Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jakiego masz kompa? Mógłbyś podać specyfikację bo sprawdziłbym sobie czy na moim by to poszło
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Jakiego masz kompa? Mógłbyś podać specyfikację bo sprawdziłbym sobie czy na moim by to poszło Intel Core i5-4200M 2.5GHz, GeForce GT 740M 2GB, 8GB RAM inb4 laptopy nie służą do grania Edytowane 31 stycznia 20169 l przez Ruther
Opublikowano 31 stycznia 20169 l inb4 laptopy nie służą do grania Wiem wiem, w tym roku wpadnie w końcu tradycyjny blaszak. Lapka te parę lat temu brałem bo chciałem coś mobilnego, a na kompie wówczas też wiele nie grałem bo skupiłem się na konsolach.Teraz pora wrócić do blaszanej rodziny.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Autor Mój ziemniak trochę się ugotował po pierwszym uruchomieniu. Dosyć stałe 30 FPS, ale ze spadkami do 20-15 FPS jak jest więcej postaci i skillowego crapu na ekranie. Nie będę specjalnie uruchamiał Low-spec mode, bo wtedy już w ogóle nie miałbym żadnej przyjemności z gry. Trochę pogram i zobaczę, czy w tych konsolowych klatkach da się coś poubijać. Napewno powinno dzialac, pobaw sie suwakami, cieniami itp. Dodatkowo jak masz za duzo osob na ekranie i 15 fps mozesz dac CTRL + F bodajze i wtedy widzisz tylko siebie, potwory i NPC a graczy nie.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Ile waży klient gry? Może bym spróbował się, w tego typu MMO, że się walczy klikami myszką jeszcze nie grałem
Opublikowano 1 lutego 20169 l Autor Gierka mi chodzi na laptopie od excela FPSy w miescie okolo 25-30, podczas akcji 20-30 wiec nie jest zle i da sie podbijac level na wyjezdzie.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Przez nowy patch gra mi sie crashuje po wpisaniu pinu. Brawo (pipi)a. I ponoć wprowadzili kostium który można tylko kupić w premium sklepie, ale to nie takie zaskakujące. Kupujecie skrzynke z SZANSĄ na otrzymanie stroju. Po(pipi)ało.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Autor Ej ale wiesz ze byl Maint od 10 do 14:30 i dlatego gra nie dzialala, prawda? A co do strojow, po co Ci one? Bo nie uwierze ze chciales wydac 20 euro na stroj i sie zbulwersowales czyms co nie ma zadnego wplywu na gre xddd
Opublikowano 4 lutego 20169 l Pay2win jak nic. Ja ostatnio jakiś złoty nocnik wygrałem na głowe w loterii po bossie. Zaczyna się "fashion souls".
Opublikowano 4 lutego 20169 l No wypada z loterii z Golden Devy. Można jeszcze dostać taki kostium 2:37 Edytowane 4 lutego 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 4 lutego 20169 l Autor ja dostalem jakis inny kostium golden deva...nie wiedzialem ze wiecej z tego leci, wroce pofarmic jak bede na swoim kompie spowrotem. Chociaz pewnie na lapku tez bym mogl bo wystarczy stac i go bic xd
Opublikowano 8 lutego 20169 l No i też zacząłem grać, na razie bodajże 17-18 lvl. Gram Force Masterką z wielkimi cycami, oczywiście na Wild Springs. Zobaczymy czy mi się nie znudzi za szybko, jak większość MMO.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Karmazynowa Suka xD chyba że chodzi o nazwe konta to wojnar90 Edytowane 8 lutego 20169 l przez wojnar