Gość Orzeszek Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 jak coś matke można na strzała ubić odpaloną biblią Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 cholera jasna i znowu na czwartym i znowu ten sam boss. jeszcze podszedłem do niego z połową serca (*). najgorzej jak dobrze idzie i się człowiek wyłoży na podstawach. przekleństwem tego runa były te pajonki po obu stronach pokoju co strzelają. niby łatwe, ale człowiek się zagapi i kaplica, traci się głupie serca. jeszcze mnie chu,jki ztrollowali pigułką retro xD gra nadal 10/10 Oj tabletka retro to akurat mało inwazyjna, poczekaj aż zaczniesz trafiać na pillsy co zabierają Ci na stałe serce, rzucają Ci amnezje i nie masz mapy, zwiększają Ci delay strzelania i inne fajne ;) Powodzenia wariacie Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Obczaicie sobie tez enter the gungeon, wprawdzie ma gorszy design niz isaac, ale jest o wiele dynamiczniejszy Cytuj
Figaro 8 286 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 nienawidzę was i kupuję Isaaca 10tego Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 jak coś matke można na strzała ubić odpaloną biblią Użycie biblii na szatanie też ma "specjalny" efekt. Kto grał w ciemno ten się przekonał sam Cytuj
XM. 11 027 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 jak coś matke można na strzała ubić odpaloną bibliąUżycie biblii na szatanie też ma "specjalny" efekt. Kto grał w ciemno ten się przekonał sam Taaa, mój za(pipi)isty build poszedł się je.bać przez to ze użyłem :/ z reszta nawet płakałem juz nad tym w tym temacie. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Chyba każdy kto grał i próbował, to się na tym przyjechał Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 przy Isaacu dochodzę cały czas Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Ragus ta kupa mięcha jest prosta. Można go baitować, żeby wystawiał głowę w jedną z trzech stron i jak pluje krwią, to bić po wolnych stronach. A wyrzucane przez niego potworki bić. Cytuj
Pupcio 18 621 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 ale on chyba miał gurdy juniora Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Cholera... mogłem nie czytać tematu. Chyba nałóg Isaaca powróci Tylko, że żadnego z dodatków nie mam, trzeba będzie zainwestować kasiure Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 No ja już wczoraj też godzinka przegrana, skill lekko podupadł, więc trzeba zadbać o powrót do formy Podoba mi się bardzo to, że wraz z graniem i spełnianiem różnych warunków odblokowujemy fajne itemki, które jeszcze bardziej powiększają nam szanse na dobry run. Niby rogalik, ale progres jest. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Paradoksalnie gra jest dla mnie łatwiejsza na hardzie, lepsze dropy robią robotę. Właśnie odblokowałem Lilith, stres był jak przy co trudniejszych walkach w Dark Souls. Edytowane 3 czerwca 2017 przez Hela Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Na 3 poziomie nam 5 serc czerwonych, Biblię i majtki niewidzialności. Będzie wstyd, jak nie dojdę do matki co nie? Aż się stresuje isc dalej xD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Ja wczoraj znalazłem item przez który łzy zatrzymywały się w miejscu i zaczęły lecieć dopiero po 5 sekundach xD. Niesamowita sprawa, mam wrażenie jakby tych itemów było nieskończoność, każdy z innymi właściwościami. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) A ja oczywiście umarłem na końcu 3 poziomu. Boże jaki ja jestem w to tragiczny. No ale weź nie graj. Nie da się. Edytowane 3 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Czytałem wczoraj w necie, szukałem jakichś porad i każdy powtarza że po prostu trzeba grać, nie ma tu wielkiej filozofii, im więcej się gra tym lepszym się staje. Dlatego nie ma co się poddawać, tym bardziej że po każdej porażce mnie też dopada syndrom jeszcze jednego runa xD. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 nie powiem, bo wstyd Zawsze jak mam słabe itemki to dochodzę do 4 bossa. A wystarczy że mam coś dobrego i chu,j, zabity przez larwy z zębami. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 [*] biblia wcale nie jest dobra, IMO nie warto ją nosić dłużej niż 1 piętro do matki Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Grać, grać i grać. Z czasem po prostu przychodzi umiejętność nie obrywania od wszystkiego, więc nie traci się tyle czerwonych serc. Z tego mamy później deals with the devil, oraz większe szanse na sukces w tych pomieszczeniach z trzema skrzynkami. Uczymy się odpowiednio poruszać i przeczesywać poziomy. Tinted rocks znają? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi