Bansai 11 198 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Usuwam z listy znajomych osoby ktore kupia to na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Na premierę nie ale nie jestem pewien czy tego w ogóle nie kupie. Nie przeszedłem pierwszej części ale mam ja (używka ofcorz) i oglądając Mr Robot mam coraz większa ochotę w końcu w to zagrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Wezmę od żyda na pewno. Na premierę szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Ta gra zawiera w sobie wszystko czym gardzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Informatyk haker aka 50cent hiphopowiec bez sterydow, podbija miasto poprzez smartphona. Prawdopodobnie fabułę będę skipowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Eeee tam, zrzędzicie na zapas. Ja wiem, że teraz modne jest hejtowanie UBI, bo ich gry to "rak" itp, ale czasem ten hejt przyjmuje rozmiary absurdu. Czytając ten temat nabrałem chęci na powrót do części pierwszej, która ciągle zalega mi na sumieniu i właśnie ukończyłem Akt III, więc jestem gdzieś w połowie i muszę przyznać, że fabularnie zaczęło się robić interesująco (wiem, dopiero...). Ogólnie wiele można tej grze zarzucić, ale nie skreślałbym dwójki zupełnie przed zagraniem - jedynka też wydaje się miałka i nijaka, ale ma kilka momentów oraz fajnych postaci (Jordi to mistrzostwo np.), więc pewnie sequel też nie będzie taki zły, jak wiele osób chciałoby tu wszystkim wmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Watchdogs 2 wydaje się być bezpieczniejszym zakupem niz mafia 3. Przynajmniej wiem czego moge się spodziewać. A mafia może być mierną kalką GTA i grą dla totalny casuali ze słabym A.I. Tak czy inaczej, w obu przypadkach poczekam na pierwsze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Watchdogs 2 wydaje się być bezpieczniejszym zakupem niz mafia 3. Przynajmniej wiem czego moge się spodziewać. A mafia może być mierną kalką GTA i grą dla totalny casuali ze słabym A.I. Tak czy inaczej, w obu przypadkach poczekam na pierwsze opinie. No i w sumie miałeś rację co do Mafii jak się okazuje. Watch_Dogs 2 mimo wszystko będzie po prostu lepszą grą(pomijając aspekt zupełnie innego klimatu). Będzie możliwość "drukowania" m.in. broni palnej na drukarce 3D! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Jako że wreszcie ukończyłem wątek główny w WATCH_DOGS, z pełną świadomością dwójkę "biere na premiere" - zabijcie mnie, ale nie widzę fajniejszego sandboxa do końca roku. Gdybym jeszcze miał Bansaia w znajomych... a tak groźba usuwania z listy osób, które to kupią nie rusza mnie zupełnie i mogę bezkarnie nakarmić "raka branży" Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Czy drukowanie, czy zakupy w sklepie to chyba nie ma znaczenia wiekszego. Fakt, ze pomysl fajny ale to zaden glowny punkt gry Natomiast jak ogladam kilka walkthrough od developera to zapowiada sie naprawde fajnie. Mysle, ze kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Zapowiada się lepiej niż Mafia przed premierą Banzai gra w sterydziarzy także nie wiem kto tu kogo powinien usuwać? Możliwe, że wezme na premiere i będę się świetnie bawił na ulicach San Francisco. Mafia ogram jak hype już opadnie razem z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Czy drukowanie, czy zakupy w sklepie to chyba nie ma znaczenia wiekszego. Fakt, ze pomysl fajny ale to zaden glowny punkt gry Natomiast jak ogladam kilka walkthrough od developera to zapowiada sie naprawde fajnie. Mysle, ze kupie. Patent z drukowaniem bardziej mnie rozśmieszył niż zaciekawił Jeden z redaktorów IGN porównał postęp w stosunku do pierwszej części WD do zależności pomiędzy Assassin's Creed 2 i 1, więc jest nadzieja, że szybko nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 A ja kupię! I to na premierę! Właśnie sobie drugi raz przechodzę pierwszą część. A na temat hejtu na Ubi to nie chce mi się już nawet odzywać. Większość z Was grało/gea w te wszystkie asasyny, tom clancy czy inne raymany, a narzekań tysiące. Takie to typowo polskie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 No ja pamiętam gdzieś tu na forum dyskusje nt Mafia III vs WD2, o jak wszyscy się śmiali z Ubi. A tu się okazuje, że WD2 może być grą o klasę lepszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Chyba tylko w kwestii grafiki i ilosci bugow. Moge sie zalozyc ze cala reszta bedzie na korzysc Mafii. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 No i pewno powtarzalność misji będze mniejsza i będą bardziej zróżnicowane. Dla mnie nie grafika czy bugi to bolączki Mafii a właśnie ten h ujowy schemat gameplayu. Bleeeee szczególnie patrząc przez pryzmat dwóch puerwszych części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 W WD tez powtarzalismy non stop te same aktywnosci, shackuj serwer ctos, shackuj wieze etc. i tak w kolo macieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Ale faburne misje nie polegały na przejmowaniu kolejnych terenów i tak w koło macieju. Ja akurat tego nie trawię w gierkach, czyli wymuszonego grindu. Jest to dla mnie główny powód, który może mnie totalnie odrzucić od gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Misje fabularne w mafii akurat wgniataja w beton te z WD i pewnie to co WD2 zaprezentuje, mowisz chyba o tych pseudo 'misjach' na mapie swiata potrzbenych do odpalenia fabularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Obejrzałem sobie z nudów jakiś trailer, OMG co to jest za gimbogierka to Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Czorny robiacy fikolki hackujac przez telefon XD ost hip hopowe boze to nowe pokolenie jest naprawde uposledzone albo ja jestem juz za stary na takie niedorzeczne rzeczy. Tylko Yakuza 0 przez dlugi teraz czas <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 (edytowane) Nie no dla mnie ten klimat z trailerów nowego WD to też straszna padaka. Co ciekawe to ma pegi 18, byłem pewien że będzie niżej celować. Bansai, misje które musimy zrobić aby ruszyć fabułę to dla mnie główne misje. Niestety w Mafi nie można tego olać. Edyta: myślałem że scali Edytowane 28 października 2016 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Kolejny trailerek but now in POLNYSZ Zwiastun typowo przygotowany do yanuszowej telewizji niestety. Edytowane 4 listopada 2016 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Tyle ludzi jedzie po tej produkcji, a czuję że większość i tak zagra na przestrzeni miesiąca, bo gra zbierze dobre oceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi