chionae 3 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Elo bracia, Mam mały problem ze Spoti. Co jakiś czas wyskakuje mi error, że pobrano już największą ilość utworów i nie zejdzie więcej. To dziwne, bo jak wyrzucę appke i zainstaluje jeszcze raz to przepuszcza mi więcej utworów niż poprzednio, I tak za każdym razem. Wkurza mnie to, bo mam konto premium, więc co to za ograniczenia? Mam też androida. Wiecie może jak temu zaradzić? Z góry dziękuję! Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Ile masz wolnego miejsca na karcie SD albo w telefonie? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Też bym chętnie pomógł, ale nie potrafię A swoją drogą, ciekawy blog: http://pinkishshotgun.blogspot.com/2014/09/kres-ogora.html Cytuj
chionae 3 Opublikowano 25 stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 stycznia 2016 Ile masz wolnego miejsca na karcie SD albo w telefonie? wystarczajaco, jakies 3gb, zreszta w Spoti to inaczej dziala niz normalnie wgrywane pliki muzyczne. Tysiace trackow zajmuja kilkaset mb. Też bym chętnie pomógł, ale nie potrafię A swoją drogą, ciekawy blog: http://pinkishshotgun.blogspot.com/2014/09/kres-ogora.html dzieki Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Skąd te info, że utwory ze Spotify zajmują mało miejsca? Sam już kilka razy zapełniłem pamięć telefonu, a nie pobrałem kilku tysięcy piosenek. Zapełniasz pamięć, a to, że raz ich wchodzi więcej, a raz mniej to przez fakt, że przecież pamięć jest ruchoma, niektóre aplikacje i programy raz z niej korzystają, a raz nie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Zawsze możesz wyczyścić dane aplikacji w ustawieniach apki. tylko i tak trza wpisać login i hasło po czymś takim, ale na pewno jest szybciej niż po instalacji apki na nowo. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 Ile masz wolnego miejsca na karcie SD albo w telefonie? wystarczajaco, jakies 3gb, zreszta w Spoti to inaczej dziala niz normalnie wgrywane pliki muzyczne. Tysiace trackow zajmuja kilkaset mb. No właśnie nie. Strzelam, że pamięć masz zapełnioną. Dodatkowo na Androidzie apka Spotify przy instalacji wybiera przestrzeń gdzie jest więcej miejsca do ściągania plików + nigdy do zera nie zjedzie ci tej przestrzeni. Kup większa kartę i zainstaluj Spotify. Cytuj
chionae 3 Opublikowano 26 stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 stycznia 2016 (edytowane) Ile masz wolnego miejsca na karcie SD albo w telefonie? wystarczajaco, jakies 3gb, zreszta w Spoti to inaczej dziala niz normalnie wgrywane pliki muzyczne. Tysiace trackow zajmuja kilkaset mb. No właśnie nie. Strzelam, że pamięć masz zapełnioną. Dodatkowo na Androidzie apka Spotify przy instalacji wybiera przestrzeń gdzie jest więcej miejsca do ściągania plików + nigdy do zera nie zjedzie ci tej przestrzeni.Kup większa kartę i zainstaluj Spotify. Nie, nie mam pamięci zapelnionej - pokazuje niespełna 3gb wewnętrznej, a na kartę nie da się przenieść. Więc tak i tak jest miejsce, zresztą Spoti wyraźnie nie podaje powodu, tzn nie mówi że mało pamięci, ale że POBRANO MAKSYMALNA ILOŚĆ UTWOROW, czy coś takiego, więc ja to odbieram jakby był odgorny limit pobrania, albo tak jakbym nie miała konta premium, a nie ze brak miejsca. Tym bardziej, że jak już mówiłam, po wyczyszczeniu danych wchodzi raz jeszcze cała ta muzyka + nowa znowu do jakiegoś momentu, więc nie wiem już jak to rozkminiac, czy to bug czy co tym bardziej że ewidentnie mi pokazuje że Spotify zajmuje jakieś 70mb tylko. Edytowane 26 stycznia 2016 przez chionae Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 A sprawdź, czy na kompie dzieje się to samo Cytuj
chionae 3 Opublikowano 26 stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 stycznia 2016 A sprawdź, czy na kompie dzieje się to samo Na kompie zawsze cacy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 No to skoro na kompie wszystko cacy to... Ile masz wolnego miejsca na karcie SD albo w telefonie? wystarczajaco, jakies 3gb, zreszta w Spoti to inaczej dziala niz normalnie wgrywane pliki muzyczne. Tysiace trackow zajmuja kilkaset mb. No właśnie nie. Strzelam, że pamięć masz zapełnioną. Dodatkowo na Androidzie apka Spotify przy instalacji wybiera przestrzeń gdzie jest więcej miejsca do ściągania plików + nigdy do zera nie zjedzie ci tej przestrzeni. Kup większa kartę i zainstaluj Spotify. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Ile masz tracków? Chyba nadal jest limit 3333 tracków na urządzenie (maks 3 urządzenia). Ale bardziej stawiał bym na to co Michu napisał skoro na kompie wszystko śmiga ok. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Może napisz do supportu? https://www.spotify.com/pl/about-us/contact Kiedyś myślałem, że nikt tego nie czyta, a jednak zawsze mam odpowiedź. Cytuj
chionae 3 Opublikowano 26 stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 stycznia 2016 Ile masz tracków? Chyba nadal jest limit 3333 tracków na urządzenie (maks 3 urządzenia). Ale bardziej stawiał bym na to co Michu napisał skoro na kompie wszystko śmiga ok. jakieś +/- 3000 wlasnie, ale kurcze, jak to limit? serio, place, to skad te limity! i tak, uzywam na 3 urzadzeniach. Może napisz do supportu? https://www.spotify.com/pl/about-us/contact Kiedyś myślałem, że nikt tego nie czyta, a jednak zawsze mam odpowiedź. ok, postaram sie wiec do nich napisac, dzieki! Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Swoją drogą, dziwny masz problem.Limit 3000 piosenek Cię jakoś ogranicza? Przesłu(pipi)esz je wszystkie codziennie? Cytuj
chionae 3 Opublikowano 31 stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 stycznia 2016 Swoją drogą, dziwny masz problem.Limit 3000 piosenek Cię jakoś ogranicza? Przesłu(pipi)esz je wszystkie codziennie? nie, tylko chodzi o to, ze nie ma chyba mozliwosci ich usuwania jakos w miare masowo nie z urzadzenia, ale w ogole z konta. Wyczyscilabym go sobie, zapisala najlepsze od nowa i po sprawie. Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Da się połączyć aplikację spotify(na Playstation) z last.fm? Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 https://community.spotify.com/t5/Live-Ideas/Sony-Add-Last-fm-support-to-PS3-PS4-App/idi-p/1075517 Temat przez rok dostał odpowiedź od Spotify, więc może wprowadzą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi