Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Taki mały tip: ten q z jajami daje szansę na honorowe zachowanie, które jest potrzebne do innego zadania pobocznego. I małe pytanie dla tych, którzy ukończyli - jestem po imprezie dla artystów w Mandragorze. Ile mniej więcej do końca zostało? Edytowane 2 czerwca 2016 przez Hum Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Az tak Ci sie nie chce grac ze pytasz ile do konca? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Raczej tak bardzo nie chce by się kończyło i szukam pocieszenia, że to może gdzieś dopiero połowa głównego wątku, a nie np. bliżej końca. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Wreszcie znalazłem chwilę i trochę pograłem - odszczekuje swoje wcześniejsze narzekania na kiepskie kolory i ten zielonkawy filtr na niebie. Tusąąąąąą wygląda fenomenalnie i design tej krainy jest genialny. Redzi może nie upchnęli tu jakichś fajerwerków graficznych, bo sprzęt na jakim to chodzi jest bardzo słaby, ale za to nadrobili designem i artyzmem, przez co ogólnie ta gra wygląda fantastycznie. Nie idzie oderwać wzroku od tych fantastycznych widoków Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Jestem już po queście z dziadkiem i paru innych pobocznych też, ten o którym piszesz można jakoś pominąć bądź zepsuć jak go za późno wezmę? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka. aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta myslałem, że mówisz o buffie jaj Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka. aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta myslałem, że mówisz o buffie jaj czyli zostawiłeś je mu czy pożyczyłeś? Ja zabrałem by odnieść 'właścicielowi' i wtedy mi zaskoczył honorowy czyn. Dziadek ucieszył się, że chociaż tyle skorzystał, a poza tym bez nich też da radę. No i pytanie co zrobiłeś z żołnierzykiem? Ja go odprawiłem znakiem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 właśnie wiem, że można było te jaja dotknąć i pojawił się jakiś buff, ale póki co jeszcze nie wiem do czego to Tu nie chodzi o żaden buff, ale o to jak się zachowasz i jak potraktujesz dziadka. aa, to co do dziadka to wiadomo, że zachowałem się jak przystało na faceta rozumiejącego faceta myslałem, że mówisz o buffie jaj czyli zostawiłeś je mu czy pożyczyłeś? Ja zabrałem by odnieść 'właścicielowi' i wtedy mi zaskoczył honorowy czyn. Dziadek ucieszył się, że chociaż tyle skorzystał, a poza tym bez nich też da radę. No i pytanie co zrobiłeś z żołnierzykiem? Ja go odprawiłem znakiem. Huh, to w takim razie nie zachowałem się honorowo pożyczyłem, na co dziadzio się uciesyzł i następnego dnia kazał mi je sobie wziąć bo siostra/kuzynka tej co ruchał jest niewyżyta i niedługo mu pikawa wysiądzie XD Żołnierza znakiem odprawiłem. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Ale to na pewno nie była jedyna okazja na honorowe zachowanie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 O co chodzi z tym honorowym zachowaniem w ogole? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Chodzi o zdobycie miecza o którym wspominał Andżej. Jest to powiązane z zadaniem w którym musimy dowieść pięciu cech rycerskich. Zadanie z cyklu tych w którym nie jesteśmy prowadzeni za rękę i wszystko zależy od podejmowanych decyzji. Edytowane 2 czerwca 2016 przez Hum Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Aha, okej. To wyebane na to, mnie interesują tylko miecze (i zbroje) ze szkół wiedźmińskich, każde inne sprzedaje, nawet unikaty typu Iris Edytowane 2 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 No wykonanie q wiąże się też z achievementem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) teraz mnie zainteresowałeś. Ale w takim razie nie rozumiem co nie jest honorowego i godnego poszanowania, jak dziadziowi daliśmy poruchać a potem i tak jaja oddaliśmy Edytowane 2 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Wziąłem sobie dziś to zadanie i z automatu miałem zaliczone 4 z 5 cech. Pustelnik mówił że mnie zna itp. Bug, czy po prostu miały na to wpływ jakieś decyzje z podstawki/questy z KiW które już zdążyłem zrobić? Jaja też pożyczyłem na jeszcze jeden dzień. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) questy które zdazyles zrobic Redzi sa swiadomi tego, ze gwint to gra, nie mini gra, bo znalazłem nawet papier z hymnem gwinta, bekowy rzecz jasna no bo jak inaczej XD Wierze ze na E3 pokaza Gwinta jako osobna gre z trybem sieciowym. Edytowane 2 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 I raczej tylko te z dodatku. Choć tutaj też jest teoria, że podstawa i/lub SzK też się liczą. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Aha, okej. To wyebane na to, mnie interesują tylko miecze (i zbroje) ze szkół wiedźmińskich, każde inne sprzedaje, nawet unikaty typu Iris to nie jest jakiśtam miecz 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego Weź ktoś już skoncz glowny watek bo nie mam z kim powymieniać się swoimi doświadczeniami i decyzjami Edytowane 2 czerwca 2016 przez Heavy Deszcz Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 To mi wychodzi na to że podczas turnieju na błoniach i części dalszej tego zadania musiało zaliczyć kilka cech, bo poza tym questem to nie robiłem nic innego gdzie można by się wykazać czymś potrzebnym, no poza tym questem z jajami jeszcze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego Podejrzewam, że wybór swojej miłości skutkuje inną autorką listu, który dostajemy wkrótce po spotkaniu Regisa? To była takie urocze jak dostałem ten list od Triss <3 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Też, ale to nie to, o co mi chodzi. Graj dalej Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 czerwca 2016 Opublikowano 2 czerwca 2016 Wziąłem sobie dziś to zadanie i z automatu miałem zaliczone 4 z 5 cech. Pustelnik mówił że mnie zna itp. Bug, czy ... To nie glitch, jak skonczysz questa i grales w jedynke to sie pokapujesz czemu tak powiedzial. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi