kudlaty88 482 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Ona będzie niekompletna bez pewnej postaci. Pewne nawiązania na 100% sie pojawia,wyciekly acziki czyli premiera za 2 max 3 tygodnie.Tylko troszke cierpliwosci. Edytowane 5 maja 2016 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ona będzie niekompletna bez pewnej postaci.Której stopione resztki, mam nadzieję dalej będą rozrzucone na cztery strony świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Jesteś niemiły Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Jesteś niemiły Autor książki był Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 A już obstawiałem premierę w okolicach 19 maja czyli dokładnie w rocznicę premiery W3. 10 maja niby wygasa embargo ale też nie chce mi się wierzyć, żeby REDzi w dzień światowej premiery U4 wyskoczyli ze zwiastunem i sporym info o DLC. Zwłaszcza, że W3 najlepiej sprzedaje się właśnie na PS4. Dopiero co kupiłem Serca z Kamienia i przechodzę Nową Grę Plus. Dziś zabieram się za czyszczenie Skelige. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Jesteś niemiły Autor książki był No właśnie nie bardzo, Sapkowski to ponoć niezły burak jest. Chętnie założyłbym się o obecność tej postaci w drugim dodatku... no ale to tylko forum, epiwa mi nie postawisz. Edytowane 5 maja 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 ja stawiam na 29 maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) I work for a major retail chain in Poland, and the unconfirmed release date I just found out from the sales dept. is may 31st. As I said treat it with a grain of salt, as I do, but that date looks very plausible. https://www.reddit.com/r/witcher/comments/4i6qto/blood_and_wine_release_date/ Hajp? Edytowane 7 maja 2016 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 I work for a major retail chain in Poland, and the unconfirmed release date I just found out from the sales dept. is may 31st. As I said treat it with a grain of salt, as I do, but that date looks very plausible. https://www.reddit.com/r/witcher/comments/4i6qto/blood_and_wine_release_date/ Hajp? Wskoczę do pociągu jak zobaczę trailer i będę mógł złożyć pre-order. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 (edytowane) Już zdjęte ze Steama. Edytowane 8 maja 2016 przez Bigby 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Już zdjęte ze Steama. Rewelacja! Nagram sie w U4 a potem przesiadka na KiW. Cudowny miesiąc :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Reszta informacji: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Na oficjalnym forum w temacie o KiW RED-zi zaczynają rżnąć głupa gdy ludzie pytają o to czy jutro pojawi się coś, więc prawdopodobnie już jutro będziemy mieli trailer i pre-ordery. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Moje pieniądze już nie mogą się doczekać aż wyląduja u redow. Obok trzecich soulsow najbardziej wyczekiwany tytuł w tym roku jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Premiery nie bedzie 30.05, ale 31 juz może być Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Widzialem ten leak wczesniej ale wierzyc mi sie nie chcialo ze tak szybko, ze niby tak bez zadnej pompy i budowania hajpu? Co prawda nie trzeba przy wiesku, ale poreklamowac przez miesiac/dwa by im pewnie nie zaszkodzilo. Jesli jednak okaze sie ze to prawda i jutro potwierdza to cudowne info, teraz Uncharted, singielek i multi, a wkrotce dodatek do GOTY 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 http://www.cnet.com/news/the-witcher-3-dlc-expansion-blood-and-wine-details-revealed/ Blood and Wine includes over 90 new quests and 40 new points of interest. It also introduces a dynamic system, where interacting with an area's main POI affects adjacent points -- for example, killing enemies in their main hideout lowers their numbers in surrounding camps. Additionally, there will be 14,000 new lines of dialogue, which is 8,000 more than the previous expansion. New gear and monsters include over 30 new weapons, 100 individual pieces of armor, and more than 20 new monsters. No specifics were announced. Niech to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Wtf, jeśli to byłaby prawda to przecież mogliby wydać w pełnej cenie i ciężko było by się przy(pipi)ac przy takiej ilości contentu Edytowane 9 maja 2016 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Patrząc na to, że wspominają m.in. o nowych mutacjach i malowaniu pancerzy, o czym jest nawet wspomniane w opisie na Steam, to myślę, że coś jest na rzeczy. Edytowane 9 maja 2016 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Dla mnie juz Serce z Kamienia bylo karygodnie tanie jak na zawartosc ktora nam dostarcza, takze nie zdziwilbym sie gdyby tak bylo. CDPR to bez dwoch zdan moj ulubiony developer, ich podejscie do dodatkow tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu, zamiast wypluc byle co, wola jeszcze poprawic sie wzgledem nawet podstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 No i jeśli chodzi o cenę, to wersja cyfrowa powinna (przynajmniej w preorderze) kosztować jakieś 79 zł. W tym steamowym wpisie była ponoć cena 19.99 euro, ale z 10% rabatu na 17.99. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 12 new mutations were detailed, however, and players will be able to unlock them in New Game Plus. The mutations include one that causes enemies to freeze and die instantly when knocked by Aard, one that makes enemies to explode when they're killed with a sign's critical hit, and another that heals and grants you damage immunity when you lose all of your health. Other additions include the New Game Plus maximum level increasing to 100 Ło Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Takim postępowaniem Redzi inwestują w przyszłość. Dzięki temu Cuberpunk sprzeda sie 2x lepiej niż wiesiek. CDPR wskoczyło w moich oczach na taki sam poziom co R* - zaufanie do granic możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 No nie przesadzajmy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 rockstar xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi