Fanek 668 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Chyba jednak strata czasu oglądanie tego 1 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 całkiem spoko to wygląda Watch Dogs fajna gierka w ogóle? tylko bez trollinku 1 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Grafika na poziomie GTA V. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Po bohaterze i otoczce wnioskuję, że celują w graczy o wieku 13-16 lat. Meh. Jedynie miasto robi robotę, San Francisco nie pojawia się zbyt często w grach. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Ale ten parkour komicznie wygląda xD Nie zamierzam za dużo pisać bo to gra od ubi i poraz setny się nie nabiore na ich trailery i gp które nie mają nic wspólnego z właściwą grą. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Hipster i ultra mega hipsterska bron do bicia. @Mazzeo Piata woda po kisielu rockstara, ale dosc grywalne, choc fabula i bohater pozostawiaja sporo do zyczenia. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Fajny klimat san fransisco, no ale nie ukrywajmy: Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Graficznie to ten gameplay wcale jakoś super nie wygląda, wiec to może już wersja po downgrade, zobaczcie model auta w 3:45. Wydaje mi sie, że pierwsze zwiastuny WD lepiej wyglądały niż to tutaj, takie GTA V 2 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Co za padaczne góvnoXD I ten bohater XD XD Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Jak dla mnie słabo to wyglada i nie mam tu na myśli grafiki. Nic nowego w sumie nie pokazali. Dron i samochodzik? Nigga please. Hakowanie samochodu ? Stahp. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Co do grafy też uważam że to słabo wygląda więc chyba odrobili lekcję z przeszłości , co do reszty to jeden wielki gówienko. No ale może nie jestem targetem a gra jest skierowana do 15 latków Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 A mi jedynka się podobała, więc dwójka będzie ostatnią grą, jaką w tym roku kupię na premierę (no chyba że przegapiłem coś wartego uwagi, co jeszcze wychodzi w tym roku). Downgrade'u sie nie obawiam, bo wcale jakoś to kosmicznie nie wyglądało - ot, ciut lepiej niż pierwsze W_D na PS4, czyli w sumie tak jak być powinno, kiedy gra nie jest uwiązana do poprzedniej generacji. Jest więc ładniej, dynamiczniej, doszło kilka bajerów, fajny parkour, bohater może być, choć mi tam Aiden jakoś nie przeszkadzał, a nowe miasto to miła odmiana od szarego Chicago. Po pierwszych przeciekach byłem nastawiony sceptycznie, jednak te fragmenty gameplayu przekonały mnie, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, powinienem się fajnie bawić. 2 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Jedynka była bardzo dobrą grą i wiele rzeczy robiła lepiej od wielu znanych tytułów z otwartym światem (łącznie z GTA5). Nieciekawy bohater i standardowe elementy kopiuj-wklej od ubisoftowej fabryki to jednak przykryły. Podoba mi się to, co dzisiaj pokazali. Będzie grane na pewno. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 No ciekawe co lepiej robiło W_D od chociażby GTA 5? Jeździło się lepiej na kierownicy? xD Cytuj
Reno 4 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Myślę i myślę ale nie mogę wymyślić rzeczy, którą Watch Dogs robiło lepiej niż GTA V Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 A ja mogę - hakowanie np, ogólnie pojęta interakcja z miastem. GTA oczywiście ma tereny bardziej zróżnicowane, pełne życia itp, ale terenom miejskim ogólnie brakuje głębi. W_D, mimo że to wszystko sprawka jednego przycisku, pozwala fajnie bawić się miastem i ficzerami, które w ramach tego systemu udostępnił nam developer. Do tego bardzo fajne i klimatyczne znajdźki w postaci włamań do czyichś domostw, czy na serwery CTOS (te wszystkie scenki przygotowane na tę okazję właśnie). Choćby to W_D robiło lepiej od GTAV. Zresztą - czy od razu trzeba się przerzucać, kto co robił lepiej? W_D jest sandboxem stawiającym na trochę inne doznania niż GTAV i akurat mi się podobało. Może nie bardziej od gry Rockstar, ale czy mniej? Tego też bym nie powiedział. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Wd robilo lepiej hakowanie od gta v, które hakowania nie mialo Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Teraz wiadomo dlaczego Haszaszyni robia sobie przerwe, bo w sumie WD2 wyglada jak AC tyle, ze we wspolczenosci. Poprzedni protagonista byl manekinem, ale tutaj zapowiada sie jeszcze gorzej, pobocznycznych misji gorzej racze nie da sie zrobic, ale i tak czuje (pipi)nie w tym wzgledzie. Zero podjary, licze ze chociaz nowa Mafia zaora. P.S. WD na pewno mial lepsze skradanie niz GTA V, strzelanie tez dawalo rade w porownianiu do GTa, ale tutaj mozna dyskutowac. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Ja moge dac na przewagę wd randomowe walki które w przeciwieństwie do gta można było przeprowadzić na o wiele wiecej sposobów dzięki możliwości hakowania. Można było zlikwidować w zasadzie wszystkich przeciwników bez oddania strzału. Wiadomo gta lepsze ale niestety ubisoft sam skrzywdził WD przez tworzenie tak ogromnego hajpu Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 (edytowane) Wd robilo lepiej hakowanie od gta v, które hakowania nie mialo Napisałem, że hakowanie jako forma interakcji z miastem - to było właśnie fajne, że miasto to jedno z narzędzi, którymi mogliśmy posługiwać się w drodze do celu, a nie tylko tło działań. Do tego skradanie i wspinanie się na przeszkody, a może nawet i strzelanie (choć w GTAV naprawdę było fajne, więc w sumie nie jestem do końca przekonany) - masz kilka kolejnych przykładów rzeczy, które według mnie WATCH_DOGS robi lepiej niż GTAV. Odnośnie hajpu - na pewno UBI sobie tym zaszkodziło, bo sporo osób hejtuje ten tytuł choćby tylko przez to, że nie wygląda jak na pierwszych trailerach. Mnie to jakoś ominęło, nie wiem - stary jestem, ciężko mnie nabrać już, więc od początku miałem dystans, później zagrałem na... PS3, więc już w ogóle inny świat jeśli chodzi o doznania graficzne. Właściwie to w tym momencie gram w W_D na PS3 i mimo ogólnej brzydoty jest spoko. A jak odpaliłem wersję na PS4 to czułem się, jakbym dorwał ten build z tych pierwszych gameplayów - jak widać kwestia podejścia i stonowanych oczekiwań. Edytowane 8 czerwca 2016 przez WrednyPL Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Hakowanie jednym przyciskiem całego miasta. To ja już wolę nie hakować, a grać w dobrą grę. XD 1 1 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Hakowałbym systemy przeciwpożarowe w studiach Ubi, żeby co kilka dni spryskiwacze wszystko zalewały. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi