Hum 3 699 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) To się zapewne tyczy zwykłej gry jak i ng+. Sorry za wprowadzenie w błąd. Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 no to ok:) nie gram w ng+ bo nie mam czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Fajnie bo wszytsko wskazuje na to, ze wyjdzie GOTY z wszystkim w jednym pudelku a to jedyna rzecz ktora chroni mnie rzucic sie na to teraz. Bylem cierpliwy juz sporo czasu wiec poczekam sobie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Fajnie bo wszytsko wskazuje na to, ze wyjdzie GOTY z wszystkim w jednym pudelku a to jedyna rzecz ktora chroni mnie rzucic sie na to teraz. Bylem cierpliwy juz sporo czasu wiec poczekam sobie jeszcze... No i bez sensu bo będziesz miał podstawke na 100+ godzin potem jedno DLC na 10+ a potem drugie na 20+ I w rezultacie nie skończysz niczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 Lub straci życie, jeżeli wsiąknie i zechce ograć to wszystko na raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Fajnie bo wszytsko wskazuje na to, ze wyjdzie GOTY z wszystkim w jednym pudelku a to jedyna rzecz ktora chroni mnie rzucic sie na to teraz. Bylem cierpliwy juz sporo czasu wiec poczekam sobie jeszcze... No i bez sensu bo będziesz miał podstawke na 100+ godzin potem jedno DLC na 10+ a potem drugie na 20+ I w rezultacie nie skończysz niczego Ja z dodatkiem 200h przekroczę. Ale są tu tacy co do 1100 dobiją nie? Tak dokładniej to mam >180 w W3 z dodatkiem i 130 w F4 z dotychczasowymi DLC. Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 To chyba tylko jeden taki tu jest, co go zbieranie ziółek tak pochłonęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) ja mam tysiaka spokojnie xd no i ziółka tez byly, w koncu wszystkie receptury się same nie zrobią ;p no i masa roznych buildów, kombinacji z alchemią i sprzętem, przy ktorych te od "fachowców" na yt są dla mnie śmiechu warte Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Mamy na forumie "legędę" soulsów to i Wiedźmak się swojej dorobił XD Co do tych bullshotów - ten z grzybami to jakiś dow(nene)? Edytowane 29 kwietnia 2016 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 wytłumacz stoodio co jest nie tak z tym, ze tyle spędziłem we wieśku ? bo nie rozumiem porównania do żuroma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Też mam sporo godzin bo zaglądam wszędzie i delektuje się jak wybornym trunkiem i wcale nie mam ciśnienia aby skończyć grę jak najszybciej, wręcz przeciwnie. I tym sposobem męczę podstawkę od listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ja czekam na drugi dodatek i po jego skonczeniu bede gral jeszcze raz na najwyzszym poziomie trudnosci czyszczac wszystkie znaki zapytania oraz z zamiarem scalakowania. Nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 Calakowanie na drodze ku zagladzie bylo swietna zabawa, od pewnego poziomu czysta formalnoscia W sumie maja builda opartego na znakach tylko w dwoch miejscach na dluzej utknalem. Oczywisce Krew i wino tez tylko na drodze ku zagladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 ostrzegam, ze wyczyszczenie calego skellige jest troche mozolne. polecam do tego wypic orke i odwar z biesa, zwieksza udzwig i czas nurkowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) ostrzegam, ze wyczyszczenie calego skellige jest troche mozolne. polecam do tego wypic orke i odwar z biesa, zwieksza udzwig i czas nurkowana imo duzo wiecej czasu zajmuje podroz do sklepow i sprzedawanie towarow niz samo odkrywanie znakow...dlatego nie zwracac uwagi na przeciazenie i zbierac jak najwiecej (na lodce i tak nie robi to roznicy ) Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Mam dziwne wrażenie, że jutro zobaczymy trailer i poznamy datę premiery.Ewentualnie 10 maja w dzień premiery U4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Mam dziwne wrażenie, że jutro zobaczymy trailer i poznamy datę premiery. Ewentualnie 10 maja w dzień premiery U4 Dlaczego jutro, mówili coś? wątpie, że wypuszczą w dzień premiery U4, chcą zdobyć uwage a ludzie będą pochłonięci Nathanem Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Nom dokladnie, jedyna szansa ze bedzie teraz bardzo szybko albo dopiero w okolicach roku od wydania (19 maj). Inaczej news utonie w spustach nad U4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 2 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2016 Takie przeczucie z tym 3 Maja. A 10 news byłby prztyczkiem w nos Naughty Dog Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) Fragment artykułu wrzuconego na oficjalne forum W3. "The Witcher 3" Blood And Wine DLC expansion is coming, and sources have tipped us off to a news embargo that expires on May 10. History tells us that that might be when the first trailer or previews are revealed. The news comes to Design & Trend via the popular Slavic gaming site, Sector. English translations clearly mention that an embargo is in effect. http://www.designntrend.com/articles/75353/20160503/witcher-3-blood-and-wine-dlc-embargo-trailer-reveal.htm Edytowane 4 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Dobra plamciacze, wyciekły prawie wszystkie osiągnięcia na steam z dodatku: Travel to the Duchy of Toussaint Be given the Order of Vitis Vinifera Serve a sentence in Toussaint Get an unquestionable victory in every competition in the knight tournament Get the Arondight from the Lady of the Lake Use every available option to reform Corvo Bianco Find every grand master diagram of every witcher school Get every card in the Skellige deck Unlock the improvement for equiping all of the equipment elements of a witcher school Develop a mutation https://www.reddit.com/r/witcher/comments/4hzv62/blood_and_wine_achievements_found_in_spanish_steam/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Będzie co robić, do tego nowa talia kart, git. I na szczęście osiągnięcia odnoszą się do dodatku, nikt nie wpadł na pomysł żeby dorzucić jeszcze jedno np. za przejście NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Grunt, że będzie turniej rycerski. Bez niego ta kraina byłaby niekompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ona będzie niekompletna bez pewnej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi