Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, McDrive napisał(a):

Ja tylko żałuję, że w tym dodatku nie pojawił się rycerz panny Jagódki, który tak nękał Geralta w Velen:/

A jego czasami

Spoiler

nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano
10 godzin temu, Rozi napisał(a):

A jego czasami

Pokaż ukrytą zawartość

nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem.

Przy ostatnim spotkaniu 

Spoiler

w Novigradzie można było go znakiem Aksji odesłać kolejny raz, ale trzeba było wybrać konkretne opcje dialogowe. Wiem, bo trzy razy chyba wgrywałem save żeby to sprawdzić czy się da.

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał(a):

No nie, można

Ukryj zawartość

go zabić, panie kochany.

Spoiler

Można, można, ale ja nie chciałem tego robić ^^

Opublikowano

Ukończyłem w końcu i ten dodatek. Naprawdę świetna historia, która może ukończyć się na co najmniej kilka różnych sposobów.

Sam obejrzałem w sumie dwa zakończenia

Spoiler

W pierwszym Syanna została zabita przez Dettlaffa, którego Geralt puścił wolno i trafił w rezultacie do więzienia. Na szczęście uwolnił go Jaskier:pepegasm:

W drugim Syanna przeżyła dzięki wstążce wygranej w karty od dziewczynki z magicznej krainy. Geralt musiał stanąć do walki z Dettlafem, którego ostatecznie zabił Regis. Dzięki temu Geralt został uhonorowany w pałacu, udało mu się też przekonać siostry, by się pogodziły:)

Tak naprawdę ten dodatek mógłby być oddzielną grą, a i tak oceniałbym go bardzo wysoko:ohboy:

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano
17 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 aczkolwiek z pierdlem według stanu "na premierę" dlc zdobyło mniej niż 1.5% :D

Gra wyraźnie sugerowała mi drugą opcję, ale ponieważ też o tym wspominałeś, zrobiłem sobie manualny zapis i poszedłem najpierw "pod prąd":D

@Zwyrodnialecchyba wiem, o czym mówisz.

Spoiler

W misji z ataku wampirów na Beuclair była opcja spotkania z "Ukrytym"

Edytowane przez Paolo1986