Opublikowano 14 kwietnia 20169 l ppe potwierdza i tym samym też CDP http://www.ppe.pl/news/43030/cd-projekt-red-przedstawia-okladke-wiedzmin-3-dziki-gon-krew-i-wino.html to oficjalny art i jak widac po skanie boxa, beda dolaczane karty do gwinta znowu, zapewne pozostale dwie talie Szkoda, ze pewne nie bedzie fizycznej wersji na X1 Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Do mnie już leci osobno zakupiony gwint z pierwszego DLC, pewnie podobnie zrobię z drugim
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Grał w ogóle kto w tego fizycznego gwinta? Daje to radę, czy tak tylko się kolekcjonersko jaracie tymi kartami? Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Hum
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Grałem parę razy, spoczko aczkolwiek z dwoma taliami trochę bieda więc nie mogę doczekać się kolejnych.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Plotki o premierze 26 kwietnia może sa prawdą skoro już wyskoczyli z okładką... zwiastun rypnie o 18:00<prorok>
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Karty fizyczne bardzo spoko. Przy piwie idealnie sie gra. Zasady sa proste więc nawet jak ktoś nie grał w gierkę a lubi Wiedzminskie ksiazki to moze sobie pograc i swietnie się bawić.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Ten aktor podkładający mu spokojny, doświadczony, mądry głos... I rozmowy o zielastwie oraz pędzeniu bimbru No przecież to jest materiał na postać na poziomie Barona, a w dodatku przeniesienie drugo, trzecioplanowych postaci im bardzo dobrze wychodzi. Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Hum
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Aż sobie znajdę ten fragment i przeczytam ponownie Cała jego późniejsza opowieść o swym życiu była po prostu petardą! 7 PREMIERA Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Starh
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Taki troche Fronczewski by sie przydał jak Voice Actor dla tego typa. Ewentualnie Morgan Freeman ale Wieśka nie gram po angielsku
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Grał w ogóle kto w tego fizycznego gwinta? Daje to radę, czy tak tylko się kolekcjonersko jaracie tymi kartami? Mam wszystkie 4 talie, u mnie w pracy jeden gość wydrukował sobie wielką, profesjonalną planszę do gry w Gwinta i gra się wybornie po prostu. Kapitalna zabawa! 7 PREMIERACo? Gry-Online wrzuciło przypadkowo datę premiery dodatku, po chwili ją skasowali, ale w necie nic nie ginie. Ustalono ją na 7 czerwca (według informacji GO). EDIT: Woooooo! Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Maciomaniak
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Okładka jest mega... Wolałby 7 maja, ale niech tam kończą i niech będzie to dobre.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l ja grywałem w fizycznego gwinta, przy piwku daje radę, trochę słabiej niż w grze, ale nadal frajda jest spora
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Prędzej 17 maja. Taka data widniała na steam przez kilka godzin. Co prawda z rokuem 2015, ale kto się nie myli Korwa wreszcie coś się dzieje.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l A wy wiecie za na GO date premiery premiery zmieniaja co kilka tygodni,widziałem duzo róznych dat na kwiecień,maj,czerwiec.Tak że tyle to warte. Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez kudlaty88
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Według Amazona premiera 27 Maj: http://www.amazon.com/Witcher-Wild-Hunt-Blood-Digital/dp/B01E7J5JT6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1460652209&sr=8-4&keywords=blood%20and%20wine&tag=viglink20241-20