Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 112,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

Odjechana okładka ! :)

Opublikowano

Do mnie już leci osobno zakupiony gwint z pierwszego DLC, pewnie podobnie zrobię z drugim :fsg: 

Opublikowano

Grał w ogóle kto w tego fizycznego gwinta? Daje to radę, czy tak tylko się kolekcjonersko jaracie tymi kartami?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Grałem parę razy, spoczko aczkolwiek z dwoma taliami trochę bieda więc nie mogę doczekać się kolejnych.

Opublikowano

Plotki o premierze 26 kwietnia może sa prawdą skoro już wyskoczyli z okładką... zwiastun rypnie o 18:00<prorok>

Opublikowano

A może też wampir z okładki za Geraltem, to

Regis?

:sorcerer:

Opublikowano

Karty fizyczne bardzo spoko. Przy piwie idealnie sie gra. Zasady sa proste więc nawet jak ktoś nie grał w gierkę a lubi Wiedzminskie ksiazki to moze sobie pograc i swietnie się bawić.

Opublikowano

Ten aktor podkładający mu spokojny, doświadczony, mądry głos... I rozmowy o zielastwie oraz pędzeniu bimbru :banderas:

No przecież to jest materiał na postać na poziomie Barona, a w dodatku przeniesienie drugo, trzecioplanowych postaci im bardzo dobrze wychodzi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Aż sobie znajdę ten fragment i przeczytam ponownie :fsg: Cała jego późniejsza opowieść o swym życiu była po prostu petardą!

7 PREMIERA :fsg::banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Taki troche Fronczewski by sie przydał jak Voice Actor dla tego typa. Ewentualnie Morgan Freeman ale Wieśka nie gram po angielsku :/

Opublikowano

Grał w ogóle kto w tego fizycznego gwinta? Daje to radę, czy tak tylko się kolekcjonersko jaracie tymi kartami?

Mam wszystkie 4 talie, u mnie w pracy jeden gość wydrukował sobie wielką, profesjonalną planszę do gry w Gwinta i gra się wybornie po prostu. Kapitalna zabawa!

7 PREMIERA

Co?

Gry-Online wrzuciło przypadkowo datę premiery dodatku, po chwili ją skasowali, ale w necie nic nie ginie.

Ustalono ją na 7 czerwca (według informacji GO).

EDIT:

Woooooo! :obama:

Wied%C5%BAmin%203%20Dziki%20Gon%20Krew%2

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Okładka jest mega... Wolałby 7 maja, ale niech tam kończą i niech będzie to dobre.

Opublikowano

ja grywałem w fizycznego gwinta, przy piwku daje radę, trochę słabiej niż w grze, ale nadal frajda jest spora :D 

Opublikowano

7 czerwiec bardzo dobry czas na wydanie tego DLC

Opublikowano

Prędzej 17 maja. Taka data widniała na steam przez kilka godzin. Co prawda z rokuem 2015, ale kto się nie myli :P

Korwa wreszcie coś się dzieje.

Opublikowano

Teraz jeszcze niech trailerem w nas rzucą i mózgi będą rozwalone. :obama:

Opublikowano

A wy wiecie za na GO date premiery premiery zmieniaja co kilka tygodni,widziałem duzo róznych dat na kwiecień,maj,czerwiec.Tak że tyle to warte.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Nie jest przeciez tak zle  :reggie:

Edytowane przez Hum