c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) Długo mi to zajęło, dobre z 5h grania myślę. Gdyby nie rady z tego tematu to pewnie do tej pory bym jej nie ubił, tylko wesoło grał, ginął i restartował. Edytowane 7 grudnia 2017 przez c0ŕ Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Mam pytanie - od dłuższego czasu męczę TBoI: Rebirth i chciałbym zrobić upgrade do Afterbirth. Czy zachowam odblokowane itemy (np. D6 u Isaaca)/postaci? Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 W dniu 19.10.2018 o 19:08, Humulus napisał: Mam pytanie - od dłuższego czasu męczę TBoI: Rebirth i chciałbym zrobić upgrade do Afterbirth. Czy zachowam odblokowane itemy (np. D6 u Isaaca)/postaci? Wszystko będzie, nic nie stracisz. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 W dniu 10.09.2017 o 18:35, raven_raven napisał: Największa grupa modderska krytykuje ostatni dodatek jak i samo Nicalis, potwierdzając tym samym moją opinię o tym jaki to jest kiepski i nastawiony na zarobek developer. http://www.pcgamer.com/one-of-the-binding-of-isaacs-most-popular-mod-teams-is-moving-on-because-of-broken-mod-support Krytykowali, narzekali, ale jak poczuli pieniądz to od razu się nastawienie zmieniło twórcy Antibirtha współpracowali z Edmundem przy Booster Pack 4 i 5 (4 wyszedł rok temu, 5 w maju tego roku, wprowadził m.in. nową, ukrytą postać, pierdyliard nowych pokoi, sporo itemów itd. itp.) boostery 4 i 5 nadal nie wyszły na PS4 i Switcha, ale mają podobno wyjść w listopadzie tego roku. No ale info najwazniejsze, miesiąc temu zapowiedziano The Binding of Isaac: Repentance, definitywnie ostatni dodatek do TBOI. Fun fact? Najważniejszym składnikiem nowego, płatnego DLC będzie... Antibirth, czyli powszechnie szanowany (i uważany za twór lepszy niż Afterbirth) mod wspomnianej przez ravena największej grupy moderskiej Premiera w 2019, a przynajmniej na PC. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 31 maja 2019 Autor Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) No i w końcu Ponowna wolność od tej gierki, uwielbiam ja ale jej nienawidzę, tyle czasu co mi pożarła to ja nawet nie myśle Ale co tam, jak kupie switcha to pewno kupie jeszcze raz Edytowane 31 maja 2019 przez Krzysztof Tomczak 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 O Jezuńciu : https://www.eurogamer.pl/articles/2020-09-29-the-binding-of-isaac-repentance-to-ostatnie-dlc-do-gry-o-wielkosci-sequela Cytat Twórca niezależnego hitu The Binding of Isaac - Edmund McMillen - zapowiedział ostatnie DLC do remake'u gry, czyli The Binding of Isaac: Rebirth. Dodatek o nazwie Repentance ukaże się 31 grudnia, przy czym deweloper zapewnia, że rozszerzenie jest wielkości pełnoprawnej gry. Repentance wprowadza ponad 25 nowych bossów, ponad 100 nowych przeciwników i więcej niż 5 tys. pomieszczeń. Do tego łącznie ponad 700 przedmiotów, z czego 130 całkowicie unikalnych dla serii. https://store.steampowered.com/app/1426300/The_Binding_of_Isaac_Repentance/ Oby też na konsole wyszło, oraz na Switchunia. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Jak wyjdzie na konsole to wrócę, bo zatrzymałem się na wersji na vite. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Chętnie wrócę, uwielbiam ajzaczka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Wróciłem do gierki na Switchuniu i kurde chyba w końcu nauczyłem się grać, bo już trzy razy z rzędu zabiłem Mom's Heart Najbardziej oczywiście przydaje się znajdowanie skał oznaczonych 'X', z których wypadają Souls Hearts. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Jak coś nowe DLC jest już dostępne na PC za 54 zł Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 Hej ludki, kupiłem The Binding of Isaac: Repentance od Pana Epika. Chciałbym liznąć jakieś daily challange. Wchodzę w zakładkę, a tam komunikat, że mam włączyć Steama xD OCB? Te daili są tylko na Steamie? Da się to naprawić, czekać na pacza? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Dzisiaj premiera na konsole. Niby kurde spoko, ale czytałem, że ten dodatek dużo rzeczy nerfi, dużo utrudnia i jest ogólnie taki se Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 Pytam w imieniu kumpla, który chce ten dodatek sprezentować swojemu synowi na urodziny. To co widać pod spodem to wersja na PS5, ale czy to zadziała również na PS4? Ponoć nie ma tego w PSN na PS4... Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 (edytowane) To na screenie nie dodatek tylko wersja 'zbiorcza' wszystkiego. Dodatki są łącznie trzy i trzeba mieć wcześniejsze, żeby kupić ten (chyba, w sumie to być może nie trzeba). https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP2103-CUSA01344_00-BINDINGOFISAACP4 Edytowane 29 listopada 2021 przez mugen 1 Cytuj
charlesz 0 Opublikowano 30 listopada 2021 Opublikowano 30 listopada 2021 A czy ta wersja "zbiorcza" na ps5 dedykowana jest tylko i wyłącznie ps5 czy po zakupie tego wydania zadziała również na ps4? Z tego co widzę, na ps4 istnieje tylko wersja podstawowa czyli The Binding of Isaac: Rebirth oraz trzy dodatki kupowane osobno: - The Binding of Isaac: Afterbirth - The Binding of Isaac: Afterbirth+ - The Binding of Isaac: Repentance Nie ma wersji "zbiorczej" jak na ps5. Stąd moje pytanie, czy aby skompletować całość na ps4 muszę bawić się w zakup podstawowej wersji gry i wszystkich dodatków osobno czy wystarczy że kupię wersję "zbiorczą" na ps5 i będzie ona działała również na ps4. Jeszcze jedno, może zna ktoś ile kosztują wszystkie dodatki osobno na ps4, nigdzie nie widać ceny gdyż napisane jest że "Aby dokonać tego zakupu, potrzebujesz poniższych produktów". Widocznie cena będzie widoczna dopiero po zakupie pierwszego dodatku, potem kolejnego itd. co jest totalnym nieporozumieniem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Ktoś z forumowiczów grał w Repentance? Kurde czytam na redditach i średnio wyszedł ten dodatek, podobno dużo rzeczy niepotrzebnie znerfiono itp. Mam Afterbirth + i nie wiem, czy sobie nie "zepsuję" gry. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Mnie to bardziej interesuje dlaczego po tylu latach pełen pakiet nadal jest taki drogi Wleciałoby na deczka jak wścieknięte, ale 190zł za całość to trochę przeginka. Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Za dużo w Repentance zmian na minus jak dla mnie. Nie robię upgrade'a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi