Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, McDrive napisał(a):

Ja tylko żałuję, że w tym dodatku nie pojawił się rycerz panny Jagódki, który tak nękał Geralta w Velen:/

A jego czasami

Spoiler

nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem.

Opublikowano
10 godzin temu, Rozi napisał(a):

A jego czasami

Pokaż ukrytą zawartość

nie dało się zabić? Wydaje mi się, że to właśnie zrobiłem grając ostatnim razem.

Przy ostatnim spotkaniu 

Spoiler

w Novigradzie można było go znakiem Aksji odesłać kolejny raz, ale trzeba było wybrać konkretne opcje dialogowe. Wiem, bo trzy razy chyba wgrywałem save żeby to sprawdzić czy się da.

Opublikowano (edytowane)

Ukończyłem w końcu i ten dodatek. Naprawdę świetna historia, która może ukończyć się na co najmniej kilka różnych sposobów.

Sam obejrzałem w sumie dwa zakończenia

Spoiler

W pierwszym Syanna została zabita przez Dettlaffa, którego Geralt puścił wolno i trafił w rezultacie do więzienia. Na szczęście uwolnił go Jaskier:pepegasm:

W drugim Syanna przeżyła dzięki wstążce wygranej w karty od dziewczynki z magicznej krainy. Geralt musiał stanąć do walki z Dettlafem, którego ostatecznie zabił Regis. Dzięki temu Geralt został uhonorowany w pałacu, udało mu się też przekonać siostry, by się pogodziły:)

Tak naprawdę ten dodatek mógłby być oddzielną grą, a i tak oceniałbym go bardzo wysoko:ohboy:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 aczkolwiek z pierdlem według stanu "na premierę" dlc zdobyło mniej niż 1.5% :D

Gra wyraźnie sugerowała mi drugą opcję, ale ponieważ też o tym wspominałeś, zrobiłem sobie manualny zapis i poszedłem najpierw "pod prąd":D

@Zwyrodnialecchyba wiem, o czym mówisz.

Spoiler

W misji z ataku wampirów na Beuclair była opcja spotkania z "Ukrytym"

Edytowane przez Paolo1986