Pupcio 18 288 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zależy jaki run Ci sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 jak ma sie biblie jako item to pada na strzała mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 E tam, Azazelem ubić szatana to nic strasznego, właśnie azazelem pierwszy raz dorwałem gnoja ;). Chociaż w sumie ja nie gram na hardzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Po tylu godzinach z tą grą dla mnie nie ma sensu odpalać Normala, bo po prostu jest za łatwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ej, ciężki ten rebirth? Jest wybór poziomu trudności? Liczę na spore wyzwanie, a ludzie na forach piszą że odpalili na vicie i przy pierwszym podejściu zabili tą matkę;/.Ja za drugim razem doszedłem na lajcie ja matki i zabilem ja. Ogólnie to matka to pierwszy poważny boss i dopiero po nim pewnie zaczyna się normalna gra.Jak chcesz trudny tytuł to zagraj w spelunky - tam minie mnóstwo godzin zanim przejdziesz podstawowego bossa, a co dopiero piekło. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Po tylu godzinach z tą grą dla mnie nie ma sensu odpalać Normala, bo po prostu jest za łatwo :D Poza tym przejście na Hard odblokowuje dodatkowe itemy, więc lepiej od razu startować na trudniejszym poziomie. Chyba, ze ktoś lubi sobie utrudniać i chce przejść np. Lostem najpierw wszystko na Normalu a później dopiero Hard :D Gierka jest wypasiona, do tej pory zrobiłem wszystko w Afterbirth (~250h) a teraz zaczynam Afterbirth+. Tuż przed Afterbirth+ wyszedł też bardzo duży nieoficjalny mod Antibirth (https://www.antibirth.com/) i co śmieśniejsze to ponoć jest znacznie lepszy niż oficjalny Afterbirth+, więc szykują się kolejne setki godzin z Isaaciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No to dzisiaj na hard się przerzucam w takim razie, dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 podobno Edmund prowadził rozmowy z twórcami antibirtha, by zawrzeć go w którymś upie antibirth+ jako oficjalny dodatek ;) zobaczymy co z tego wyjdzie, trzymam kciuki bo antibirth wykreca suty ostro. samo antibirth wprowadzlo raczej malo nowosci, najwazniejsza rzecza sa IMO mody, ktore to wybrane edmund ma wrzucac do gry jako oficjalny dlc co miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ale wsiaklem dziś w ten tytul nie mogę się oderwać. Jednak co dobry rogal to dobry rogal - grania na dziesiątki godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 No i prawidłowo! Wiedziałem, że przypadnie do gustu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ale rzeczy mnóstwo nie czaje, a tych artefaktów z ??? to już w ogóle. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Ehhh, zaczynam żałować że kupiłem tę gierkę. bo nie mogę przestać w nią grać ;__; Lamię jak cholera, ginę na czwartym piętrze, ale mimo to nie mogę się oderwać xD. Mało co ogarniam, ale jest coś w tym tytule co przyciąga, sama mechanika sprawia dużo satysfakcji, mimo że strzela się tylko w czterech kierunkach. No nic, idę się bardziej wczytać w tipy od ravena i wiki Isaaca, poczytać coś o itemach i wreszcie pokonać tą mamusię, bo jak na razie chyba zbyt mało odpowiedzialnie gram i tracę HP w głupi sposób :P. Te dwukolorowe "pigułki" rozumiem dają losowy efekt gdy się ich użyje? Edytowane 20 Lutego 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ja przeszedłem dwa razy różnym postaciami szatana, i dwa razy róznymi doszedłem do niego i przegrałem :( Panna siedziała i pisała prace mgr przez weekend a ja chyba 4 czy 5 razy rozładowałem baterie w vicie grajac w tego sztosa. No nie da sie oderwac. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Te dwukolorowe "pigułki" rozumiem dają losowy efekt gdy się ich użyje? Tak jest, ale z dwoma zastrzeżeniami: - pigułka tego samego koloru do końca runa daje ten sam efekt - jak masz PhD to masz tylko dobre piguły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ale się w(pipi)ilem, ja pier.dole! Miałem taki zestaw ze szedłem jak przecinak. Użyłem biblii u szatana żeby zobaczyć czy da się nią go zabić i kórva zaliczyłem zgona... nie wiem co miałem na sobie ze tak wyszło, ale miałem najlepszy zestaw broni i żyć jaki kiedykolwiek miałem ;/ odechciało mi się grać w ten tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 użycia biblii na szatanie jest śmiertelne ;) od razu umierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 No to hói. Odechciało mo się permanentnie grać w ten tytuł jakoś po tej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 XM ale spokojnie, jeszcze nie raz tam zajdziesz. Biblia właśnie taka jest, mamuśkę na strzała, a z szatanem to Ciebie upier,dala :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 biblia to ogolnie jeden z gorszych itemkow XM. nie badz miekka pala, na tym polega Isaac, ze albo sam sie uczysz mechanik, albo czytac po wiki i sprawdzasz co dany item robi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Sorry, rage quit potężny na parę dni poszedł. Co innego przy gorszym ekwipunku, ale to co ja miałem to kórva nie przeboleje... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 staaary, nie pierwszy i nie ostatni raz miales dobry run ktory zyebiesz jakas glupota. grow up Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Gra na Switcha ma wyebistą instrukcję stylizowaną na tę z oryginalnej Zeldy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 no bo figaro gierka jest mocno wzorowana dungeonami z zeldy xd i ogólnie są itemki z zeldy itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 no ja wiem, grałem, po prostu informuję, że jest taka instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szkoda ze dodatek nie wychodzi na vite :( ale z drugiej strony nie pociągnęłaby ta konsola bo w Rebirthie często są spadki jak jest mega zadyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi