grzybiarz 10 314 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) Papyrus, już jest za 2.93 Edytowane 14 lutego 2016 przez grzybiarz Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Papyrus, już jest za 2.93 Panie Kolego, Pan się pochwali gdzie takie coś nabył. Gra jest nierówna. Dialogi i walki z bossami są FAN-TAS-TYCZ-NE, ale długie momenty traversalu przeplatanie średnio ciekawymi zagadkami sprawiały, że wyłączałem grę częściej niż po przegranej walce z bossem, dlatego warto traktować te chwile jako nieciekawy, interaktywny dodatek do bardzo dobrego soundtracku. Początkowo tez się potężnie przymuszałem do brnięcia dalej, tym ciężej, że na dysku inne, lepsze indyki, ale dla epizodu z METATONEM zdecydowanie było warto. Podsumowując, warto przejść grę chociaż raz dla Papyrusa, Metatona i wybitnej końcówki. Sam zastanawiam się jeszcze czy zacząć drugie przejście, wszyscy moi znajomi na pytanie czy warto grać dalej odpowiadają https://www.youtube.com/watch?v=ShJsjvZKZS8 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Mordechay, kara sama wpadła, na liczniku miałem z 1,5 godziny gry. Dałem sobie spokój, to nie dla mnie. Może kiedyś do niej wrócę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Undertale wskoczy na PS4 i Vitę już tego lata. Będzie kolekcjonerka i zwykły box: Cieszę się, bo grałem jakieś 10 minut. Wakacje będą wspaniałe pod względem gier. A i proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do multiplatform Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Jaram sie straszliwie, jestem zaskoczony bo spodziewalem sie ze to sie nigdy na konsolach nie pojawi ze wzgledu na swoje... dzialanie. a tu prosze, taka niespodzianka, i jeszcze oklekcjonerka wleci na vite az zadudni :D Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Undertale wskoczy na PS4 i Vitę już tego lata. Będzie kolekcjonerka i zwykły box: Cieszę się, bo grałem jakieś 10 minut. Wakacje będą wspaniałe pod względem gier. A i proszę moderatora o przeniesienie tego tematu do multiplatform Załóż sobie nowy, zawsze tak bylo w takich sytuacjach. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Przy Stardew Valley przeniesiono Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Pamiętam jak Indiebox pytany o wydanie kolekcjonerki na pc zarzekał się że Toby Fox nie jest zainteresowany. Wygląda na to, że sony przedstawiło ciekawszą ofertę. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mam nadzieje ze kolekcjonerka bedzie dostepna dla wszystkich krajow i bedzie mozna w miare spokojnie nabyc. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mam nadzieje ze kolekcjonerka bedzie dostepna dla wszystkich krajow i bedzie mozna w miare spokojnie nabyc. fangamer dystrybuuje, podobnie jak było z shovel knightem na vite. jeszcze nie mozna preorderować. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 http://www.psxextreme.info/topic/115763-undertale/ Tu jest temacik dla konsolorzy jak coś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi