Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 (edytowane) W CDA Elite Dangerous dostał chyba 8+ Nie żebym miał coś do tego, bo Elite ubóstwiam, ale bardziej tam chyba jarali się zabawą z oculus riftem niż samą grą, gdzie napisali coś tam na jednej stronie. Nawet ja wiem że to nie gra dla każdego i jeden da jej 10, inny 4, a jeszcze inny nie będzie wiedział co, bo jednocześnie ją lubi i nienawidzi. Poza tym sugerowali że to MMO xd Na ile stron w ogóle ta recenzja B&S ? xd Edytowane 10 lutego 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
Widget 306 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 I (pipi) ze strojem. Mamy 10, ale już ruletki nie ma. Czas gry też amerykański mają? Yebac stroje. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 No to faktycznie nie zachowali się w porządku. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 I tak pewnie w to długo nie będę grał bo już praktycznie end game i nudno jest. Ale to byłą jedyna okaja na ten strój Ale po południu dowalili ta konserwacje, potem patch a potem wylaczyli jeszcze chyba na 2 godzinki serwery i wez tu sie zdąż zalogować ;p A apropo nudów. Niby sa te wojny grup ale to sie sprowadza do tego, że jak są daily questy to każda grupa idzie na inny kanał żeby sobie nie przeszkadzac i tyle. Arena nawet fajna, ale ile można? Jakieś nowe tryby by dali jak w wowie. No i prawie nikt nie chodzi po świecie w strojach pvp oprócz jakichś koksów konkretnych. Z grupą można na tego wyrma wyskoczyć i co dalej...? W ogóle świat trochę mały jest. Ta gra ma kilka lat, a wydaje się jakby to jakaś beta była. Teraz dodają max lvl 50. Dorobią gry za pół roku i znowu wrzucą kawałek. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 11 lutego 2016 Autor Opublikowano 11 lutego 2016 No EU i NA to wersja surowa obecnie z przed 6 lat. Korea z contentem jest sto lat przed nami ale maja powoli to dawac. Ja w ta gre gram glownie dla areny i na pytanie "ile mozna?", powiem ze pewnie arene bede meczyl tyle co w WoWie swego czasu czyli w cholere duzo xd. Ja zanim dojde do end game to z miesiac minie wiec grania mam duzo bo pomalutku idzie Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 (edytowane) Ja myślę że jutro, najpóźniej pojutrze wbije max lvl i potem się zobaczy co dalej.Strasznie mnie wkurza że jest dzienny limit na wystawianie aukcji, chyba max 10 rzeczy, przez co jestem biedakiem z 3g, którego szkoda mi wydawać a znalazłem fajny sposób na zarobek, więc jakby był większy limit to byłbym bogaty f(pipi).A to wszystko przez te boty... EDIT: A jednak jeszcze dzisiaj. Brakuje mi jakieś 25% do max lvla. Przed chwilą miałem zayebistego runa w dungeonie z Infernal Lordem. Robiłem trofika z +5dmg i trafiłem na jakichś łepków 36-38lvl. Szło dosyć wolno, jak to z niskimi lvlami, ale za to z bossa poleciał Outfit i "brwi" Wiadomo że na tym lvlu ludzie nie mają dużo kasy, efekt? Pewnie jakbym trafił na jakichś wymiataczy z 45lvlem to bym się targował o grube "goldy". No nic, trzeba farmić dalej, ciekawe kiedy mi się znudzi. Edytowane 11 lutego 2016 przez wojnar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi