Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

pytanie do posiadaczy pctowej wersji, dziwna sprawa mam wersję podstawową gry binding of issac, dziś chciałem kupić sobie dodatki i okazało się, że dodatek moge kupić (wrath of the lamb) ale juz jest w bibliotece (jak by był już odblokowany) klikam i moge grać! wtf? była jakaś akcja ze rozdawali dlc za free?

Opublikowano

Pewnie kupiłeś kiedyś. Mówisz o klasycznym, flashowym Isaacu sprzed miliona lat, co chwila byl w promocjach i zestawach z podstawka za grosze. Zrób sobie prezent i kup rebirth z dodatkami bo to niebo a ziemia względem vanilla Isaaca :)

• 5 tygodni później...
Gość Rozi
Opublikowano

Grać najpierw w Rebirth i dopiero kiedyś tam w Afterbirth, czy od razu Afterbirth brać?

Gość Rozi
Opublikowano

Ta jest. Pograłem trochę wczoraj, doszedłem dwa razy do trzecich lochów, zginąłem, teraz jestem w czwartym i zobaczymy co dalej. W jednym runie miałem chłopka na pępowinie, to mi pomagał dużo. Muzyka, grafika i klimat robią.

Gość Rozi
Opublikowano

Ginę maksymalnie na czwartym poziomie. Miałem już 5 runów. Czy jestem frajerem, czy coś robię nie tak?

Opublikowano

Nie przejmuj się, ja też jeszcze nie pokonałem matki a doszedłem do niej dwa razy ;/. Próbuj do skutku, może lepsze itemy ci się trafią.

Gość Rozi
Opublikowano

Kur.wa teraz miałem Mega Tears, to mnie je.bane muchy zabiły :/ No nie wiem, póki co raczej frustruje niż bawi.

Opublikowano

Taki urok tej gierki, z każdym kolejnym przejściem poznajesz przeciwników, przedmioty, synergię, sposoby jak wykorzystać otoczenie czy nawet kiedy opłaca się celowo tracić życie, żeby coś zyskać. Ginięcie na początku to normalka, później dochodzi się do takiej wprawy, że przechodzi sie całość nawet z najbardziej badziewnymi przedmiotami.

Osobiście polecałbym startować od razu z wersją Afterbirth+, doszło mnóstwo dodatkowej zawartości, chociaż także parę upierdliwych elementów.

Ja po wieeeeeeeeeelu godzinach w końcu skompletowałem :)

dwxNGV6.png

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Gość Rozi
Opublikowano

Odblokowałem od strzała Eve i Samsona :obama: Pierwszy sukces w tej grze XD Te challenge co dają?

Gość Rozi
Opublikowano

Odkryłem też pokój z Szatanem i poświęciłem życia. Czasami ta gra jest straszna. A na pewno niepokojąca.

Opublikowano

Oczywiście. sam design przeciwników Ci nie powiedział tego o grze? Bardzo lubię ci.pkoludki strzelające krwią jak blasterem, a ci.pkoludki z pękniętą dupą strzelające w obie strony to :banderas: 

Gość Rozi
Opublikowano

Powiedział, ale nie oglądałem filmików z niej. Dopiero teraz pochłaniam to zło. I te chore myśli Isaaca między poziomami xd

Gość Rozi
Opublikowano

W Dzień Matki zabiłem Matkę :banderas: Najtrudniej było oczywiście do niej dojść, a resztę sprawy (czyli jakieś 15 sekund walki) załatwił mi laser <3 Tylko pytanie - co teraz? xd 

Opublikowano

Ode mnie rada taka - grać od razu na hard. Więcej i lepsze przedmioty się zdobywa. Lepiej id razu przyzwyczajać się do tego poziomu.

Gość Rozi
Opublikowano

To uczucie, kiedy dochodzisz do Utero mega podpakowaną postacią i nagle zostają ci dwa serduszka i giniesz. Psia kość.

Ale gra jest genialna, akurat na takie właśnie pykanie z doskoku. Tylko z tego doskoku się robi godzina, dwie, trzy :cool: