Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie piątek byłby w porządku. Zwłaszcza, że rozmiarowo tez będzie niemały.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 113,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

Opublikowano

patch do serc był na 3 dni przed, takze mozemy się go spodziewać spokojnie w sobote.

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak obiektywna recenzja

Opublikowano
Eurogamer.pl 9/10 + Rekomendacja

Eurogamer.net - Essential

Videogamer 9/10

Gamezilla 9.5/10

PC Gamer 94/100

Twinfinite 5/5

Destructoid 9/10

XGN 9.6/10

Gamekult 8/10

Shacknews 9/10

Gamesradar 4.5/5

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

:fsg:

nie polecam oglądania tej wideo recki na poprzedniej stronie, bo nie są pozasłaniane zadania questów, dlatego od razu walą spoilerami :/ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie warto też oglądać recenzji TV GRY, bo wbrew pozorom spoilerów ponoć dużo.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

>oglądać videorecki Wiedźmina

xd

Opublikowano

Różnie bywa, ktoś się może skusi. :P

Ja tam odpuszczam i wklejam info dla potomnych, co by wiedzieli, żeby nie oglądać. ;)

Opublikowano

a ja wideo recke tv gry obejrzałem, nie pokazali specjalnie wiele więcej niż to co do tej pory było wiadome, także luz ;) byle do wtorku :obama: 

Opublikowano

Będzie można pobrać grę wcześniej.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

użytkownicy PS4 - ściąga wam się dodatek z season pass? mi się zatrzymało na 67 procent, po czym włączył się zegar.

myślalem ze bedzie preload do czasu premiery, a potem sama instalacja, tak jak w przypadku serc a tu du.pa. ściągnął juz to ktoś z was?

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ponoć grafika ma ulec zauważalnej poprawie, przynajmniej w wersji PC. Konsole raczej nie pociągną wiele więcej, chociaż patrząc na takie U4 jest nadzieja.

Opublikowano

Wiedźmin wygląda rewelacyjnie, ale konsole są w stanie udźwignąć jeszcze lepiej wyglądające gry z otwartym światem.

Opublikowano

Dzisiaj patcha nie będzie :(