Bansai 11 198 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak już naprawdę chcecie coś od ubisoftu kupić tej jesieni to może remasterek 3 asassynów ? Wez nie rob tego, wesprzyj lepsze IP, np Dishonored, come on... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak już naprawdę chcecie coś od ubisoftu kupić tej jesieni to może remasterek 3 asassynów ? Wez nie rob tego, wesprzyj nowe IP, np Dishonored, come on... Przekonałeś mnie wczoraj i dzisiaj jadę kupić nie grę od ubisoftu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ofi czekamy na relację Będzie, jeszcze 3dni do giercowania w jedyny słuszny sandbox tej jesieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) A ten dalej swoje Edytowane 12 Listopada 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Będzie, jeszcze 3dni do giercowania w jedyny słuszny sandbox tej jesieni Sandbox adekwatny do jesieni - Ciemnej, zimnej i depresyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Framerate w Megamanach na NESie też dawał się we znaki, a gry te dzisiaj mają status kultowych. W przypadku WD2 może być podobnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Szczek Szczek 2 już 85% na MC a jeszcze pnie się w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ja pierniczę, skąd się wzięły te pierwsze oceny, że średnia taka wysoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Tez mnie dziwi bo ja widze plastik okrutny i te klimaty jakos do mnie nie docieraja. Zagram jak spadnie ponizej stówy, moze, chyba ale zapomne. Nie wiem co te Ubi ale ostatnio troche zygam tym sandboksem jakikolwiek wypluja na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jedynka miała średnią 80, więc jeżeli w W_D2 jest postęp to zupełnie nie dziwią mnie te oceny. Gram sobie powoli w jedynkę i to bardzo solidna produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Pierwsze recenzje mówią, że gra nie nudzi jako sandbox jak to było z mafią. Bardzo ciekawe misje poboczne, luźny klimat i dużo zabawek do dyspozycji gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kolejna swietna recenzja tego typa. Polecam sledzic jego material. https://youtu.be/65ZSDkbjUhk Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 ACG oglądam i szanuję - typ świetnie punktuje, szybko, zwięźle i na temat. No i po obejrzeniu jego materiału, a także nagrania pewnego znajomka, zdecydowanie odpuszczam zakup premierowy. Tak, zmieniam zdanie - mam do tego prawo, byłem zaślepiony całkiem fajną częścią pierwszą (tu zdania nie zmienię, wczoraj splatynowałem na PS3) i chęcią zagrania w kontynuację. Miałem swój plan zakupów do końca roku, ale po tym co zobaczyłem/usłyszałem... kupię kiedyś, po solidnej obniżce, jak będę cierpiał na niedosyt sandboxów - nie mam zamiaru wspierać tego szajsu - serio... Poniżej wspomniany filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Co ci nie pasuje w tym filmiku jak w jedynkę grales na ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kolejna swietna recenzja tego typa. Polecam sledzic jego material. ACG najlepsze recki na jutubie. Zakup premierowy oczywiscie odpada w przedbiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ja chyba jutro kupie tak czy siak, no pogralbym w cos co ma potencjal mnie wciagnac. Dishonored 2 niestety nie sprostal moim oczekiwaniom. Tu moze byc fajny otwarty swiat i duzo recek pozytywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Co ci nie pasuje w tym filmiku jak w jedynkę grales na ps3? W jedynkę grałem zarówno na PS3, jak i na PS4, więc zdaję sobie sprawę jak to wygląda. O ile do wersji na past-geny podchodziłem z dużą rezerwą i odpowiednim nastawieniem, tak od gier na PS4 jakiegoś poziomu wymagam. Jeśli to leży i kwiczy technicznie, model jazdy samochodem jest jeszcze gorszy niż poprzednio (serio, nie mam pojęcia jak im się udało tego dokonać, bo to konkretny wyczyn jest), a do tego nie mam klimatycznego, deszczowego Chicago, fajnego (ja tam go lubię) Aidena, zamiast dostając jakąś "yoł, yoł nigga" opowiastkę dla gimbów, to już na prawdę mnie odrzuca. Bo żeby tylko jedna rzeczy była skopana w tym zestawie, ale tutaj jest full wypas. Jak ogarną kwestie techniczne to kiedyś sprawdzę, ale po sporej obniżce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Poniżej wspomniany filmik: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ale to klatkuje jak w starym czarno bialym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 O jezu jak na moim złomie-laptopie xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 @Wredny Z tym filmikiem nie jest przypadkiem tak, że to bug, a po ponownym włączeniu gry framerate jest znów normalny? Włącz jakikolwiek inny filmik z WD2 na PS4 na youtube i framerate jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Co ci nie pasuje w tym filmiku jak w jedynkę grales na ps3? W jedynkę grałem zarówno na PS3, jak i na PS4, więc zdaję sobie sprawę jak to wygląda. O ile do wersji na past-geny podchodziłem z dużą rezerwą i odpowiednim nastawieniem, tak od gier na PS4 jakiegoś poziomu wymagam. Jeśli to leży i kwiczy technicznie, model jazdy samochodem jest jeszcze gorszy niż poprzednio (serio, nie mam pojęcia jak im się udało tego dokonać, bo to konkretny wyczyn jest), a do tego nie mam klimatycznego, deszczowego Chicago, fajnego (ja tam go lubię) Aidena, zamiast dostając jakąś "yoł, yoł nigga" opowiastkę dla gimbów, to już na prawdę mnie odrzuca. Bo żeby tylko jedna rzeczy była skopana w tym zestawie, ale tutaj jest full wypas. Jak ogarną kwestie techniczne to kiedyś sprawdzę, ale po sporej obniżce. Zaraz chwileczkę ... mały offtop Czy ty przeszedłeś Watch Dogs 1 DWA RAZY na ps4 i ps3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 @Wredny Z tym filmikiem nie jest przypadkiem tak, że to bug, a po ponownym włączeniu gry framerate jest znów normalny? Włącz jakikolwiek inny filmik z WD2 na PS4 na youtube i framerate jest w porządku. Na PROsiaku gra wygląda lepiej i chodzi sporo płynniej, więc pewnie na takie gejmpleje trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Zaraz chwileczkę ... mały offtop Czy ty przeszedłeś Watch Dogs 1 DWA RAZY na ps4 i ps3 ? Jeszcze nie, ale kiedyś mam zamiar - na PS4 jestem gdzieś w połowie story, tu wygląda świetnie i gra się świetnie. Poza tym to idealny tytuł do grania "z doskoku", kiedy czasu zbytnio nie ma, gdy obok w kuchni żona tłucze garnkami i nie ma klimatu na poważną grę z jakąś konkretną fabułą, czy klimatem zaszczucia - wtedy takie luźne W_D sprawdza się idealnie, można wręcz automatycznie czyścić mapę i cieszyć się z maleńkich kroczków w drodze do platyny np. Tak narzekamy jednak na W_D (zwłaszcza tę nową), a tu taka dbałość o detale: https://mobile.twitter.com/Swizzasaur/status/797941221016670208 Przyznać się, kto w GTA czy innych tego typu nie robił tego samego? No i kuźwa - San Francisco: Edytowane 15 Listopada 2016 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ubisoft juz przeprosil za wagine i powiedzieli ze ocenzuruja w najnowszym updacie. lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi