytywać poprzedniego sejwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Mantykora jest cudowna. Zobacz sobie build Andżeja w temacie - szermierka + odwary i jesteś królem gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Skończyłem dzisiaj w zakończeniu zginął tylko Detlaff, obie siostry ocalały potem obejrzałem inne zakończenia na yt i w sumie żałuję, że dobrze nagadałem Syannie zakończenie w którym obie laski giną jakoś tak najlepiej mi pasowało do tej historii i fajnie kontrastowało z cukierkowością Toussaint, jednocześnie wpisując się w przełamywane tego wizerunku przez cały dodatek może przy NG+ za rok albo dwa Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ile trzeba wydac na winnice, zeby ja skonczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ile trzeba wydac na winnice, zeby ja skonczyc ?Około 35 tysięcy jeżeli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 19 października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 października 2017 Skończyłem wczoraj. Kolejny świetny dodatek, choć troszkę, przy krotki w lini fabularnej, ale za to jest soczyście. Nie spodziewałem sie 3 zakończenia, a takowe istnieje. Dopiero teraz na necie wyczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Po ostatnim dodatku krew i wino chciałbym bym sapek jednak wydał jeszcze kolejną książke o wiedźmaku Chciałbym wrócić do tego uniwersum w wersji papierowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Gry komputerowe tak nadszarpnęły wizerunek marki Wiedźmin i zaszkodziły Sapkowskiemu, że jest to bardzo wątpliwe. Chyba, że skończy się kasa na wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 przeciez Sapek na fali popularności Wieśka 1 & 2 popełnił "Sezon Burz" ;) może i napisze coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Nie liczyłbym na to. "Sezon burz" napisał, bo szekle mu się kończyły, a teraz jak będzie ciągnął profit z serialu to ten dureń nie będzie trzeźwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Wydaje mi się, że na pewno ma już coś gotowe ale czeka na odpowiedni moment Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Nawet na Polconie w zeszłym roku coś wspominal, że gdy przyjdzie mu dopisać kontynuację po "Pani Jeziora" to nie będzie sugerował się tym co pojawiło sie w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 Nawet na Polconie w zeszłym roku coś wspominal, że gdy przyjdzie mu dopisać kontynuację po "Pani Jeziora" to nie będzie sugerował się tym co pojawiło sie w grze Pewnie nawet nie wie co się pojawiło w grze :sapek: Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 Ktoś mu wtedy to nawet wygarnął ze zgromadzonych. Może w weekend poleci KiW właśnie. Nie widziałem jeszcze tej cudownej krainy w 4k. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Bracia Wiedźmini pograłem z 8h w Krew i Wino z pewnych względów chciałbym zacząć od nowa ale oczywiście ze starami jakie miałem zaczynając (prawie wymaksowana podstawka + serce z kamienia?) Mogę jakoś zresetować ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Wczytać wcześniejszego Save? Z tego co pamiętam pełno ich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 No muszę sprawdzić ale teochę tych h przegrałem i boję się, że już nie mam takiego zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Tylko wczytanie wcześniejszego zapisu ewentualnie czysta postać z lvlem i eq podciągniętymi pod kiw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi