feastking 1 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Witam, po ostatniej aktualizacji systemu PS3 nie mogę odpalić żadnej gry na ps3 ponieważ wyskakuje komunikat "To access this content, you must activate this system" - błąd 80029514.. Kiedy staram się aktywować system w dziale "account management" w "aktywacja systemu" mam błąd "This PS3 system could not be activated. Your account already has 2 PS3 systems activated for game content. To activate this PS3 system, you must deactivate another PS3 system.". Jak mogę deaktywować inne PS3, skoro gram tylko na tej jednej konsoli? Z kolei na stronie https://account.sonyentertainmentnetwork.comw zakładce "Multimedia i urządzenia" mam informację, że "Niedawno deaktywowano urządzenia, więc wybrana funkcja jest obecnie niedostępna." Czy ktoś wie co w takim przypadku zrobić? W tym momencie nie mogę włączyć żadnej gry na PS3... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Albo z kimś dzieliłeś konto i ten ktoś Cie nieźle zrobił albo miałeś włam na konto (wątpię). Dezaktywację przez www można zrobić raz na 6 miesięcy.Ja bym dzwonił na infolinie i mówił że ktoś mi włam zrobił i poprosił ich o dezaktywacje wszystkich aktywnych systemów. Cytuj
feastking 1 Opublikowano 31 stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 stycznia 2016 Albo z kimś dzieliłeś konto i ten ktoś Cie nieźle zrobił albo miałeś włam na konto (wątpię). Dezaktywację przez www można zrobić raz na 6 miesięcy. Ja bym dzwonił na infolinie i mówił że ktoś mi włam zrobił i poprosił ich o dezaktywacje wszystkich aktywnych systemów. Z nikim nie dzieliłem konta, nikomu nie podawałem loginu i hasła. Też myślałem o włamaniu.. Jutro dzwonię na infolinię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi