Opublikowano 23 stycznia 20169 l Autor Premium na forum ma to i w grze dostał ;p Idziesz z nami dzis do Black Narrows?
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Autor sciagam PvE jest cienkie, ale PvP Co tam sie (pipi)a, bloki, countery, kopanie po ryju, kung fu master przewraca kolesia, wsiada na niego i okłada piesciami po mordzie jak w filmach karate, assassin robi chwyty jak Ayane w Dead or Alive https://youtu.be/cHpB1x56d5U?t=254 Od 4:10 Edytowane 26 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Może i jest cienkie, ale przez tą grę teraz będę patrzył inaczej na inne mmo'sy. Głównie przez system walki i to że moby też używają takich zagrywek jak parowanie, kontrowanie, speciale itd i trzeba myśleć a nie bezmyślnie napierdzielać w co się da. Pewnie w przyszłości zasiądę do Black Desert i odczuję że mimo że fajnie to wszystko wygląda to tak naprawdę będzie siekanka byle zaklikać wroga. Zauważyłem wczoraj dziwną rzecz w jednym dungeonie (plague hollow bodaj) - Otóż są tam dwa rodzaje bossów w zależności jaki quest mamy i miałem w druzynie osoby które miały inny od mojego i losowało kompletnie inną sytuację w środku. Doszło do momentu że jest jakaś skryptowa akcja że typek gada do jakiegoś innego opętanego typka i akcja nie posuwała sie do przodu i musieliśmy wychodzić z dungeona. Nie wiem czy to bug, czy to kwestia że modzili coś wczoraj w dungeonach i arenach żeby je zresetować bo przecież to byłoby idiotyczne pytać randomów jaki quest mają po zaproszeniu.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Też chyba obczaje, chociaż f2p mnie odrzuca strasznie od takich tytułów, zachęca za to nastawienie na pvp bo to zawsze był mój ulubiony element w mmo.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Autor Też chyba obczaje, chociaż f2p mnie odrzuca strasznie od takich tytułów, zachęca za to nastawienie na pvp bo to zawsze był mój ulubiony element w mmo. Akurat ta gra serio jest F2P. W sensie cash shop to głównie ciuchy i skiny oraz rzeczy ktore przyspieszaja progress na pve (zupki zwiekszajaca EXP, młotki do reperowania broni, dodatkowe sloty na inventory, które mozna zdobyc tez bez placenia). PvP Arena jest w tej grze CALKOWICIE odcieta od PvE i tam liczy sie tylko poziom, build i Twoj skill. Arenka jest 1v1 i juz/niedlugo 3v3. Do tego dojda battlegrounds 6v6 gdzie akurat bedzie sie liczyl gear/progress z pve jak ktos lubi. Jest tez open world pvp, wczoraj 2 godziny sie lalismy frakcja vs frakcja. P.S. patrzcie jak komus mozna na PVP wypierniczyc: Edytowane 26 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 26 stycznia 20169 l To zależy kiedy. Ja ostatnio nawet nie mam kolejek od razu mnie lączy z serwerem.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Autor Tez nie mam zadnej kolejki, wlasnie sie zalogowalem odrazu. Aha zapomnialem dodac ze moj faction to CRIMSON LEGION Edytowane 26 stycznia 20169 l przez Velius
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Faktycznie, jak odpalalem z 3 godziny temu to bylo ponad 200 osob i szlo jak krew z nosa a teraz od strzała. Mój nick to Fruitpanda
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Po(pipi)any ten drop broni typu nlight, żałuje, że kluczyk wcześniej zużyłem. Już chyba 20-sty raz robie ten dungeon.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Autor Jaki kluczyk zuzyles? Te bronie tez leca ze skrzynek ktore dostajesz za run a keye z daily oraz questow/daily dash. Mi dagger wylecial ze skrzynki. Czego uzywa Force Master? Bo potem beda niebieskie bronie potrzebne na upgrade a je mozna tradowac to jak by mi cos wypadlo to bede trzymal.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Bangle. Zużyłem ten klucz co gwarantuje klasową broń ze skrzynki na początku gry....
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Autor A skad go miales? Mi chyba nigdy nie wypadl...chyba ze go uzylem na jakies (pipi) jak nie ogarnialem co sie dzieje i nie zauwazylem nawet Moge dzis wieczorem z Toba polatac po tym dungu jak bede mial czas, moze Czekolade by sie wzielo jakby chcial i teddiego bo pewnie tez beda musieli.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Z questa na pocżątku gry. Zobaczymy. Mam! Jeszcze musiałem się za 1 srebra z swordmasterem licytować. Jacy ludzie są z(pipi)ani.... Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Widget
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Również ściągam. Nie wiem, czy mnie wciągnie, bo dotychczas żadne MMO tego nie osiągnęło, ale BnS wygląda obiecująco. Chociaż najpierw muszę sprawdzić, czy w ogóle będzie mi chodzić w znośnych FPSach ;p
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Mój ziemniak trochę się ugotował po pierwszym uruchomieniu. Dosyć stałe 30 FPS, ale ze spadkami do 20-15 FPS jak jest więcej postaci i skillowego crapu na ekranie. Nie będę specjalnie uruchamiał Low-spec mode, bo wtedy już w ogóle nie miałbym żadnej przyjemności z gry. Trochę pogram i zobaczę, czy w tych konsolowych klatkach da się coś poubijać.