Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ja chyba z 30h, fajnie bylo wrocic jak sie okazalo ze wszystko pieknie popatchowali i giereczka non stop trzyma klatki. Krew i Wino to jedna najbardziej wyczekiwanych przeze mnie rzeczy w tym roku. Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Figuś
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Mam nadzieje ze godnie pozegnaja nas z Geraltem Nie zabija się kury znoszącej złote jajka, zwłaszcza w cebulolandii. Zamiast Witcher 4 dostaniemy jedno z dwóch rozwiązań: 1. Saga poniesiona do gry - mniej prawdopodobne. 2. Kolejne dodatki, niejako w formie zamkniętych opowiadań, bez potrzeby ratowania świata. Skupione na 'małych' wydarzeniach, czyli tak, jak Wiedźmin zarówno książkowy jak i growy sprawdza się najlepiej. Wcale bym nie płakał, gdyby opcja nr 2 weszła w życie
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Epizodyczny Geralt w stylu ukochanych opowiadań, każda przygoda tak na 10-20h, brałbym ostro
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Mnie się tam wydaje, że może zrobią spin-offa w postaci Ciri skoro ona sama została wiedźminką, to cdp mają spory potencjał w damskiej postaci Wiedźmina.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Z wiedźminem na razie dadzą sobie spokój i dokończą CP, po nim to nowe IP.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l No wiadomo, że po tym dodatku to całe studio przenosi siły właśnie na nowe IP w postaci Cyberpunka, co mi brakuje takich klimatów.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Biorac pod uwage ze to ostatni dodatek to zastanawiam sie czy nie strzelic calej przygody od poczatku ale to chyba bedzie zbyt duzo xd Tylko nie zapomnij o bezpłatnym urlopie Blantman już nam tu nie ściemniaj że masz czas na granie yo MAM ! Kiedy gramy karolek wrócił z zaświatów ?
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Wydaje mnie sie, że jak ta data miała by być prawdziwa to dostalibyśmy już jakieś materiały promocyjne. Jak patrzę w swój portfel to chciałbym żeby jednak KiW wyszło w czerwcu
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l No nie wiem czy dostalibyśmy. Taki trailer wyszedł 6.10, a gra wyszła 13. Ale preorder na dodatek z kartami był dużo wcześniej Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Figuś
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję. Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne. Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Rozi
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Jak tych kart nie będzie, to się bardzo zdenerwuję. Co najśmieszniejsze, to w tym roku czekam na trzy gry: Deus Exa, MOTHER RUSSIA BLEEDS i dodatek do Wiedźmina. Śmieszne, acz tragiczne. Też głównie na te karty czekam, bo o grę to się nie martwię
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Autor nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l nie chce tutaj siać zamętu, ale z doniesien węgierskiego zespołu VA wynika, że premiera ma się odbyć 26 kwietnia wiem, jak to brzmi ale nalezy pamiętac, że ta sama ekipa rozpruła się we wrześniu z datą premiery serc z kamienia, która sprawdziłą się co do dnia oczywiscie dzisiaj usuneli posta z red forum (rano przed robotą jeszcze był), ale mysle, ze spokojnie mozna to wywęszyć gdzieś na reddicie Ja Wam mówię, że Redzi wypuszczą dodatek w rocznicę premiery gry. I to razem z Edycją Rozszerzoną. Complete pack goty edyszyn. Chrystusie niebieski, jak KiW wyjdzie w czerwcu to w tej mojej Szwajcarii zaplacze sie bez konsoli. Jaki byl odstęp miedzy pierwszym trailerem serc z kamienia a jego premierą?
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l skąd ten obrazek? sauce? Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Jeez_PS