Andżej 2 268 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 (edytowane) do ng jest doliczane równo 30 pioziomów, a nie razy 2. a przynajmniej do tej pory tak było Edytowane 24 maja 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Tak strzeliłem. Nie grałem jeszcze ani razu na NG+. Na forum cdp jest FAQ do KiW, z którego można wyczytać: Q: Jaki jest zalecany poziom na którym powinno się zacząć grę w dodatek grając w trybie NG+? A: Przynajmniej 64. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Fajny ten trailer, ale to bring me the horizon to chyba dla beki tam wrzucili Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Świetne sceny ze średnią muzyką a polska wersja językowa jest wspaniała. Btw. Dialogi do wieska były pierwotnie pisane po angielsku czy po polsku? Natknąłem sie na ciekawą przepychanke na ten temat ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialem. Biorąc pod uwagę chociażby sławną piosenke Pryszczylli stawiam ze polski to oryginał, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 w trójce były akurat po ang, w przzeciwienstwie do poprzednich czesci Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 702 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Twoje zamówienie zostało przekazane do magazynu. Oh boy oh boy! Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 no ale to przecież kodzik wiec grane bedzie tak czy siak 31.05 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Dokładnie. Paczka może przyjść wcześniej to będzie grane w gwinta. W końcu wszystkie talie. No prawie, bo teraz pojawi się w grze 5 talia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Mam nadzieję, że będzie można dokupić osobno piątą talię, a nie, że dorzucą ją tylko do wymuskanego super hiper GOTY complete edition z 5 taliami gwinta i matą Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Najpierw prawilnie trzeba będzie nią zagrać w grze, na wersję fizyczną przyjdzie czas. Czy ktoś mając zakupiony pakiet dodatków może już pobrać KiW? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 (edytowane) Ja zamawiałem w empiku i u mnie na razie cisza. Świetne sceny ze średnią muzyką a polska wersja językowa jest wspaniała.Btw. Dialogi do wieska były pierwotnie pisane po angielsku czy po polsku? Natknąłem sie na ciekawą przepychanke na ten temat ale niczego ciekawego sie nie dowiedzialem. Biorąc pod uwagę chociażby sławną piosenke Pryszczylli stawiam ze polski to oryginał, czyż nie? W dwójce angielskie dialogi zostały przetłumaczone na polski. W Dzikim Gonie to polska wersja jest oryginalną. edit: bluberu, jakoś dwa lata przed premierą gry na stronie Redów można było znaleźć ofertę pracy dla tłumacza (polski->angielski), gdzie była mowa o mrocznym fantasy oraz jednym z wymagań była znajomość prozy Asa. Edytowane 25 maja 2016 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Stoodio a masz jakieś źródło potwierdzające? Bo ja własnie czytałem dośc dawno temu, że W3 również wpierw był pisany po angielsku chociaż tak na dobrą sprawę to nie ma większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Z recki w PSX Extreme można wyczytać, że są cztery zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 wiedźmin był wpierw pisany po polsku na początku lat 90'tych. Tak słyszałem kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Z trailera można wywnioskować, że Regis będzie jedną z głównych postaci dodatku, co mnie niesamowicie cieszy. Pewnie będzie pełnił rolę jakiegoś doradcy księżnej. Fani od dawna upominali się powrotu tej postaci i w zasadzie ich głód mógłby być zaspokojony nawet jakimś niewielkim questem z naszym starym znajomym w podstawie gry. A co zrobili Redzi? Osadzili go jako jedną ze znaczących postaci w ostatniej przygodzie growego Geralta, w dodatku 'dali mu' aktora, który w jego roli brzmi lepiej, niż się spodziewałem. Odnośnie języka pod który gra była tworzona, to zapewne prawda jest gdzieś po środku. Jakość polskiej 'lokalizacji' jest na tak dużym poziomie, że to nie może być zwykłe przetłumaczenie z angielskiego, do tego ten świetny dubbing. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Gierka w ktorej mozna trafic na fragmenty z "moj stary jest fanatykiem wedkarstwa" musiala byc pisana po polsku przynajmniej w duchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 ''Ludzie pomóżcie, chory jestem... na bide.'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 A według mnie została napisana po polsku, bo jak się przypatrzeć na usta, to widać, że postaci rozmawiają po polsku, hihi. @Rayos, talii Skellige fizycznej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 (edytowane) No ale przecież to logiczne, że robili lip sync do dwóch wersji inny tak czy srak nie ma co rozstrząsać ksiązka napisana została po polsku więc materiał źródlowy jest polski i tak pan jezus powiedział. Edytowane 25 maja 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 @Rayos, talii Skellige fizycznej nie będzie. Już to widzę, że nie będzie chyba że było jakieś oficjalne info, że nigdy nie wydadzą fizycznie piątej talii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Na Fejsie w komentarzach napisali, że nie jest ta talia fizycznie planowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Na tym evencie u makaroniarzy, goście chyba dostali talie Skellige Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Na forum w q&a pisza ze nie jest fizycznie planowana na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Jest jakieś info na temat daty wyjścia patcha przygotowującego grę pod KiW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Na Twitterze mówił, że blisko premiery. Chciałbym kurde, żeby była jeszcze w tym tygodniu, a nie dzień przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi