Andżej 2 268 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) ten caly orichalik masz u alchemika niedaleko arcymistrza kowalstwa edit: moglby ktoś sprawdzic, czy ma opis gauntera w postaciach w glosariuszu? bo mi go brakuje i nie wiem czy to subtelny easter egg, czy błąd Edytowane 4 czerwca 2016 przez Andżej Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 ten caly orichalik masz u alchemika niedaleko arcymistrza kowalstwa edit: moglby ktoś sprawdzic, czy ma opis gauntera w postaciach w glosariuszu? bo mi go brakuje i nie wiem czy to subtelny easter egg, czy błąd U mnie jest, czemu to mialby byc subtelny easter egg? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 no przeciez gadal, ze ci co poznali kim on jest konczyli marnie w sensie umierali wiec niby dlatego nie byloby wpisu w glosariuszu - przynajmniej tak bym rozumial ten ewentualny easter egg Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Powiedzcie mi. Biegam w secie żmii i z meczami Wilka i pytanie w jaki set arcymistrzowski inwestować? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 no przeciez gadal, ze ci co poznali kim on jest konczyli marnie w sensie umierali wiec niby dlatego nie byloby wpisu w glosariuszu - przynajmniej tak bym rozumial ten ewentualny easter egg Przeciez Geralt go poznal, dodatkowo w mojej grze... zaoral go jak pole ziemniakow. I oczywiscie z tego wzgledu musi sie znajdowac w Glosariuszu, jego brak to zwykly glitch, nic wiecej. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Powiedzcie mi. Biegam w secie żmii i z meczami Wilka i pytanie w jaki set arcymistrzowski inwestować? Zainwestuj w wilka żeby sobie odblokować te bonusy z racji posiadania całego setu. Tylko z ~25k nie Twoje po tym wydatku. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Mam akurat tyle więc bardzo mi pasuje, dzięki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) Zrobiłem 6 arcymistrzowskich części setu kota i nie wpadło osiągnięcie. wtf Kusza raczej się nie liczy bo nie ma arcymistrzowskiej tylko zwykła. Co to za (pipi). Dopiero po zdjęciu całego seta i założeniu ponownie wpadło. Edytowane 4 czerwca 2016 przez suteq Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Zdeptalem przez przypadek... Calineczke :dynia: Chcialem sie tylko przyjrzec z bliska a tu taki zonk XDDDDDDDDDDDDD 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 takie dwa pytania - do zdobycia miecza od pustelnika brakuje mi tylko jednej noty [mądrość], pytanie czy da się to pominąć/zawalić czy raczej tego nie przegapię? Nie chciałbym stracić tej kosy. ;/ - cały czas tłukłem wątki poboczne i dopiero teraz odblokowałem rozwijanie mutacji i trochę się zdziwiłem że wymaga to też punktów doświadczenia. Jak wypiję eliksir oczyszczenia to punkty wydane na rozwój mutacji także wrócą do puli? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 takie dwa pytania - do zdobycia miecza od pustelnika brakuje mi tylko jednej noty [mądrość], pytanie czy da się to pominąć/zawalić czy raczej tego nie przegapię? Nie chciałbym stracić tej kosy. ;/ - cały czas tłukłem wątki poboczne i dopiero teraz odblokowałem rozwijanie mutacji i trochę się zdziwiłem że wymaga to też punktów doświadczenia. Jak wypiję eliksir oczyszczenia to punkty wydane na rozwój mutacji także wrócą do puli? madrosc wpadla mi chyba za turniej gwinta od zwrotu punktow mutacji jest inny eliksir, ale mutageny przepadaja Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Pamięta ktoś gdzie był sprzedawca książek w to Toussaint? Gdzieś był tylko teraz go znaleźć w Beuclair nie mogę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Kamerarius wojskowy sprzedaje książki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Dodatek skonczony, co za absolutny majstertszyk Teraz pora wczytac sejwa sprzed "wydarzen krytycznych" i pora pojsc inna droga, bo zakonczenie ktore dostalem bylo obrzydliwie szczesliwe, dla kazdego praktycznie Ciekaw jestem jak wypadnie drugie. Bardzo fajne sa tez 2 motywy zaraz po fabule w dodatku, ale nie bede psul niespodzianki, CDPR godnie zegna nas Geraltem, troche mi smutno w sumie... ide sie nayebac i grac dalej... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Spore spoilery z dalszej części fabuły. Podchodzę do wilka w krainie bajek, a ten "ciszej kuuuuuurwa" i o tym, że jak calineczka się najebie to leży pod stołem. XDDDD Coś wspaniałego. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 też mnie to rozwaliło, i ten strój xd Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Spore spoilery z dalszej części fabuły. Podchodzę do wilka w krainie bajek, a ten "ciszej kuuuuuurwa" i o tym, że jak calineczka się najebie to leży pod stołem. XDDDD Coś wspaniałego. A... zdeptales calineczke? Bo sie da, i fajnie potem buty wyciera o ziemie Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 a easter egga z soulsami widzieli? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Oczywiscie, nie dosc ze fajny easter egg to jeszcze miecz dostajemy Wlasnie zrobilem 3 zakonczenia, jest jeszcze pewnie 4ty wariant ktory pewnie zmieni troche tylko dialog, ale jego klepne na innym przejsciu. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) sign build, z jakim obecnie latam (no moze nie do konca sign, ale alchemia w wiesławie jest zbyt istotna, zeby ją zupełnie pominąć ) rynsztunek - full arcymistrzowski gryfa, zbroja zaklęta w eksplozje, mieczie w spokój, nogi buty i ręce z wiekszymi glifami igni odwary: echidna, troll, starozytny leszy mikstury; las mariborski, filtr petriego, puszczyk tutaj wrzucam dwa filmiki filmik z bruxą zabawa z szarlejem, pokazane jak na niego rozne znaki dzialają i na czym polega zaleta najlepszego odwaru w grze, czyli echidny oczywyscie poziom trudnosci jedynie słuszny w grze, a i tak za latwy Edytowane 5 czerwca 2016 przez Andżej 4 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 5 czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 czerwca 2016 Wczoraj zacząłem. Jaka ta kraina jest piękna i ta muzyka w Beauclair. Coś pięknego. A sama księżna to świetnie wykreowana postać. Pora się wziąć za ten set mantikory. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Na tym bulidzie to chyba jeden miecz na plecach ci wystarczy, zeby bylo tylko czym blokowac xD btw. kusza na plecach, TFU :[ Cytuj
czeskimaster 3 309 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Czy może się zdarzyć że jakieś schematy zbroi lub alchemi mogą być randomowo rozsiane na mapie? Czy zawsze będzie to znak zapytania, lub jakiś quest lub zakup u kupca, platerza itp? Chodzi mi o dodatek jak i podstawke. Chodzi i to żeby na pałe nie przeszukiwać całej mapy, z nadzieja ze będzie gdzieś np pod wodą ukryty schemat. P. S Endrju, jak możesz, odpowiedź mi na moje pytanie w dziale Wiedzmin 3, bo nie wiem jak sobie rozgrywkę ułożyć :-) Edytowane 5 czerwca 2016 przez czeskimaster Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 5 czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Na tym bulidzie to chyba jeden miecz na plecach ci wystarczy, zeby bylo tylko czym blokowac xD btw. kusza na plecach, TFU :[ A gdzie trzeba zacząć poszukiwania? Edytowane 5 czerwca 2016 przez Nemesis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi