oFi 2 468 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Coraz więcej oglądam tych gameplay'ow i podoba mi się, że jest jednak ta wolność w robieniu każdego zadania. Klimat Yo Yo i fikołki mi się specjalnie nie podoba, ale mechanika rozgrywki jest przystępna (w czasach gdy marka splinter cell została zaorana). Biere w premiere. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ludzie kochani na prawde nie widzicie jakie te produkcje są rakowe? To jest totalna kalka poprzedniej części z paroma dodatkami, nie zdziwie sie nawet jak czesc mapy będzie taka sama jak w przypadku Primala Przy Primalu powiedziałem sobie, że nie bede ich wiecej wspierał i trzymam sie tego. Może kiedyś zagram, ale na pewno nie bede od Ubisoftu brał nic na premiere 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja pierwszy fan gier Ubisoftu na forum mówię Watch Dogs 2 nie. Jedynka była najbardziej bezpłciową grą w jaką grałem. Do tego ten bohater no name bez ociupinki charakteru. Od Ubisoftu tylko jedna gra się liczy. Ta co ma pana kupe i ala gore. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja pierwszy fan gier Ubisoftu na forum mówię Watch Dogs 2 nie. Jedynka była najbardziej bezpłciową grą w jaką grałem. Do tego ten bohater no name bez ociupinki charakteru. Od Ubisoftu tylko jedna gra się liczy. Ta co ma pana kupe i ala gore. Już Cie znam i tak kupisz i ograsz na easy Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 >Brać grę Ubisoftu w premierę. XDDDDDDD Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 A ja pomijając akcję z mapą w primalu bawiłem się przednio. Tak samo w Watch Dogs. I podejrzewam, że w WD2 też będe sir bawił świetnie, a o to w tym wszystkim chyba chodzi. Biore na premiere 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja pierwszy fan gier Ubisoftu na forum mówię Watch Dogs 2 nie. Jedynka była najbardziej bezpłciową grą w jaką grałem. Do tego ten bohater no name bez ociupinki charakteru. Od Ubisoftu tylko jedna gra się liczy. Ta co ma pana kupe i ala gore. Już Cie znam i tak kupisz i ograsz na easy Jak ty mnie mało znasz Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja pierwszy fan gier Ubisoftu na forum mówię Watch Dogs 2 nie. Jedynka była najbardziej bezpłciową grą w jaką grałem. Do tego ten bohater no name bez ociupinki charakteru. Od Ubisoftu tylko jedna gra się liczy. Ta co ma pana kupe i ala gore. Już Cie znam i tak kupisz i ograsz na easy Jak ty mnie mało znasz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 UWAGA ALEZ BOMBA Watch Dogs 2 bez wież ujawniających nowe aktywności na mapie Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Koniec pewnej epoki. Szok , gra Ubi bez wieżyczek. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 pokaz gry bez downgoradu, brak wiezyczek - o takie ubi nic nie robiłem Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 No wlasnie przeczytalem o tym newsa! Ale krejzole z tych Ubi, ze sie odwazyli na takie innowacje! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Na pewno Ubi mialo ten pomysł od kilku lat na papierze i im Rockstar ukradl aby wsadzic do GTA V. Ehhh, jak zwykle Ubi we wszystkim lepsze. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Mnie bardziej ciekawi to : Morin zwrócił również uwagę, że będzie można ukończyć grę bez zagłębiania się w główny scenariusz. PPE Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Mnie bardziej ciekawi to : Morin zwrócił również uwagę, że będzie można ukończyć grę bez zagłębiania się w główny scenariusz. PPE Pewnie podobna zagrywka jak z Far Cry 4. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Pewnie zamiast wieżyczek będą serwerownie. Każdą grę można ukończyć nie zagłębiając się w fabułę, jak się przeskipuje wszystkie cinematic'y To ubi to chyba już samo nie wie, czym ma sprzedawać tą grę. Pisząc takie rzeczy, pewni sami zdali sobie sprawę, że fabuła to jest jakaś kpina dla pokolenia biberlandii i dzieciaków co zbierają lajki na instagramie w gimbabzjum. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Zastanawiam sie nad preorderem. Wszystko co widzialem do tej pory bardzo mi sie podoba. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 września 2016 Opublikowano 3 września 2016 No no no, na zaparkowany samochód spadają liście. Niezły realizm Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Promocja Hip Hop i fikołki nabiera tępa Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) 1 godzina gameplay'u najnowszego raka od ubi. Edytowane 30 września 2016 przez Krizz Cytuj
Wredny 9 543 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Po ostatnich gameplayach stwierdzam, że bardziej wygląda to na mission pack do części pierwszej, niż na pełnoprawny sequel. W sumie tylko reskin, dla kontrastu wrzucona bardziej kolorowa miejscówka i... bardziej kolorowy bohater W sumie to nie wiem, czemu dopiero teraz to rzuciło mi się w oczy, ale jakoś wcześniejsze trailery pokazywały chyba mniej rozgrywki i może dlatego odniosłem mylne wrażenie, że W_D2 będzie czymś więcej Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Jako fan ubisoftu musze to ze smutkiem powiedzieć : Nie kupie tej s(pipi)iny nigdy. Nic po trailerach nie wskazuje aby ta gra była lepsza od (pipi)owego wd 1. Przykro mi ubi tym razem mojej kasy nie zobaczycie Mam wrażenie że targetem tej gry są mentalne gimbusy. Ja już za stary na to jestem Edytowane 1 października 2016 przez blantman Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Chuy z nimi i z tą grą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi