Rayos 3 171 Opublikowano 15 lipca 2017 Opublikowano 15 lipca 2017 + 46 afterbirth. + jeszcze ileś jak już afterbirth+ wyjdzie jako dlc na psn a nie tylko jako pakiet całości na płycie Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 lipca 2017 Opublikowano 15 lipca 2017 Ja osobiście polecam zacząć z samym Rebirthem. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 15 lipca 2017 Opublikowano 15 lipca 2017 Rayos pisał stronę wcześniej, że wyjdzie 14 lipca. Napaliłem się bo dzień później urodzinki i prezent byłby perfekt a tu dopa. W googlach nie znalazłem żadnej daty. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Rayos pisał stronę wcześniej, że wyjdzie 14 lipca. Napaliłem się bo dzień później urodzinki i prezent byłby perfekt a tu dopa. W googlach nie znalazłem żadnej daty. pisałem o eur wersji Switchowej, kiedy jeszcze nie potwierdzili ostatecznej daty ;) a co do PS4 to na VGP są preorderu na USA wersję i widnieje data 19 września wiec mozna zalozyc ze wtedy w usa wychodzi https://www.videogamesplus.ca/the-binding-isaac-afterbirth-plus-points-ps4-p-25015.html Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Największa grupa modderska krytykuje ostatni dodatek jak i samo Nicalis, potwierdzając tym samym moją opinię o tym jaki to jest kiepski i nastawiony na zarobek developer. http://www.pcgamer.com/one-of-the-binding-of-isaacs-most-popular-mod-teams-is-moving-on-because-of-broken-mod-support Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Korci mnie, żeby kupić to na PS4. A ten Afterbirth+ jest chociaż warty wydania takiej kasy? Zresztą, oni się cenią nawet patrząc na cenę Rebirth na PSS. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Zacznij od Rebirth ew. Rebirth + Afterbirth i potem myśl o Afterbirth+ imo. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 jezu, dawno tak szybko gry nie odfoliowalem i nie wsiaklem xD przyszedl mi isaac na switchu, od razu zalaczylem na hardzie isaaca i matka pekla za pierwszym razem ta gra jest tak cudowna ze nawet przechodzac ja od poczatku po raz ktorys bawi tak samo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Znowu się wkręciłem. Ja pier.dolę ta gra jest niesamowita. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Długo trzeba grać żeby się wciągnąć? Pogralem 30 minut i stwierdziłem że niezły kupsztal. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Co konkretnie ci się nie podoba? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 5 minut temu, REZOK napisał: Długo trzeba grać żeby się wciągnąć? Pogralem 30 minut i stwierdziłem że niezły kupsztal. Dużo tam kupy, fakt. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) Nie rozumiem zachwytu po tych 30 minutach gry, a widzę że na forumku gra jest mesjaszem, dlatego nie wiem o co chodzi, mam się zmusić i pograć ze 2 godziny żeby zatrybilo? Bo po tym jak pogralem to taki słaby szuterek 2d i strzelanie w 4 kierunkach do hujowy ch przeciwników. Jest jakiś głębszy sens, ukryte wartości i niesamowity game play? Edytowane 18 listopada 2017 przez REZOK Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Po 30 minutach gry też mnie odrzuciło, bo ginąłem non stop. Potem wciągnęło mnie na tyle, że jest to dla mnie jeden z najlepszych indorów ever. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ok, pogram dłużej i może przekonam się do tego tytułu Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Ta gra jest niesamowicie odrzucająca dla mnie z początku. Nawet nie tylko pod względem przytłoczenia nadmiarem nieopisanych itemów, pomieszczeń, ale nawet gameplayowo wcale jakoś nie porywa, dopiero po kilku godzinach człowiek zdaje sobie sprawę że mechanika wcale nie jest taka płytka i pozwala na wiele. Jak ci nie podejdzie po powiedzmy 3h to nie ma co się męczyć na siłę, ale szansę dać warto. Na wcześniejszych stronach tematu raven napisał zaje,bistą garść porad dla początkujących, poczytaj to będzie łatwiej się odnaleźć. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 wkręcisz się jak po raz pierwszy pokonasz matkę . czyli w zależności od umiejętności od 30 minut do kilku godzin graj, zobaczysz, że Isaac to geniusz skryty pod kupą gónwa. Zdecydowanie mój ulubiony indor. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Masteruje ktoś Afterbirth Plus? Challenge, Delirium i Greeder Mode szystkimi postaciami zrobione. Zostały mi sekrety i przedmioty. Jeden z sekretów to przejście daily challenge 5 dni z rzędu, mam 4, jak dziś wtopię... A niektóre są trudne w ciul, np. wczoraj był Blue Baby z Cursed Eye, Curse of the Tower i Scatter Bombs na Mega Satana. Innymi słowy po hicie wyskakuje ileś bomb rozpadających się na kolejne bomby a do tego jak walnie w trakcie ładowania strzału to wywala z pokoju. Ale jakoś przeszedłem A tak poza tym to jeszcze nikt na świecie nie ma 100% w A+, oczywiście przez bugi. Przez bugi też ostatnio wskoczyła mi platyna, która powinna była zostać odblokowana już z pół roku temu. Radość nie do opisania. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 IMO kilka godzin potrzebujesz, REZOK. Ja się chyba ze trzy razy odbijałem aż "kliknęło". I to jak weszło! 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 No jak tak zachwalacie to się zbiorę w sobie i spróbuję żeby kliklo Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 listopada 2017 Opublikowano 20 listopada 2017 Napisałem też tutaj taki trochę dłuższy post o podstawach gry. Ja dopiero jak się zgłębiłem w zasady i zacząłem rozumieć o co chodzi to zacząłem się dobrze bawić. Są puryści, którzy sądzą, że lepiej wszystko odkrywać samemu, ale ja do nich nie należę. Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 21 listopada 2017 Opublikowano 21 listopada 2017 Po obejrzeniu kilku gameplayów na YT wiedziałem, że ta gra to coś dla mnie ale też z początku miałem sporo problemów z dojściem do pierwszego final bossa. Potem odblokowują się kolejne itemy i jest już nieco łatwiej i gra pokazuje pazur. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) Po ile runach udało wam się dojść do końca i Spoiler ubić mamuśkę? Przez ostatnie dwa dni pograłem kilka godzin i mój win streak to na razie -15 ale gra wciąga i chce miś się próbować dalej mimo że w rogale jestem cienki jak palec. W przeciwieństwie do downwell tutaj cel przynajmniej wydaje się w miarę realny i przy trochę większej wczuwce uda mi się dojść do końca. Edytowane 7 grudnia 2017 przez kes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi