Rozi 706 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 3 godziny temu, McDrive napisał(a): Ja tylko żałuję, że w tym dodatku nie pojawił się rycerz panny Jagódki, który tak nękał Geralta w Velen A jego czasami Spoiler nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem. Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 10 godzin temu, Rozi napisał(a): A jego czasami Pokaż ukrytą zawartość nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem. Przy ostatnim spotkaniu Spoiler w Novigradzie można było go znakiem Aksji odesłać kolejny raz, ale trzeba było wybrać konkretne opcje dialogowe. Wiem, bo trzy razy chyba wgrywałem save żeby to sprawdzić czy się da. Cytuj
Rozi 706 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 No nie, można Spoiler go zabić, panie kochany. Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 4 minuty temu, Rozi napisał(a): No nie, można Ukryj zawartość go zabić, panie kochany. Spoiler Można, można, ale ja nie chciałem tego robić Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Ukończyłem w końcu i ten dodatek. Naprawdę świetna historia, która może ukończyć się na co najmniej kilka różnych sposobów. Sam obejrzałem w sumie dwa zakończenia Spoiler W pierwszym Syanna została zabita przez Dettlaffa, którego Geralt puścił wolno i trafił w rezultacie do więzienia. Na szczęście uwolnił go Jaskier W drugim Syanna przeżyła dzięki wstążce wygranej w karty od dziewczynki z magicznej krainy. Geralt musiał stanąć do walki z Dettlafem, którego ostatecznie zabił Regis. Dzięki temu Geralt został uhonorowany w pałacu, udało mu się też przekonać siostry, by się pogodziły Tak naprawdę ten dodatek mógłby być oddzielną grą, a i tak oceniałbym go bardzo wysoko Edytowane 9 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 1 933 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu @Paolo1986 aczik z pierdlem według stanu "na premierę" dlc zdobyło mniej niż 1.5% Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu To jeszcze sprawdź sobie to najgorsze. Cytuj
Paolo1986 812 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 aczkolwiek z pierdlem według stanu "na premierę" dlc zdobyło mniej niż 1.5% Gra wyraźnie sugerowała mi drugą opcję, ale ponieważ też o tym wspominałeś, zrobiłem sobie manualny zapis i poszedłem najpierw "pod prąd" @Zwyrodnialecchyba wiem, o czym mówisz. Spoiler W misji z ataku wampirów na Beuclair była opcja spotkania z "Ukrytym" Edytowane 9 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
Zwyrodnialec 1 737 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tak, ten wybór od razu prowadzi do najgorszego zakończenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi