szejdj 2 804 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Wy o jakichś marnych beztalenciach jak West, a tu premiera nowej płyty Małpy, prawdziwej polskiej pierwszej ligi rapowej. https://youtu.be/ShOriXFoWO8?list=PLQWLiifwIUvK1aQK7uKbMCkdytuDWJB0L Pała siada. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Kawałek z Włodim na propsie, reszty w ogóle nie pamiętam, może na dniach sobie powtórzę. Cytuj
Bzduras 12 597 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Już wiem, co będzie najlepszą płytą 2016. O ile Słoń nie wyda czegoś totalnie przeje.banego. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Album ok,ale daleko jej do KNOC nie czuc tego (pipi)niecia co wtedy. Pamietam jak dzis promo https://www.youtube.com/watch?v=UQshB79VRog po,ktorym nie bylo opcji zeby nie kupic plyty wtedy chyba scisle limitowanej.To bylo objawienie 2009,ale przy nowej plycie czuje,ze Malpa wydal ja troche na sile.Pod wzgledem bitow jest za to bardzo dobrze i to ratuje tę płyte. W ogole mam wrazenie,ze nie jest on zbyt plodnym raperem,ale jest kilka dobrych rzeczy jak kawalek z jinxem czy moj faworyt z goscinnym udzialem grubego,ktory swoja droga w 2015 wydal jedna z lepszych plyt,ale tez mocno niedoceniona. Szkoda,ze nie doszlo do wydania plyty jako zespol Proximite https://www.youtube.com/watch?v=n50IFr2RZt4,bo po kawalku z jinxem slychac,ze mogl byc rozpie.rdol,a tak niedlugo o plycie nie bede nawet pamietal. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 z oldskulowych rzeczy to w choooy sie jaralem kilkoma zwrotami jinxa, ale to byl dżinks ! to co robia teraz to (pipi), nie sluchalem, dziekuje Cytuj
Bzduras 12 597 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Ej, Returnersi pokazali na tym albumie klasę jak ch.uj, W ogóle bity są świetne, a płyta lekko wchodzi do głowy. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 lutego 2016 Autor Opublikowano 19 lutego 2016 no jak ktos uwaza, ze ta plyta jest slaba i małpa sie nie postaral to ja nie mam pytan do was xddd rozi to w ogole jara sie kanye westem, beka siega zenitu 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 To było tak żałosne, że nawet w tym stanie cię nie zwyzywam. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 zrozumcie hip hopowe glowy, ze poza kilkoma powtarzam, kilkoma wykonawcami policze ich na palcach jednej reki mendrka NIE DA SIE KU.RWA SLUCHAC POLSKIEGO HIPHOPU. Szczegolnie tego po 2010. I to nie sa jakies opinie, madrosci, to jest fakt potwierdzony naukowo przez szereg niezaleznych zespolow naukowych. Polski rap = instarak, nawet nie probuj sie klocic 6 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 lutego 2016 Autor Opublikowano 20 lutego 2016 wymien prosze tych raperów serio, ciekaw jestem kogo masz na mysli ;] mnie dziwi bardzo jak ktos mianem raperow uznaje takie twory jak paluch, bialas, słoń, quebonafide, hemp gru, jwp, sobota. Wstydziłbym się przyznać wśród znajomych, że słucham czegoś takiego jak czasami wsrod znajomych slysze jak jaraja sie kawalkiem: to mam łzy w oczach Tak samo dziwi mnie jak ktoś twierdzi, że Małpa Mówi to słaba płyta, bo po kilkukrotnym przesłuchaniu stwierdzam, że ten krążek nie ma słabych punktów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Kur.wa ale dla ciebie człowieku Eminem jest najlepszym raperem wszech czasów, więc po co dyskutować? Jak przesłuchasz trochę więcej niż 2 płyty rocznie, to wtedy pogadamy. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Kogo mam na mysli? Pro8l3m, pozniej dlugo nic, dwa slawy. To sa jedyni wykonawcy gdzie moge przesluchac caly album z czystym sumieniem. Pozniej jest kilku wykonawcow ktorych pojedyncze utwory sa spoko i tu sie konczy Polski rap. Wlaczam sobie takiego, o, pierwszego z brzegu Freddiego Gibbsa gdzie to jest muzyk niezbyt innowacyjny na scislosc i nie wychodzi poza gangsterska tematyke i rozpie.rdala to 94% Polskiego rapu aktualnie. Jak nie wiecej Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 lutego 2016 Autor Opublikowano 20 lutego 2016 Kur.wa ale dla ciebie człowieku Eminem jest najlepszym raperem wszech czasów, więc po co dyskutować? Jak przesłuchasz trochę więcej niż 2 płyty rocznie, to wtedy pogadamy. dla ciebie kanye west jest najlepszy, poza tym nie wtracaj sie, nikt cie nie pytal o zdanie Cytuj
Bzduras 12 597 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 "Rap ma łączyć, a nie dzielić", kur.wa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 nie kumam hajpu na mesa dla mnie to raczej mierne jest Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Ekhm... https://www.youtube.com/watch?v=e_mpL5_7pGU https://www.youtube.com/watch?v=8k-5uZoJh_c Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 lutego 2016 Autor Opublikowano 20 lutego 2016 mało jest raperów, którzy w taki sposób potrafią opowiadać historie w kawałkach: Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 nie no te stare spoczi wiadomo, ale mówie o tej nówce co nie Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Mesiwo, no zapomnialem, klasa w choooy. Alkopoligamia: Zapiski Typa najlepsza plyta w Polskim rapie i nawet sie kur.wa nie sprzeczaj. Ale przez kombinacje i chooy wie co taki zamach na przecietnosc to w 1/3 skipy sa dla mnie. Mes i lepsze zbiki tez balas. No a dżims tez wiadomo props. @blubi Z mesem jest tak, ze jest po prostu najbardziej utalentowanym i wszechstronnym Polskim raperem, albo lubisz ten styl albo sie nie jrasz zupelnie, ale umiejetnosci mu nie mozna odmowic. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XxZ5mfsVOxg&list=PLDHF_7A2jy4V9g1uIIsA67jiTRN54G6x5 Cytuj
eraef 96 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 (edytowane) BTW Qby z Galerii to na dniach nowa płyta. Pewnie nie będzie startu do starych klasyków ale sprawdzić trzeba. Edytowane 23 lutego 2016 przez eraef Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 mesiwo polski GOAT, warsztatem wpierd.ala każdego, powatarzam - każdego w tym kraju. Po kandydatach równia pochyła, ale zapiski i zamach klaaasa 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi