Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie bo wszytsko wskazuje na to, ze wyjdzie GOTY z wszystkim w jednym pudelku a to jedyna rzecz ktora chroni mnie rzucic sie na to teraz. Bylem cierpliwy juz sporo czasu wiec poczekam sobie jeszcze...

Opublikowano
  W dniu 28.04.2016 o 12:18, okens napisał(a):

Fajnie bo wszytsko wskazuje na to, ze wyjdzie GOTY z wszystkim w jednym pudelku a to jedyna rzecz ktora chroni mnie rzucic sie na to teraz. Bylem cierpliwy juz sporo czasu wiec poczekam sobie jeszcze...

No i bez sensu bo będziesz miał podstawke na 100+ godzin potem jedno DLC na 10+ a potem drugie na 20+

I w rezultacie nie skończysz niczego

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 28.04.2016 o 12:27, bluber napisał(a):

W dniu 28.04.2016 o 12:18, okens napisał(a):

No i bez sensu bo będziesz miał podstawke na 100+ godzin potem jedno DLC na 10+ a potem drugie na 20+

I w rezultacie nie skończysz niczego

Ja z dodatkiem 200h przekroczę. Ale są tu tacy co do 1100 dobiją nie?

Tak dokładniej to mam >180 w W3 z dodatkiem i 130 w F4 z dotychczasowymi DLC.

Edytowane przez Mustang
Opublikowano (edytowane)

ja mam tysiaka spokojnie xd

no i ziółka tez byly, w koncu wszystkie receptury się same nie zrobią ;p

no i masa roznych buildów, kombinacji z alchemią i sprzętem, przy ktorych te od "fachowców" na yt są dla mnie śmiechu warte 

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

Mamy na forumie "legędę" soulsów to i Wiedźmak się swojej dorobił XD

Co do tych bullshotów - ten z grzybami to jakiś dow(nene)?

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

Też mam sporo godzin bo zaglądam wszędzie i delektuje się jak wybornym trunkiem i wcale nie mam ciśnienia aby skończyć grę jak najszybciej, wręcz przeciwnie. I tym sposobem męczę podstawkę od listopada :)

Opublikowano

Ja czekam na drugi dodatek i po jego skonczeniu bede gral jeszcze raz na najwyzszym poziomie trudnosci czyszczac wszystkie znaki zapytania oraz z zamiarem scalakowania. Nie moge sie doczekac. :fsg:

Opublikowano

Calakowanie na drodze ku zagladzie bylo swietna zabawa, od pewnego poziomu czysta formalnoscia ;) W sumie maja builda opartego na znakach tylko w dwoch miejscach na dluzej utknalem. Oczywisce Krew i wino tez tylko na drodze ku zagladzie.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 29.04.2016 o 11:51, Andżej napisał(a):

ostrzegam, ze wyczyszczenie calego skellige jest troche mozolne.

polecam do tego wypic orke i odwar z biesa, zwieksza udzwig i czas nurkowana :)

imo duzo wiecej czasu zajmuje podroz do sklepow i sprzedawanie towarow niz samo odkrywanie znakow...dlatego nie zwracac uwagi na przeciazenie i zbierac jak najwiecej (na lodce i tak nie robi to roznicy )  ;)

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano
  W dniu 2.05.2016 o 09:00, Lipa napisał(a):

Mam dziwne wrażenie, że jutro zobaczymy trailer i poznamy datę premiery.

Ewentualnie 10 maja w dzień premiery U4

Dlaczego jutro, mówili coś? wątpie, że wypuszczą w dzień premiery U4, chcą zdobyć uwage a ludzie będą pochłonięci Nathanem

Opublikowano (edytowane)

Fragment artykułu wrzuconego na oficjalne forum W3. 

Cytat

"The Witcher 3" Blood And Wine DLC expansion is coming, and sources have tipped us off to a news embargo that expires on May 10. History tells us that that might be when the first trailer or previews are revealed.

The news comes to Design & Trend via the popular Slavic gaming site, Sector. English translations clearly mention that an embargo is in effect.

http://www.designntrend.com/articles/75353/20160503/witcher-3-blood-and-wine-dlc-embargo-trailer-reveal.htm

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Dobra plamciacze, wyciekły prawie wszystkie osiągnięcia na steam z dodatku:

Pokaż ukrytą zawartość

https://www.reddit.com/r/witcher/comments/4hzv62/blood_and_wine_achievements_found_in_spanish_steam/